![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
Потърсих за такава тема и не видях. Интересно ми е кой как обича или не обича да го будят? И в добавка може да напишете какви усилия струва на родителите ви да ви събудят.
От няколко дни насам един съсед си донесе (за пореден път) петлите от село и сега в центъра на София пеят петли още в 5 часа сутринта. Както сигурно се досещате не е много приятно да те будят именно петли, да не говорим за такъв ранен час. Този съсед и преди имаше петли, но след като един друг съсед (бивш полицай) му се закани, че ще застреля и изяде петлите онзи ги занесе на село. Но сега, когато бившия полицай го няма тоя пак ги върна и всяка сутрин ми се иска да сляза до долу, да извия врата на проклетия петел и да го бухна в тенджУрата, та повече да не тормози квартала. ![]() ![]() А как обичам да ме будят - котката често ляга на гърдите ми докато спя и започва да мърка, от което почти веднага се събуждам. А и по същия начин се приспивам - пак с котето. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
^Чалгата не е обида, че да слагаш звездички, ама тва е груга тема.
Иначе да ме будят сутрин и това да ми харесва?Ако ще и Sepultura да ми пуснеш, ако не съм се наспал ше ме дразни ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Мен събудят ли ме ми е кофти 2-3 минути и после всичко си идва на мястото. Но е хубаво когато се събудиш да чуеш любима песен...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Мен никой не ме буди. Навивам си телефона с някое миди на хубава песен, но често се събуждам преди него и го чакам на тръни да го спра като почне да пиука. Имам си добър биологиен часовник.
Иначе никога нямам против да ме будят внезапно-по телефон, на вратата или друго подобно. НИкога не се сърдя и не го приемам като прекъсване на някакъв свещен покой. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Имам си добър биологиен часовник. И аз, а не искам да е така... Иначе мразя да ме будят по какъвто и да е било начин ,когато и да е. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
аз също мразя да ме будят,вече дори спрях да си навивам часовни,но тя пък майка ми взе да ме буди и ми трябват 20 мин докато се осъзная къде съм.
а по въпроса за петлите,обичам сутрин рано да слушам тяхното кукуригане,тук също си имаме комшии с петли,а и не знам защо те мен неуспяват да ме събудят. -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Не обичам да ме будят, предпочитам да се събуждам сам, рано и с часовник. През работните дни - в 7, през уикенда - в 8. И не обичам да ме питат какво ще закусвам, защото по незнайни причини това може да ме вбеси и да кажа ужасни неща. Какта пишеше в една от книгите на Дъглас Адамс - "той се събуждаше към 8, а съвестта му след около 2 часа". Затова предпочитам сутрин да си мълча, да не закусвам и да си трая докато се разсъня.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Вие сте някакви темерути.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Обичам да ме будят със свирка.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
^Ето за това си приказвахме
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Мен ме буди телефонът ми, в момента с Guano Apes - Open Your Eyes
![]() А мразя да ме будят само да ме питат нещо безсмислено и после да не мога да заспа пак половин час. Майка ми редовно го прави тоз номер... а брат ми ме буди само да ме пита "Спиш ли?" ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
По едно време от някъде й беше хрумнало на майка ми да ме буди с прахосмукачката...
![]() Иначе ако съм си вкъщи по никакъв възможен начин не могат да ме събудят..Около половин час съм на оня свят докато се опомня.Ако съм някъде на чуждо място,нагласям гсм-а и по закон се будя 5 минути преди това.Биологичния ми часовник нещо издиша.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Никога не се дразня, ако някой ме събуди сутрин, дори обичам да ме будят с някоя добра новина по телефона, или ако някой звънне на вратата просто за да пием кафе. Нямам проблеми с това.
![]() (Само вечер малко избеснявам, когато съседите-пенсионери надуват всички възможни новини, по всяка възможна телевизия, по всяко време... но обикновенно ми минава и на 20-тата минута заспивам ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
С нежни целувки в големи количества...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Зависи ли от пола на будещия/щата?
Не е толкова лошо да те будят с новини, колкото с латино сериали. До нас има една блондинка, която живее с гаджето си турчуляк и сутринта още в 8 ми надува главата с хуанито и мария и други подобни простотии. И то издуват така телевизора, да разберат повече съседи, кви са пичове, щом гледат тия бози. Ама аз им отвръщам с Chimaira и Behemoth ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Е под нежни много ясно , че се включва да не боцкат...
