![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 28-July 07 Град: не знам? Потребител N: 2256 ![]() |
добро ви утро, честита нова година и приятно зимно слънцестоене от мене... ъм... крещят ми Яна, на 14 от София, най-често ще ме намерите по кръчмите или по пейките с биричка в ръка пеейки разни пиянски песнички...
ии здравейте ![]() -------------------- Wait for me in thе mountains, haunt for me in the winds
Wait for me in the land where nothing lives Until the day I have found revenge, I will feed my sword Until my heart is cold, every breath of mine is yours |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Хахаха за 14 годишна много добре я караш...
![]() А здрасти..интереси, хобита? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 28-July 07 Град: не знам? Потребител N: 2256 ![]() |
интересите ми варират от безсмислени бръщолевения до обсъждане на квантова физика, но засега главно съм се насочила към литература, окултизъм, психология и биология
хобитата ми са най-често рисуване и фотография -------------------- Wait for me in thе mountains, haunt for me in the winds
Wait for me in the land where nothing lives Until the day I have found revenge, I will feed my sword Until my heart is cold, every breath of mine is yours |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 9-July 07 Потребител N: 2209 ![]() |
Добре дошла и от мен
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
А чудесно ..уплаших се че сичко свършва до пиянстване на някоя пейка
И мене винаги ме е влечала фотографията..но за сега това хоби си остава мечта.Като си взема цифрак тогава..и без това скоро имам ходене до Еленския балкан ![]() А любими групи? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
абееее ако ви се чете триста реда изброявания...
Helloween, Manowar, Iron Maiden, Hammerfall, Sabaton, Ensiferum, Kamelot, Blind Guardian, Iced Earth, Anathema, Lacuna Coil, Sirenia, Tristania, Epica, Leaves' eyes, Within Temptation, Nightwish, Crematory, Morgana Lefay, Draconian, Deathstars, Poisonblack, Theatre Of Tragedy, Elvening, Nanowar of Steel... -------------------- Wait for me in thе mountains, haunt for me in the winds
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
по пейките с биричка в ръка квантова физика Anathema Брех....доста общи интереси имаме ![]() ![]() Айде добре дошла и приятно постване ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Не харесвам пиянски истории. Айде вънка.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Алкохол...на 14....малко са ти шамарите...
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
^ Днешната младеж бързо се развива... все пак започват полов живот на 13, какво остава за алкохола
![]() Иначе добре дошла де ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
пак казвам, малко са ШАМАРИТЕ !!!
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Поздрави на 4-ти... добре дошла.....
С кафяви очи си ... нали? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Всъщност не си ли Яна от вчера ор о.О
Добре дошла, приятно прекарване ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Привет Янче
![]() Аз никъде не видях момичето да е казало , че обича пиянските истории... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^добро утро
![]() очите ми са зелени. и коса за която всеки спори къв и е цветът. magodeoz, ако толкова настояваш че шамарите които досега съм изяждала са малко, те каня някой път да дойдеш да ми забиеш един-два да си получа достатчното количесто ![]() а) ТИ на колко си пропил? б) наистина ли смяташ БИРАТА за сериозен алкохол?! -------------------- Wait for me in thе mountains, haunt for me in the winds
|
|
![]()
Коментар
|
|
на 14 и бозата е твърд алкохол, а относно шамарите, там трябва родителите ти да се намесят, не моя работа, аз си имам един на твоята възраст, той си ми стига!
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Яна да питам ... .. Ти реди ли се опашка за билети за Мейдън пред НДК в деня в който ги пуснаха
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
боза мразя... и определено не мога да се съглася с тебе. всичко си зависи от организма... а и погледни от по-добрата страна - можеше и да се друсам
![]() ъъъгъ редих се там... и пих с вас в халбите ![]() -------------------- Wait for me in thе mountains, haunt for me in the winds
|
|
![]()
Коментар
|
|
аааааааааааа .... чакай чакай, коя Яна си по-точно
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() -------------------- Wait for me in thе mountains, haunt for me in the winds
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е ШО НЕ КАЗА ТАКА ВЕДНАГА.... Прибра ли го вчера читав твоя пияница....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
шото съм шматка, как що
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Wait for me in thе mountains, haunt for me in the winds
|
|
![]()
Коментар
|
|
Този човек винаги е в анимацията
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Божей.... ти си златна
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Wait for me in thе mountains, haunt for me in the winds
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Много добре хванат момента браво
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
абееее ако ви се чете триста реда изброявания...
Мерси за информацията..няма да питам повече ,че току си ме набила ![]() ![]() ![]() Бах -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^че що да те бия? о.О
няма, кротко дите съм, даже не хапя често ![]() -------------------- Wait for me in thе mountains, haunt for me in the winds
|
|
![]()
Коментар
|
|
хаха и все още съм на мнение ,че тоя пияснки живот на пейките не е правилен за 14 годишна..Аз не си го позволявам лично
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
не съм казала че водя пиянски живот, просто често се събирам с пияндета
![]() ![]() -------------------- Wait for me in thе mountains, haunt for me in the winds
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Начален стадии на алкохолизъм! Здрасти Янче
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
е не точно... иначе здрасти и на тебе
![]() ![]() ![]() -------------------- Wait for me in thе mountains, haunt for me in the winds
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е МЕРСИ...... МНОГО СИ МИЛА
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 29-July 07 Град: София, България Потребител N: 2258 ![]() |
Айде здрасти и от мене
![]() ![]() -------------------- On wings of destiny
through virgin skies to far horizons I will fly... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Драсти, уелкъм ту дъ форум и приятно прекарване! Ко прави Зарик иначе, нещо се поизгуби май?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Я, кой бил тук
![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ааа, не знам, то аз се чудя кога в близките дни ще успея да го видя Зарик... =/
а на F140 - ми ест, не тряа да се излагаме ![]() -------------------- Wait for me in thе mountains, haunt for me in the winds
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
на 14 и бозата е твърд алкохол, а относно шамарите, там трябва родителите ти да се намесят, не моя работа, аз си имам един на твоята възраст, той си ми стига! ![]() Айде сега в бозата има 1% алкохол ![]() Иначе добре дошла на новата юзърка и приятно писане ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() за какво катава странна реакция? о.О инъче luspamer - мерси ![]() -------------------- Wait for me in thе mountains, haunt for me in the winds
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 7-November 06 Град: София Потребител N: 1665 ![]() |
хей! по-полека с жената ...
![]() ооо мило, къде си ![]() -------------------- It's a man's obligation
to put his boneration in a woman's separation the kind of penetration that will increase the population of the current generation of our humble little nation |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^точното ми местоположелие в момента не е особенно сигурно поради странната подредба на нещата около мен - демек подредени са
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 07:16 PM |