![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Сега разбрах много гадната вест,че концерта на световноизвестната Black metal група Satyricon е отменен.Беше ми като нож в гърба точно сега-от близо месец си точа зъбите за този концерт.Не е честно бе fuck you http://pro-rock.dir.bg/ver2/news/031020.htm .То се очакваше-много хубаво не е на хубаво,но все още тая някаква надежда.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 14-October 03 Потребител N: 307 ![]() |
мрън
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
men 4estno mi e vse edno
ne moga da gi traq ama jalko za vas deto se kefite na black ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
БУАХАХАХАХАХАХАААААА!!!!!!!!!
... сори, не можах да се сдържа... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 8-October 03 Град: in the middle of no where Потребител N: 297 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Oct 23 2003, 04:19 PM) БУАХАХАХАХАХАХАААААА!!!!!!!!! ... сори, не можах да се сдържа... ![]() hoi sq go rezbere kfo iska da kaje... m to tiq i az ne gi slusham ama verno gadno za tiq det gi slushat... sorry |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
da de..beshe prekaleno hubawo, za da e istina ..damn
-------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
що ли не ме учудва тая работа? при тази организация и рекламна кампания...
![]() Satyricon не е лъжица за всяка уста. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Гадно е сигурно. Мене ме дразнят, дразни ме и целия стил. Но си представям на вас кво ви е. Неприятни спомени от Anthrax.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
не отменен, а отложен
-------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
i maden prez 2000-nata kazaha 4e 6e se wyrnat .... ottogawa 2 turneta na podminawat ...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Мда... определено гадна изненада, но ние сме свикнали май на такива неприятни изненади... Е, дано да не е окончателно.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 139 Регистриран: 27-October 03 Потребител N: 314 ![]() |
Имах гадното чувство че нещо ще се обърка...
-------------------- Ortodoxy is the death of intelligence.
Bertrand Russell |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(Bitango @ Oct 24 2003, 03:05 PM) що ли не ме учудва тая работа? при тази организация и рекламна кампания... ![]() Satyricon не е лъжица за всяка уста. Taka e! Mnogo neseriozno se otnesoha organizatorite kum takava velika banda... 4udq se sega dali nqkoi 6te otide na tazi irlandskata grupa ili kakvato be6e tam... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 139 Регистриран: 27-October 03 Потребител N: 314 ![]() |
Аз съм стар фен на PRIMORDIAL и смятам да отида, но много се точех за SATYRICON...
-------------------- Ortodoxy is the death of intelligence.
Bertrand Russell |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 08:29 PM |