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
^хахахаха
ние имаме една учителка,която има брада! -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Имам си добър биологиен часовник. И аз така. И обикновено когато си кажа, че трябва да стана например в 7, си се събуждам сама дори и да съм си легнала в 12 през нощта. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
мен ме събужда смеха ( плача) на бебето и мога да кажа, че по-приятно събуждане от това няма!
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
мен ме събужда смеха ( плача) на бебето и мога да кажа, че по-приятно събуждане от това няма! пхъ..като ме събуди някво съседско бебе много се изнервям.Един път зех чука зад къщата, после си зех старата лан карта и в 08:20-30 я разбих върху цимента ![]() ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
Обичам да ме будят със свирка. ![]() Хах, не съм много сигурен, че е толкова приятно някой да застане пред леглото ти и да надува свирка в ухото ти да те събуди. Но... всеки с вкуса си... ![]() ^Чалгата не е обида, че да слагаш звездички, ама тва е груга тема. Иначе да ме будят сутрин и това да ми харесва?Ако ще и Sepultura да ми пуснеш, ако не съм се наспал ше ме дразни ![]() Спамер, за мен ч**гата Е обида и за това я цензурирам. За мен това наименование е мръсна дума. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Най-много мразя някой тъпанар да си цепи дърва в гаража. Съответно целият блок се тресе, а какво остава за мен като съм на първия етаж..
Когато работиш почти всеки ден или ходиш на някое и друго упражнение нямаш време за дълъг запой и следователно се опитваш да оползотвориш едната свободна вечер, дето имаш. Е пак не мога да се наспя на сутринта, че съквартирантът ми става, прави си кафета и не знам още какво.. Иначе и аз нямам против ако някой ме търси, било по телефона или на вратата, разбира се ако не е някой объркал се или някоя глупост. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Спамер, за мен ч**гата Е обида и за това я цензурирам. За мен това наименование е мръсна дума. Аха, разбирам какво имаш предвид.И като се замисля наистина трябва да се цензурира.... ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
Най-отвратителното събуждане е от циганска сватба с цигански оркестър от съседния блок в комбинация с най-лошия махмурлук от целия ти опит...
![]() ... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
А ако те събудят с метълска сватба ще е супер яко, нали?
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сашо, ЗАЩО имаш таква непоносимост към метъла!!!
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Имам непоносимост към тенденциозните анти-чалга-цигания-рап-или_просто_липса_на_китари мнения.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нейното не беше такова. Тя има против циганския оркестър. Знам какво точно не понасяш, но тя изобщо нямаше подобни мисли. Затова ти казвам, че си параноик вече
![]() ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само виждам думата "цигански" два пъти в едно изречение...
Нека съм параноик. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Обичам сам да се събуждам принципно, и мразя шибаната мелодия на джиесема ми (алармата де), ама сам ако тръгна да се будя...не знам кога ще се събудя ;D
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Само виждам думата "цигански" два пъти в едно изречение... Нека съм параноик. Добре, а какво име да дадем на циганския оркестър? Той си е такъв. Шумен и с типични мелодии. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
blqqqqqqqqqq ако може да не мe будят НААААААААЙ-добре! Иначе обичам да ме будят по телефона приятни хора...или с целувка и някоя любима песен...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 3-May 07 Град: Бургас Потребител N: 2047 ![]() |
Обичам комшията горе да ме буди с чалга, надувам му Катаменийка после вечер да не може да спи. Един път за малко да се сбием
![]() Иначе спа като пън. Някой може да ми вика, да ме рита, ала-бала, ще има половин час да се мъчи. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Даже по-често от понякога.
Тая сутрин за пореден път се събудих 3мин преди алармата си. Отвратително е. Трябва да се вдигам за да я спра предварително. Иначе ми изкарва акъла като звънне. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
мразя да ме събуждат с някаква дива, мазна, грозна чалга
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Изключително много мразя алармата на джиесем-а на съквартирантката ми!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1963 ![]() |
По принцип ме буди GSM-a, или дъщеричката ми, но днес чух, кое било най-бързо разсънващото събуждане: Жена ти /мъжът ти/ да те събуди наричайки те с друго име !
