![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Хайде тези, които са в кандидатстудентска възраст
![]() А тези, които вече работят или учат висше да кажат доволни ли са от работата си/да споделят впечатления от студентския живот, понеже наближава 12 клас и ми се струва, че няма да ме приемат, където искам ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Има едно основно правило, отнасящо се за всички, които смятат да учат нещо с техническа насоченост, и то е за Бога, братя, в никакъв случай ТУ София! Бягайте далеч като чуете това висше учебно заведение и информатика и/или математика в едно изречение. Единствената от техническите специалности, която си заслужава да се учи там, е КТТ (комуникации). За информатика има едно място и това е СУ. Приемето го на доверие от един препатил човек.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
За информатика има едно място и това е СУ. Ами НБУ? Аз там съм завършил, е не тази специалност, де - просто казвам. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^^Хех, защо точно КТТ? Там учат някви праисторически телефонни централи. Миналата година имахме упражнение по това и ни показаха базата си по която учат и бяха главно джунджурии от зората на социализма. Но пък асистента ни убиваше от хилеж. В залите, които пише, че са оборудвани от Siemens, оборудването е главно компютри и мебели и нищо повече.
Иначе компютърните специалности наистина са абсолютен кретенизъм, но затова пък най-лесно се изкарват. Трудното е само първата година и първия семестър на втората, когато се учат общи предмети, после ряско се изменя посоката на обучение. Който иска да се занимава с компютри или СУ или НБУ. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^^И НБУ е вариант, макар че за момента най-балансираната учебна програма (от всичко необходимо по много) и съответните преподавателски светила са в СУ. Пък има и още нещо: в СУ плащаш чувствително по-малко, а качеството на предлаганото не е по-лошо.
^Не е точно така. Бивши съученици следват в тази специалност и са повече от доволни, нямат оплаквания, че ги занимават с остарели неща. Да не споменавам, че вероятността след завършване да те лапнат в МТел или Глобул приближава стоте процента. Реализацията е нещо съществено. Може би защото сте имали само някакво упражнение и затова са ви занимавали с глупости. А това зависи много и от специалността ви - няма да се хабят да ви обясняват нещо модерно, ако сте от друга далечно свързана специалност. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Да, така е, но хубавите позиции са малко. Иначе е по-голям шанса да работи нещо, свързано с подръжка, което може да го работи и човек, завършил техникум. Моята специалност не е много по-различна, понеже учим и след втори курс неща, които ги учат и комуникациите.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
А ако рискувам да ме изселят от нас ако не вляза някъде?
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Не бери грижи за това. Има вузове и специалности, в които за да не влезеш, трябва да си с отрицателен коефициент на интелигентност.
Аз можех да вляза да следвам в ХТИ-то в Бургас, което вече е прекръстено на "Бургаски Университет проф. Асен Златаров". Хем лесно се влиза и хем ми е на 2 крачки от къщи, в същия квартал. Има и доста голям избор от специалности. Но нали съм мазохист и се домъкнах далече в шопско. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Няма такъв вариант. Доколкото знам, натискаш матеатиката май, нали? Е, спомням си какви бяха изпитите по математика преди 4 години (мале как лети времето!!!) и доколкото разбирам тенденцията е да стават все по-лесни, така че нямаш проблеми. "Някъде" ще влезнеш 100%, въпросът е дали ще искаш да учиш подобно нещо. Пожелавам ви така да си направите изпитите, че да не се налага да влизате "някъде"...
Само да кажа предварително: don't get too excited от факта, че ще сте студенти. Очакват ви както ненормално готини преживявания, така и загубата на един куп нерви. Да си студент в България не е най-приятно изживяване на света... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^...но по-добре, отколкото да бачиш целодневно някаква мизерна работа и да даваш по 300 лева на месец за квартира, тоци, води и парно
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Ох, болната тема...
