![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
"Rise of the Tyrant" ще е заглавието на новия албум на шведско/немските дет метъли Arch Enemy. Наследникът на "Doomsday Machine" ще бъде издаден на 25 септември от Century Media Records. Продуцент е Fredrik Nordström, който е работил с групата по "Wages of Sin", а обложката е дело на Niklas Sundin. Ето и списъкът с песните:
01. Blood on Your Hands 02. The Last Enemy 03. I Will Live Again 04. In This Shallow Grave 05. Revolution Begins 06. Rise of the Tyrant 07. The Day You Died 08. Intermezzo Liberté (instrumental) 09. Night Falls Fast 10. The Great Darkness 11. Vultures -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Супер, ще се чака
![]() ![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Ммм, супер. Ще се слуша.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Олелее
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ето я обложката.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Бахти грозотията!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
+1. Важното е обаче, че албумът ще кърти. Обложката не ме интересува толкова.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Абе не е лоша обложката като цяло (учудвам се, че го казвам), малко ми е еклектична в лошия смисъл, но не е лоша.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ей, кьоравели! Обложката е страхотна!
Чакам албума с голямо нетърпение. Още повече, че братът е отново в играта. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Ми и на мен ми хареса обложката..Доста добре си е направена.Но верно не е толкова важна..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 179 Регистриран: 21-May 06 Град: Oven the hills and far away... Потребител N: 1351 ![]() |
Абе не е лоша обложката като цяло (учудвам се, че го казвам), малко ми е еклектична в лошия смисъл, но не е лоша. доколкото знам еклектизмът е безпринципно съединяване на разнородни направления, течения въгледи и теории и еклектиците се мъчат да съчетаят материализма с идеализма, но това разбира се, е само според мен и теоритиците от II Интернационал. -------------------- И все така... А в есента на твойта хладна
и блудна красота ще спре смъртта настръхнала и беэпощадна пред твоите отключени врата. Но щом простре ръка душата ти да вземе, тя в миг ще се смути Влевластникът Живот предварил я навреме- и ти... отдавна без душа си ти! Христо Смирненски |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 160 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител N: 1920 ![]() |
Майната й на обложката! Чакаме албума !
![]() -------------------- The ego drama unfolds
hopeless intrusion where nothing can be found strewn, the seeds were wasted on the innocent in awe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Обложката не е чак толкова лоша, но символизмът нещо ми убягва.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Струва ми се, че този албум ще остане в сянката на предишния.
Блазе на банда, която може да смени Анди Снип с Фредрик Нордстром! Новият саунд е мааалко по-лайф, но е загубил голяма част от чистотата на предния. Честно казано и в това отношение предпочитам Doomsday. И като цяло мисля, че беше някак по-изпипан. Хващащ ухото и без слаб момент. Този май е малко по-обикновен. Все пак ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Е, не бързай де, чул си омазано промо със ненормално дразнещи watermark-ове. Точно за качество на запис не е моментът да се говори.
Edit: Между другото, хиляди пъти предпочитам по три пъти войсоувър на парче, отколкото тия ПРОКЛЕТИ, СКАПАНИ WATERMARK-ове. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
като изключим това, което наричаш уотърмарк (аз лично съм свикнал да наричам така по-различно нещо), няма логика саунда да е по-различен. Мисля, че мога да се абстрахирам
![]() Да оставим настрана саунда - първото, което ми направи впечатление е че този път рифовката е далеч по-неоригинална. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Doomsday си е епоха. Прекалено голям албум е наистина и няма как да не тръгнат сравненията с него. Възможно е и Rise... като наследник на подобна творба да остане в сянка. Аз ще си кажа пълното мнение по-късно, защото в момента все още съм на второто парче.
И се размазвам тотално!!!!! ![]() ![]() ![]() Edit: Абе това за неоригиналната рифовка при Arch Enemy е много спорен въпрос. Да вземем за пример едно "My Apocalypse" - изключително прост и елементарен риф, обаче ти идва да си откъснеш главата и да си я заподритваш екзалтирано! Може би ти е леко неприятно това, че няма (май няма, на четвърто парче съм все пак) именно такива моментални чукове. Сякаш онези парчета влизаха и те подхващаха още на момента. Този е по-... По-улегнал? По-елегичен? По-мелодичен? Май да. Ще видим. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Май Апокалипс продължава с ЕБА СИ МАЙКАТА И РИФОВЕТЕ след първия
![]() Този албум ще се слуша още доста пъти, но май няма да стане толкова любим колкото Машината на Страшния Съд! А и още нещо - сравнявайки Думсдея с предишния си виках: Ах, колко е важен саунда... този албум нямаше да ме размазва така ако нямаше този звук! А, сега сравнявайки Дума и новия май ще си казвам обратното ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Момчета, метнете някакъв адрес, от където да се чуе това нещо!
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Е къде може да го има - Kerrazy. Изворът на всички благинки.
^^ Аз продължавам да си мисля (и то наистина доста убедено), че саундът на промото е нарочно замазан, точно каквато е практиката напоследък с промотата на известни банди (пример: Dimmu Borgir, After Forever). На ритейла ще му е по-друг звукът, според мен. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th August 2025 - 09:50 AM |