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Може, примерно, да са се викали един друг.
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 269 Регистриран: 29-April 07 Град: изядох го Потребител N: 2040 ![]() |
Аз сам се събуждам...с будилника или ако не свърши работа просто ставам в 11 ;>
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 1-February 07 Потребител N: 1826 ![]() |
Мразя да ме будят въобще...А най-гадното беше на 1.01 тази година...Приятелката,която беше в нас се беше отказала тотално да ме събуди,защото явно не съм отлепяла...Пусна ми Ивана
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Аз съм си сънливко и не обичам въобще да ме будят. Дразня се на всякакъв вид будене.
Пък и дори да ме събудят, ... до тук се стига. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 19-December 06 Потребител N: 1741 ![]() |
Тц,няма събуждане,което да ми е приятно...А иначе съм свикнала да се разсънвам пушейки докато вървя към даскало и мп3-то да е до дупка.Но когато става въпрос за събуждане съм много зле.Просто по едно време сънувах как казвам на мама "няма да ходя на даскало",тя ми казва "добре" и се изнася,а аз си спя.Иначе като дойдеше и ми кажеше "камелияяя ставай веднага" аз и казвах или"аз казах ли да ме оставиш на мира",или "чакааай,искам да си допея песента и ставам",или пък "аааа,аз в тва време никъде няа ходя,ский къв дъжд е"
![]() ![]() Цитат Най-готино си е да се събудиш от пренаспиване АБСОЛЮТНО!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
О, много гадно е да имаш такива съседи. При нас едно 6 годишно дете дядо му постоянно го бие и като излезна на двора и го чуя как крещи направо ми се разваля целия ден.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Не обичам да ме будят думите "Ох ,копеле...пак се натряскахме като свине снощи ,мамка му деа ..." ..Защото зная ,че точно след тея думи идва страшна болка в главата
![]() -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дам, много е гадно като те събуди 'Оня с лопатата' и не спира да лопа цял ден преди да си изпил няколко аналгина, 2 кисели млека поне, кисело зеленце и шкембенце...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 7-May 07 Потребител N: 2066 ![]() |
Изобщо не обичам да ме будят, но уви това се налага да се случва почти всяка сутрин. После защо по цял ден гледам кат' че ли са ми изяли закуската. Но все пак най-доброто събуждане е със закуска в поднос, щото иначе и това си удоволствие ще пропусна.
-------------------- I'm in love... with a frying pan.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Най-неприятно е да те събудят рано сутреин с тонклоната до теб и на нея звучи до дупка Веселин Маринов...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^хахаха Веселин Маринов хахахахахаха
това е гадно наистина -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 7-May 07 Потребител N: 2066 ![]() |
е, не е като да спиш и да се събутиш с "Оргазъм кючек"
-------------------- I'm in love... with a frying pan.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 223 Регистриран: 5-February 07 Град: Провадия Потребител N: 1842 ![]() |
Как ли... ами оня мизерен шваб (бившия ми съквартирант
![]() -------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^можеш да му бъдеш благодарен,че той ги мие а не ти
![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Обаче Сашо верно е станал ебати хейтъра. Само ходи по улицата и като види метъл го спуква от бой.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
мммммммммммммм мразя да ме буди единия от уродите под мен скрясък от сорта на "Майка мииииииииии! Спри водата бееееееееееее!" с най-мотиралия и груб глас на света, така че аз подскачам буквално в леглото
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
ххахаха Всъщност и двете много ни мързи да станем и да го изключим, а обикновено го слагаме върху гардероба, за да станем все пак по някое време иначе ако е до главата ни го изключваме и заспиваме отново. Иначе да руса е, но нека цвета на косата й не те заблуждава много умно момиче е.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Когато трябва да ставам рано, а знам, че сутринта много ще ми се спи и с обикновената аларма няма да мога да се събудя правя нещо, което може и мъртвец да събуди. Е, със Сименса не е толкова ефективно, колкото с Нокия, но пак си е събуждащо. Та, слагам телефона в една дълбока тенджУра и онова нещо като се раззвъни сутринта се разсънвам още докато съм в леглото. А едно време, когато имах Нокия (мир на праха й) когато направя номера с тенджерата и я сложа на земята понякога се случваше съседа отдолу да тропа по пода ми, защото явно събуждах и него...