![]() Аз завършвам тази година и ще кандидатствам инженерен дизайн, както бях споменала и в представянето си, ако някой си спомня. Но бих предпочела моден дизайн или архитектура, но баща ми е крайно против. Той е против и инженерния дизайн, ама не знам как успях да го склоня. Избрах си тази специалност, защото евентуално бих имала по-голям шанс за реализация, след като завърша, пък и дава възможност да се развиваш в различни области на дизайна. "Голямата ми мечта" е ТУ - София, но май ще съм в РУ. До колкото знам и в Русенския не е никак лоша специалността, но нито ми се остава в Русе, нито РУ е свестен университет. Ще видим каквa ще я докарам... ![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Как може да е против архитектура? Ако не говорим за България, професията е страшно перспективна. А, всъщност, дори и тук, като гледам как навсякъде се строи и тъй нататък, човек може да си намери много прилично занимание за добри пари.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
ми аз искам да ида в пловдивския,предполагам,че ще ме вземат
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Ооо..това е една много много кофти тема..
Влади,никакви такива песимистични неща не искам да чувам! ![]() ![]() Таа...Тази година и аз завършвам.Ще кандидатствам в Художествената академия,специалност "реставрация и консервация"....Един господ знае дали ще ме приемат.Това е единственото място в България,където я има тази специалност,а приемат само 6 човека.Поне наплива не е голям..заради тежките изпити ![]() Приемам нещата все едно ..ако не ме приемат ще се свърши света.Но ако все пак не ме приемат..догодина пак. Обмислям варианта да се пробвам и за стенопис в изящния факултет и на още едно място..но ще видим от какво ще има нужда:/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
^^^Доводите му са, че няма да успея да се издигна в тази област, а ще работя като някоя чертожничка в най-добрия случай. Пък и аз самата се отказах от архитектурата, защото трябват страшно много пари за уроци и курсове в София, да не говорим, че половината влизат с връзки...
![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Доводите му са, че няма да успея да се издигна в тази област, а ще работя като някоя чертожничка в най-добрия случай. Ако имах деца, никога не бих им подтискал самочувствието по подобен начин ![]() А за УАСГ, когато кандидадствах там задачите бяха по-лесни от тези на ТУ. Имах колеги, които бяха изкарали от мене по-слаб резултат по математика, бяха кандидадствали в УАСГ и им стигаше там бала за всички специалности. Но пък следването там си е предизвикателство. Ако започнеш, ще трябва да се простиш с някои ежедневни забавления, по време на следването си. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 26-March 07 Град: Казанлък Потребител N: 1986 ![]() |
Мисля да отивам в Япония и да следвам нещо с Кибернетика или Изкуствен Интелект
![]() -------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
^Владо, ще извиняваш, но няма да ти повярвам. Изпитът по математика за УАСГ сравнявам по тежест само с този в СУ.
^Влади, курсовете в София са интересни... защото те поставят в малко по-реална изпитна обстановка... в никой случай не ги намирам за задължителни. Единственото, което отчитам за задължително е 2,3 години подготовка по рисуване и без големи дупки в математиката от 8 клас нагоре. Ако още някой не е загрял ще се пробвам в УАСГ - архитектура, инженерство... Ако може да се закача преди ВиК-то ще го намеря за добре:") -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Аз ако ще оставам в България искам в УНСС
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Влади, курсовете в София са интересни... защото те поставят в малко по-реална изпитна обстановка... в никой случай не ги намирам за задължителни. О, сигурна съм, че са интересни и полезни! Но просто не мога да си ги позволя, а от доста сигурни източници чувам, че е почти невъзможно да те приемат, ако не си ходил на тях. И това не е само за УАСГ, навсякъде е така. Дори в РУ (имам предвид курсовете за теста, рисуването и моделирането). -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе доста нахални хора има тук. Всичко наготово, изпитите били трудни, не знам си кво си... то така тия неща не стават
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
История/археология/политология във Велико Търново. Така ми казва сърцето. Маркетинг във ВИНС... така ми казва разума, защото икономиката ми е в кръвта. Трето поколение икономист бих бил...
