![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
NWOBHM легендите DIAMOND HEAD ще издадат нов албум, озаглавен "What's In Your Head?", на 30-ти юли. Откъси от него можете да чуете тук, а ето я и обложката. Съдържанието е както следва:
01. Skin on Skin 02. I Feel No Pain 03. This Planet and Me 04. Reign Supreme 05. Killing Me 06. Tonight 07. Pray for Me 08. What's in Your Head 09. Nothing to Lose 10. Calling Out 11. Victim -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
А така! NWOBHM LIVES!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 10:00 PM |