![]() ![]() П.С. Не съм искал да обидя приятелката ти, просто ми се стори странно, че й трябва толкова много време да спре една аларма. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 15-February 07 Град: На края на света...някъде там в безкрая... Потребител N: 1880 ![]() |
Мразя ....баща ми като почне да ми пее някаква дива чалга,прави го ,защото знае ,че на тази музика реагирам доста бурно,та ....междувременно събуждам и съседите с крясъците си
![]() ![]() ![]() Обичам да спя ,не да се събуждам,и всеки който се опита да ме събуди......о не му е леко..... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 22-February 07 Град: Огнено Потребител N: 1913 ![]() |
Спя когато поискам и затова ме будят най-различни неща. Май винаги ми е усмихнато, когато съм буден или просто с отворени очи
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Ооо...аз също спя като гъз, но веднъж ако ме събудят повече не мога да заспя и то не за друго ами от яд, че са ми прекъснали съня
![]() ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
Ами аз не обичам да ме буди никой
![]() ![]() ама мн често ме будят наще ![]() ![]() ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 4-May 07 Град: Bulgaria Потребител N: 2054 ![]() |
ами по принцип се събуждам с Cannibal Corpse
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
От скоро имам нов ГСм и неговата аларма много силна. Та на нея почнах да и се дразня, и все искам да го тресна за да спре ама ми се свиди. После трябва да се отрежа ръцете!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
![]() Два пъти са ме будили с шоково пускане на уредбата ,,,,,,гласа на Азис, и бутилка водка, в 6 сутринта.... с думите -sister,ставай да купонясваме..(двамата-каква драма) ![]() Една кръв сме,как да(не) го... удушиш ![]() Това не е начина по който обичам да ме будят сутрин. ![]() -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
обичам да се будя след 10 часа сутрин
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
спи ми се
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 19-July 07 Потребител N: 2236 ![]() |
с миризмата на палачинки
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 30-July 07 Град: Турция Потребител N: 2262 ![]() |
Палачинките са втората мисъл сутрин!
![]() Първата е целувка, може и от тишината... Не обичам транспорта, особено когато ме буди... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 179 Регистриран: 21-May 06 Град: Oven the hills and far away... Потребител N: 1351 ![]() |
Хм…. Мен и земетресение не може да ме събуди ако съм заспала дълбоко, какво остава за някоя целувка. Иначе редовно ми се случва някой да се сети за мен в 1-2-3 през ноща или още по-лошо в 7-8-9 сутринта, не мога да кажа че умирам от яд, просто защото аз продължавам да спя и понякога дори не помня, че съм говорила с някой…. Мога да ви кажа как мразя да ме събуждат – С ГЪДЕЛИЧКАНЕ!!!! Не мога да кажа, че съм очарована и от това някой да ме залее с ледена вода, или въобще да ме събужда по какъвто и да е начин при положение, че страдам от тежък махмурлук и съм си легнала преди 2-3 часа. Въобще при мен претенциите са на лице. Като изключим това, че не помня повечето си събуждания обичам да събуждам другите, МНООООГО ЯКО, особено ако са от Горна Оряховица и се казват Лъчо, страшно забавно е! Надуваш Rammstein Du Hast палиш цигарка , сипваш кафенце и ако не стане значи трябва да търсим торби за трупове…
![]() -------------------- И все така... А в есента на твойта хладна
и блудна красота ще спре смъртта настръхнала и беэпощадна пред твоите отключени врата. Но щом простре ръка душата ти да вземе, тя в миг ще се смути Влевластникът Живот предварил я навреме- и ти... отдавна без душа си ти! Христо Смирненски |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
едно време, преди да се роди Михаил, ме будиха по много интересни начини....ама свърши се тя тази вече !
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 179 Регистриран: 21-May 06 Град: Oven the hills and far away... Потребител N: 1351 ![]() |
Е аз пропуснах да кажа, че обичам да ме будят по… много интересен начин… докато ми…. “Свирят на пиано” примерно, но реших, че се подразбира…. Ако някой не е схватлив ТЕ НА!