Готвя история, защото наистина я обожавам. ![]() Ако завърша ВТУ най-вероятно ще блъскам за магистър най-малко и ще искам да стана лектор ![]() Ако завърша маркетинг, ще започнем собствен бизнес с майка ми ![]() Но първо да вляза... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Икономическото образование ли е най-важното за започване на собствен бизнес?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Разбира се, че не но е доста надеждна основа, не мислиш ли?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
История/археология/политология във Велико Търново. Така ми казва сърцето. Маркетинг във ВИНС... така ми казва разума, защото икономиката ми е в кръвта. Трето поколение икономист бих бил... Готвя история, защото наистина я обожавам. ![]() Ако завърша маркетинг, ще започнем собствен бизнес с майка ми ![]() Но първо да вляза... На мен сърцето ми казва творческо писане (макар че не се преподава в България, поне доколкото знам ![]() ![]() BDW, като ще започваш собствен бизнес, защо не пробваш мениджмънт? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми дали ще е маркетинг или ще е мениджмънт... след като е икономическа специалност има неща, които са общи за всичките.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
Има едно основно правило, отнасящо се за всички, които смятат да учат нещо с техническа насоченост, и то е за Бога, братя, в никакъв случай ТУ София! Бягайте далеч като чуете това висше учебно заведение и информатика и/или математика в едно изречение. Единствената от техническите специалности, която си заслужава да се учи там, е КТТ (комуникации). За информатика има едно място и това е СУ. Приемето го на доверие от един препатил човек. добре, ами къде има информатика и математика в едно изречение и второ, какви предмети ти искат от дипломата и с каква оценка? някой знае ли? щот аз точно информатика искам, но до сега все не намирам къде се учи информатика на 100%, а не само основните неща от нея. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
това да ви кажа със сърцата са глупости...
аз съм завърпил история и тероия на културата в СУ, магистър - нито съм съжаявал за това, нито работя за мизерни 300 лева. Освен това там придобих желания и познати, които ще ми помогнат за някои бъдещи планове. И раберете - университета не те прави специалист - там ти се дават насоки за развитие, а дали ти ще изпозлваш базата и обстановката си зависи само от теб. бтв, в момента работя в една от големите софтуерни компании в софия, в топ 10 са на най-добрите бг работодатели - така, че слушвйте сърцето си и заебете тия простотии с бизнес, релаизация и тем пдобни простотии... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Тва кандидатстване е ебати истерията винаги. Идиотско е. Щото сме и идиотско общество.
Само ви моля тия, които идвате на изпити от другите градове тук: - Не идвайте на кон. - Родителите ви не е нужно да седят на палатки пред университета. - Всъщност въобще не ви трябват в случая. Иначе - гледайте да влезнете да учите нещо, което ви кефи. Това "искам бизнес/мениджмънт/икономика/ощт-5-6-нерща-които-ми-звучат-еднакво" е тъпо. Квото и да завършите ще продавате домати после. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Цитат Квото и да завършите ще продавате домати после. Шибаната действителност в БГ ![]() Другото си е жив късмет ![]() Дано се оправят работите да еба, въпреки че песимизмът ми е изпил мозъка вече ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
това да ви кажа със сърцата са глупости... аз съм завърпил история и тероия на културата в СУ, магистър - нито съм съжаявал за това, нито работя за мизерни 300 лева. Освен това там придобих желания и познати, които ще ми помогнат за някои бъдещи планове. И раберете - университета не те прави специалист - там ти се дават насоки за развитие, а дали ти ще изпозлваш базата и обстановката си зависи само от теб. бтв, в момента работя в една от големите софтуерни компании в софия, в топ 10 са на най-добрите бг работодатели - така, че слушвйте сърцето си и заебете тия простотии с бизнес, релаизация и тем пдобни простотии... Ако обичаш се отнасяй с малко повече уважение ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ WTF? Туко що се ядоса на най-добронамереното нещо, което ще прочетеш някога през живота си
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Разбирам какво искаше да каже melhaer. Имаше предвид, че е важно да проявиш амбиция и да се опиташ да се реализираш някъде. Това наистина е така, признавам. Издразни ме това, че нарече бизнеса простотия. На това се ядосах.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
добре, ами къде има информатика и математика в едно изречение и второ, какви предмети ти искат от дипломата и с каква оценка? някой знае ли? щот аз точно информатика искам, но до сега все не намирам къде се учи информатика на 100%, а не само основните неща от нея. Има страници на университети и подробна информация в тях къде, защо, как и къде. И за момента принципа е "оценка по математика/физика/информатика"... Абе защо сам не провериш, ами задаваш отговори ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще ми се да кажа нещо в защита на РУ. Не е никак лош за хората, които разбират и искат да се занимават из основи с някакви инженерни специалности. Тия глупости, че бил западнал са неверни. Хората се реализират достатъчно. Дипломата си тежи. Виж при другите специалности е друго. Там е пародията. Но за информатики и някви подобни Русенския си е добър.
