![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Велики, неописуеми... Няма друга такава група! И като текстове, и като музика - нямат грешка... Любимият ми албум е Aenima, останалите (особено Lateralus) също ме размазват.
Та кво мислите вие за тях? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
нищо лично към феновете, но това е една от най-омразните ми групи. Никъде другаде не съм слушал толкова скучна и същевременно депресираща музика. Някой хора слагат 1000 изобщо не-пасващи мотиви един с друг мотиви в една песен и после му лепват един етикет "progressive" и вече ой голяма сме работа. Но нека се абстрахираме от това че са мноооооого леки и мноооооого бавни. Има и яки леки и бавни групи но тази не е от тях. Вокалът им звучи достатъчно изпедерастяло (за справка слушайте Tool - The Pot). Не знам ква е тая мания да са различни от всичко останало, но за съжаление се отразява върху качеството на музиката им. Имат и някои що годе ставащи рифове, но те биват винаги осрани от ритъма на барабаните. По точно от липсата на такъв. Разправят, че имало, но в действителност трябва да изслушаш една песен 30 пъти, за да разбереш, че евентуално може и да има ритъм. За китарата - ами лека е. Поне да имаха дълги и трудни сола, както другите прогресарски групи. Тия и това нямат. Много абна група.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Добре, какво ПО ДЯВОЛИТЕ прави групата Tool в Metal / Rock / Punk-Rock / Hardcore раздела?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Стои на място.
Големи са, спор няма. Малко тъпо че ще обиколят половината балкански полуостров, без да дойдат в бг ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Добре, какво ПО ДЯВОЛИТЕ прави групата Tool в Metal / Rock / Punk-Rock / Hardcore раздела? ![]() Стои на място. O W N 3 D ! Иначе по принцип Tool са яки, ама така и не ми станаха особено любими. Явно защото не взимам достатъчно наркотици... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
![]() това за наркотоците е вярно до някъде и аз не съм им фен на цялото творчество, но имат прекалено (и като количество, и като качество) добри парчета, за да ги подмине човек -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Малко надценени ми се струват. Поне от това, дето съм им слушал не са ме грабнали с нищо особено.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
нищо лично към феновете, но това е една от най-омразните ми групи. Никъде другаде не съм слушал толкова скучна и същевременно депресираща музика. Някой хора слагат 1000 изобщо не-пасващи мотиви един с друг мотиви в една песен и после му лепват един етикет "progressive" и вече ой голяма сме работа. Но нека се абстрахираме от това че са мноооооого леки и мноооооого бавни. Има и яки леки и бавни групи но тази не е от тях. Вокалът им звучи достатъчно изпедерастяло (за справка слушайте Tool - The Pot). Не знам ква е тая мания да са различни от всичко останало, но за съжаление се отразява върху качеството на музиката им. Имат и някои що годе ставащи рифове, но те биват винаги осрани от ритъма на барабаните. По точно от липсата на такъв. Разправят, че имало, но в действителност трябва да изслушаш една песен 30 пъти, за да разбереш, че евентуално може и да има ритъм. За китарата - ами лека е. Поне да имаха дълги и трудни сола, както другите прогресарски групи. Тия и това нямат. Много абна група. Мноого леки... Еми никой не е казал, че са тежки, а и те никога не са се правили на тежки... Колкото до прогресива - музиката им е прогресивна повече от всичко, въпреки че нямат сола и т.н. Вокала си е перфектен, не мога да разбера кое му е педерасткото (само в The Pot звучи лееко емашко), това за 1000-та непасващи елемента също не го схващам - всичко си е на мястото, а за ритъма на барабаните - ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
само последния албум съм им слушал към 2-3 пъти.
аа да - И sober Making every promise empty,Making every promise empty, Making every promise empty, Making every promise empty, Making every promise empty... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Като не разбираш нещо не го обиждаш, просто отиваш и си слушаш тежките и неабни групи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
виждаш че съм опитал да слушам и абно, но не мога...
Нямаш право да ме нареждаш за това че нямам нерви да скърцане. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Мен ако питате тази група или я харесваш или не. Не може да има средно положение. Те са творци. И доста от техните неща са ми любими... Препдочитам все пак старите албуми... новия го избягвам. Не зная защо - просто факт.
Плюс това.. едно наблюдение да ви споделя - Всеки рано или късно слуша Tool. Дори само информативно да е. -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Съгласен. А за новия албум - по-меланхоличен и отнесен е и може би иска мааалко повечко слушане. Мене ме грабна от първия път, ама...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 10-February 05 Потребител N: 738 ![]() |
Да говориш за група като TOOL въз основа на един албум и то последния е адски несериозно. Направо тъпо. В музиката им няма барабани, колкото в Zeppelin няма блус (ако си ги слушал, защото са малко лекички) Смешни приказки. Последния албум не е на нивото на предходните, но за него имаше тема когато излезе, така че няма да се повтарям. Това е.