-------------------- И все така... А в есента на твойта хладна
и блудна красота ще спре смъртта настръхнала и беэпощадна пред твоите отключени врата. Но щом простре ръка душата ти да вземе, тя в миг ще се смути Влевластникът Живот предварил я навреме- и ти... отдавна без душа си ти! Христо Смирненски |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Всъщност това у вас е роял, а не пиано.
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ ЪАхАмЪАйГСАхсАДХСХАЪЪАГСГЪАСЪАЪАЪАУААУХАХАХХАХАУХАУАХАУА
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
казва се "свирка", или още по-научно "орален секс"
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 30-July 07 Град: Strange World Потребител N: 2261 ![]() |
Обичам да си се събуждам от само себе си...оо особено,ако чуя Мейдън ставам и едва ли не почвам физарядка...а иначе,ако ме събуди някой съм способна да го убия
![]() ![]() -------------------- IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат. -------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъщност това у вас е роял, а не пиано. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Принципно обичам да се будя сама, без ничии намеси.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^що ли всичкото семейно жена така иска.......
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Кое всичкото семейно жена? Аз не съм. Не знам за кво говориш.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^свиркай си , кво ти пука, стават грешки, ама се опитвам да правя асоциацийки....абе карай ......
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мразя да се будя от гръмотевици...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Няма по-страхотен начин да те събудят от това да ти пуснат Shine On You Crazy Diamond на Pink Floyd и да те оставят да се разсънваш
![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Най-обичам да ме бъдят с SMS в който ми съобщава, че й липсвам:)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъщност това у вас е роял, а не пиано. ![]() А ти си тъп, а не глупав, нали? Няма се заяждаш с моя роял, чшш! Да не почна да говоря за КИТАРАТА ти!!! ![]() ![]() ![]() -------------------- И все така... А в есента на твойта хладна
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Бас, момиче, бас китара
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мхм….дам…. китарата и аз за нея говорех…
![]() -------------------- И все така... А в есента на твойта хладна
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 11-August 07 Град: Nowhere Потребител N: 2275 ![]() |
Малко спя,обикновено сама се събуждам,не по-късно от 07:30
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз осъзнавам, че е по-добре да те събудят по какъвто и да е било начин сутрин, но не и да станеш от масата, да отпиеш глътка бира и да тръгнеш за работа....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 11-August 07 Град: Nowhere Потребител N: 2275 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ахахаха, има мъдрост в думите на Virgin_Steel.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 21-August 07 Потребител N: 2292 ![]() |
Рядко, този който се е усмелил да ме събуди, оживява.
![]() -------------------- Земята се върти толкова бързо, че хората превъртяха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
Най си ме кефеше в 6 и 20 мама ми да ме буди като пуска лампата....Ставам(след...2-3 мин)и си викам"мамка му,почна се!".И ко да се прави,тръгвам за училище...
а най-гадно беше когато на едно зелено училище като класната ме будеше и казах"педер ![]() ![]() ![]() -------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 149 Регистриран: 6-August 07 Потребител N: 2269 ![]() |
Мрязя да ме буди телефона или ако някой звани на вратата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много мразя да ме буди шефа по телефона.
|
|
![]()
Коментар
|
|
някой да изкрещи "тоалетната е свободна"
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Любимото ми е сутрин около 8 в почивните дни, да минават цигани и да крещят с цяло гърло:
"Изкупуваме стари бойлери, печки, ПЕРАЛНИ (с особен фалцет). Веднъж даже нашамарих едни мангали, дето събудиха синът ми в 7 часа сутринта. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
някой да изкрещи "тоалетната е свободна" Този пост ме накара да наплюя монитора от смях ![]() ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Любимото ми е сутрин около 8 в почивните дни, да минават цигани и да крещят с цяло гърло: "Изкупуваме стари бойлери, печки, ПЕРАЛНИ (с особен фалцет). Веднъж даже нашамарих едни мангали, дето събудиха синът ми в 7 часа сутринта. ![]() Всеки път като съм в Пловдив ме будят по същия начин!!!!! ![]() А по темата - не обичам да ме буди телефона, не обичам някой да ми звани на вратата, когато спя, особено от долу. И от ремонти не обичам да ме будят(строят блок до моя и се почваааааааа ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 183 Регистриран: 16-August 07 Потребител N: 2288 ![]() |
Аз мразя изобщо да ме будят, когато съм заспала, направо откачам от яд!
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:00 PM |