Иначе усещам една неприязън към провинционалистите у Стефан... може би е прав донякъде, но не бива всички кандидатстуденти да се слагат под общ знаменател. То аз в София няма да кандидатствам де. Само един предварителен в УНСС ще държа, щото нали ЕПИ ![]() И накрая... ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ ТЕПЪРВА ЗАПОЧВАТ ![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Цитат Разбирам какво искаше да каже melhaer. Имаше предвид, че е важно да проявиш амбиция и да се опиташ да се реализираш някъде. Това наистина е така, признавам. Издразни ме това, че нарече бизнеса простотия. На това се ядосах. явно не си разбрал/а 1. аз съм се издържал сам почти през цялото време на следването си - по времена това следване съм работил в мис каприз, в павилион за цигари, общ работник във филмови продукции, в хранителен магазин, на сергия за дискове, след като звърших работих и в пицария трол. Просто след това без да пзолвам връзки или каквото и да било, защото ако знаеш, за да си в ай ти сектора, както и в много други, само с връзки не става, те като те видят, че не си вършиш работата ще те изхвърлят като мръсно коте. Сега за простотиите - под простотии разбирам хора на по 18-19 години да ми говорят за бизнес и релаизация и кариера при положение, че има много по-хубави работи с които да се заниамват. Да обучението е важно, но не си пълнете главите с болни амбиции, защото отвисоко се пада много лошо. Колкото за това, че няма да учиш ситория, история на културата изкуствата и т.н. - грешката е твоя - познавам много програмисти,които никога не са учили за такива, но не пзонавам много хора, които могат да получат товеа, което ти дават изучването на историята и на провизведенията на едни от големите мислители на човечеството - звучи тъпо всъщност, но е така. Освен това се сети, че има много хора, които въртятя супер успено бизнес и без да са завършили всякви изпердашени спеациалности дето аз и Сеп не можем дори имената да им кажем. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат общ работник във филмови продукции ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
[quote name='melhaer' date='Mar 30 2007, 07:00 PM' post='150493']
[quote] Сега за простотиите - под простотии разбирам хора на по 18-19 години да ми говорят за бизнес и релаизация и кариера при положение, че има много по-хубави работи с които да се заниамват. Да обучението е важно, но не си пълнете главите с болни амбиции, защото отвисоко се пада много лошо. [/quote] Ами какво лошо има? На 18-19 години човек се вълнува точно от такива неща. Вълнува го с какво ще се занимава занапред и си дава сметка че бизнеса може би е най-доброт решение. Ако човек има много големи амбиции може да не успее да ги осъществии да падне много лошо както казваш, но пък ако няма, то тогава няма никакъв шанс да постигне нещо в живота. Така поне си мисля аз.... А и ако амбицията му е достатъчно голяма, то той ще напрви сичко за да я постигне. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат icon_headbang[1].gif Организатор на терен icon_headbang[1].gif звучи къде къде по-елитно laugh.gif Или си бил грип? да подтоготвях терена, а също и статист съм бил:) за студент си е перфектна работа... Ноел - не казвам, че е лошо да си амбизиозен, но да не е болестно състояние - имам доста пзонати - точно в маркетингвата сфера, които навремето бачкаха като луди, кълвяха като луди, изпуснаха си някой от най-хубавите години - сега са на добри позиции с добри заплати, но с изпилени нерви:) А аз бе да се пренапъвам съм като тях - поне като финанси, от някой и по-добре:) п.с. Освен това ходя на работа след 10.30:) п.с. 1 - отклонихме се от темата - исках да ви кажа - следвайте сърцата си за това, което искате да учите:) и задължително в София! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
1. аз съм се издържал сам почти през цялото време на следването си - по времена това следване съм работил в мис каприз... Охо, колега. ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ехххх, много ме съмнява, аз съм работил там, като студент пъври курс през вторият семестър - това беше далечната 1998-ма година:) и предполагам, че оттогава много персонал се е извъртял - иначе бачкха на обекта на стамблоийски. То всъщност беше само за 2 месеца - исках да събера пари да си купя кецове Би Кей:) - е купих си:)
Ама за бъдещите студени - избягвайте да бачкате в хранителният бизнес, много е кофти - имаш безпалтна манджа, ама като цяло в бранша само простаци има:) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
^Заради това предпочетете строителния бранш!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой знае ли къде освен в София и Пловдив има медицина?