нищо лично към феновете, но това е една от най-омразните ми групи. Никъде другаде не съм слушал толкова скучна и същевременно депресираща музика. Някой хора слагат 1000 изобщо не-пасващи мотиви един с друг мотиви в една песен и после му лепват един етикет "progressive" и вече ой голяма сме работа. Но нека се абстрахираме от това че са мноооооого леки и мноооооого бавни. Има и яки леки и бавни групи но тази не е от тях. Вокалът им звучи достатъчно изпедерастяло (за справка слушайте Tool - The Pot). Не знам ква е тая мания да са различни от всичко останало, но за съжаление се отразява върху качеството на музиката им. Имат и някои що годе ставащи рифове, но те биват винаги осрани от ритъма на барабаните. По точно от липсата на такъв. Разправят, че имало, но в действителност трябва да изслушаш една песен 30 пъти, за да разбереш, че евентуално може и да има ритъм. За китарата - ами лека е. Поне да имаха дълги и трудни сола, както другите прогресарски групи. Тия и това нямат. Много абна група. мноооооооого зле, мнооооооооого абно ако дългите и трудни сола определят прогресив музиката, значи има доста групи, които току-що влязоха в листата ми с прогресив. Мерси за просветлението. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Всъщност светът се дели на два типа хора. Такива, които харесват Tool и такива, които харесват Hammerfall.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ахахахахаха стейджо сега разбирам защо Сциона те храни постоянно.
Млекарите не харесват нито туул нито хамърфол. Да разбирам ли че те не принадлежат на този свят. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аз не го храня бе
![]() Млекарите са прекалено тру за нас, простосмъртните метАлни хора ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ми ако го убедя пак да стане метъл ще дойдем евентуално или за Мардук или Гама рей.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Браво! И на двата най-вероятно ще ходя, така че пак ще се видим
![]() За да не е пълен оф-топик ще кажа, че Туул не слушам ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Що за глупост? Някой явно си мисли, че светът се върти около Hammerfall.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Недей да приемаш буквално двете групи, просто имa хора, които са отворени за много и различни видове музика, както и дървени глави, които не признават нищо по-нестандартно.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Що за глупост? Някой явно си мисли, че светът се върти около Hammerfall. По-скоро някой го допуска за възможно и е зверски комплексиран от това. ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^tease.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 201 Регистриран: 28-September 08 Град: In the Land of Rape and Honey Потребител N: 3011 ![]() |
оставили сте темата да умре? ах вие...
![]() както писах в същата тема в един друг форум току-що: Цитат и ето ме, гол (от кръста нагоре де) в октомврийския студ, сив ден, а аз въртя целия 10,000 days от край до край. После дуум метъла бил депресиращ...
Tool, Muse и Alice in Chains са ми трите групи (другите са Ministry, но те са по-специални), които си ги причислявам към странната, неопределима, красива музика. И трите са толкова уникални, че чак има нещо в музиката им, което се доближава... като изключим Мюуз са крайно депресиращи, на моменти философски (всички вече), на моменти отвяващи те нанякъде. И трите си имат болни мозъци за фронтмени... Но Tool са велики. Невероятни текстове (Vicarious е най-хубавия текст, писан някога), невероятна музика. За жалост не успях да намеря цялата тази красота в APC, а Puscifer не съм слушал. -------------------- ![]() I'm on a mission to never forget 3,000 people that I've never met We want some answers and all that we get Some kind of shit about a terrorist threat Lies Lies Lies Lies Lies Lies Lies SUPRISE, SUPRISE!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Всъщност светът се дели на два типа хора. Такива, които харесват Tool и такива, които харесват Hammerfall. Колко си тъп... ![]() Съжалявам за офтопика. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Ами съжалявам, но какъв е смисълът да му казвам повече от това? Той също така добре е аргументирал поста си.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Колко е хубаво да се вадят постове на потребители, които не познаваш, които са писали преди теб, които имат навика да използват чувство за хумор и определени майтапи, когато им е било времето... тоест в контекст. Инак да, съжален си, спокойно
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Опа, нямам чувство за хумор. Слагайте [jk][/jk], като правите такива смешни бъзици, защото дървета като мен няма как да го разберат.
![]() За това колко му е било времето, аз същия този смешен бъзик го видях и в темата за Нирвана, и в някаква друга тема (Скайклед мисля че беше). Е, при толкова уместна и навременна употреба, как да не си направи човек изводи и да не се издразни? Все пак, благодаря за великодушното съжаление. Доста ме грее. Не ме затапвай повече така. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Хванат в тъпота и почва пак офанзива, велик си.
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не съм схванал, че глупостите, които Стейдж ръси в няколко теми, са бъзик => това е тъпота.
Казвам ти, че съжалението ти е доста уместно поради горния факт => това е офанзива. Ама и теб си те бива, във всеки случай. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 09:26 PM |