Ако започна началото на 12 клас да се готвя за София, да речем, има ли шанс да ме приемат, понеже имам приятели, които от доста време ходят на уроци и се страхувам, че аз няма да мога да влезна. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За медицина ти трябва доста висока оценка... Иначе има и някакви медицински колежи из България. Ама не помня къде бяха.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
в Плевен а това в Пловдив е полувисше май... за момиче задължително отлична диплома и над 5 на двата изпита
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
За момичетата е просто кошмарно кандидатстването:/Миналата година е имало хора с оценка над 5,50,които не са били приети
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Абе като цяло това, което направиха в УНСС си беше гавра. Кофти за всички настоящи кандидати. И пак по-добре от Техническия. Поне оттук ще излязат хора. В ТУ се влиза адски лесно и не се излзиа нормален оттам. Не се сещам за един свестен индивид, който да учи там.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ех, Киро, нещо предвид мене ли имаше?
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Владо, пак ли с твоето покъртително ниско самочувствие. С всеки следващ пост ни доказваш как имаш толкова отвратително мнение за себе си. Почвам да се съмнявам дали наистина не са вярни повечето неща? Добре бе, някъде Киро да е написал, че си ти? Хайде моля ви се, четете и мислете преди да напишете нещо, иначе почвам да се чудя дали може да правите поне едно от двете действия.
А, Владо, можеш ли поне едно от двете? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Владо, нямам никаква идея къде учиш. Ако е там-сори, може пък да си някакво изключение, но не можеш да отречеш си странна птица... Изобщо трудно те разбирам принципно...замислял ли си се?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Венци, кво да кажа за твоето грамадно самочувствие. Написал си 1000 ревюта, само си променил имената на групите и песните и вече се мислиш за бог. Тоя Кънклейв е само въздух под налягане`
^А и тебе Киро много не те разбирам. С някви черни дрешки идваш на срещите, сякаш ще ни погребваш. Само черната лентичка с карфичката липсва. А какво да кажа за университет, на който има огромен грозен и шарен лозунг на който пише Утре Наш Става Светът абсолютен цирк -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цирк? Ти чуваш ли се? В УНСС учат студенти-икономисти. Не жичкаджии! Ебати..
А и не знам Ти ли си човекът, който ще определя как АЗ да се обличам. Вземи се скрий. Защо не си ми казал това на среща. Ебати лицемерието! И СИЛА зад клавиатурата! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Казал съм ти го 20938123 пъти, а не искаш да ме чуеш. Все сменяш темата. Дори предния път исках да ти подаря розова блузка, а ти ми отказа най-грубо.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хайде не си мерете пишките на университетите, в които учите. В ТУ може да са жичкаджии, но в УНСС не знаят що е то лимес и всичките са корумпирани загубеняци без личен живот.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Виж, на рождения ми ден може прасе, изобщо квото искаш да ми подариш, обаче розова тениска!?!?! Не, въобще не знам защо се занимавам с вас....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Извинявам се за офтопика, но ти знаеш ли що е лимес? Но чисто математически
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Учил съм в математическа гимназия, където на контролни ни даваха задачи от кандидат-студентски изпити. Знам много добре какво е, не като двамата позьори, "студентите" Wolfheart и InsArtTure. Да не ти разправям какъв смях беше като се наложи на последния да го подготвям по математика за изпита му в УНСС! Плачевно. Сега обаче не може да си затвори устата.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ВИе сте ебати ограничените типове. Знаят един лимес и се мислят за голяма работа. Много сте ми отворени, а сте въздух под налягане. А решавали ли сте диференчни уравнения. Или за бърза линейна конволюция. Или за Корелация чрез секциониране
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не се заяждам, да не си помислиш. Просто и аз съм учил (уча още де, но на книга) в нашето МГ, та затова.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Не разбрах каква гавра са направили в УНСС.. И аз исках да кандидатствам с тест, ама нямаше.
УНСС! УНСС! Дружно всички да се подкрепим!! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Знам много добре какво е, не като двамата позьори, "студентите" Wolfheart и InsArtTure. Да не ти разправям какъв смях беше като се наложи на последния да го подготвям по математика за изпита му в УНСС Моля?!! Е това вече не мога да преглътна. Извинявай ЛОДБОРЖЕ, обаче наглостта ти край няма!!!!1 ПИтах те за ЕДНА ЕДИНСТВЕНА задача, която и сам бях решил, но не бях сигурен в отговора. Подготвил? Или ще ми изнамериш още не-знам-си-колко-си пъти, когато съм те питал нещо изобщо по математика? Не, не вярвам, че подобна наглост съществува! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е това вече ме съсипа. Очаквах поне благодарност от теб, затова че си изкара изпита. А ти дори омаловажаваш факта, че си губих времето с теб. Неблагодарен отворко! Каква наглост. Не видя ли, че заради теб днес се скарах с най-добрите си приятели! Ако не беше твоят безсмислен пост в темата за играта, щях да си говоря с едни от най-близките ми хора без да се налага да използвам нецензурни думи. Отвращаваш ме, за мен вече не съществуваш. Отвратителен ден, искам да се събудя, това е само сън!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() АЗ ли не съществувам? Какво заради мен се е случило.? Че леля ти те е била по три пъти на ден като малък и те е затваряла в шкафа, което ти е донесло цялата тази скрита агресия-АЗ ли СЪМ виновен??? А и явно ИЗОБЩО не си наясно какво значи близък човек. Близкият най-малкото е СКРОМЕН, а не ходи по чехлите на другия да търси благодарност. Отвращавам те? Чувствата са взаимни, повярвай ми. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Става въпрос за темата Story Game, където направих забележка на Dragontear, защото беше прекалил за пореден път. Ти ми се нахвърли съвсем безпричинно и отприщи цяла вълна от насъбрал се гняв във форума!!! Жалък клоун! Ако те видя някъде сигурно и в Пирогов няма да могат да те закрепят!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дотука бях. Утре, 3 часа на пилоните. Ела-и ще ме видиш. И ще ти е последният път, в който ще искаш да ме видиш. Аз спирам с безсмилсените спорове. Просто ела и ще се разберем-БЕЗ КЛАВИАТУРИ. ок?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако бях в България и можеше да дойда на пилоните, щях да те смажа от бой със същата тази клавиатура, с която днес разкрих какво долно същество си. Абе ей, дрисльо, намирам се на 2000 километра от София и жестоко се лъжеш, ако си мислиш, че ще се хвана да пътувам, само за да се разправя с мухльо като теб!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пхахахахах, маминият той не бил в България!!! Пхахаха! Щеше ли да изпишеш толкова закани, ако беше тука бре?
![]() ![]() ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Затова пък аз съм по-наблизо. И на тебе няма да ти се размине, леке нещастно
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Плашиш гаргите, моето момче. Моли се да не се срещнем, че ти ще станеш на компот от сливи, каквото всъщност си, де!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ходи слушай Тациано Феро.
Аз спирам. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Упражнението по софистика (за тези, които не са разбрали, че е такова) приключи. Темата се затваря, както и Story game на ViolentBeauty.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th June 2025 - 12:23 PM |