![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 29-July 07 Потребител N: 2259 ![]() |
Здравейте, метълюги! Доведоха ме в това форумче иии...дойде моментът с представянето. Какво да Ви кажа за мен..казвам се Мария и съм от София. Слушам black и death metal...разновидностите не са за изпускане, разбира се...Тук ме доведе мой познат от чат-средите
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Адски Хейл, моя руска приятелко!
Добре дошла си тук, можеш да си сложиш аватарче и разни такива неща. Предполагам, че ще има теми, които да те интересуват, тъй че няма да скучаеш. Можеш да кажеш още неща за себе си, като например, на колко години си, няколко групи, които слушаш и т.н. И да се надяваме, че ще те видим на някоя от сбирките! ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Здрасти, приятно четене и писане във форумчето
![]() ![]() Тук е пълно със срамежливци, така че няма от какво да се притесняваш ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Привет!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Добре дошла, Марче
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 29-July 07 Потребител N: 2259 ![]() |
ммм..да, Марче не ми е сред любимите, но факт, няма значение....за групи не знам...мога да Ви кажа в момента какво слушам: ~-§‡§-•†• Runes Of Dianceht - In The War •†•-§‡§-~ иначе съм на 18 години.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 28-July 07 Град: не знам? Потребител N: 2256 ![]() |
хилоу
![]() ![]() ![]() -------------------- Wait for me in thе mountains, haunt for me in the winds
Wait for me in the land where nothing lives Until the day I have found revenge, I will feed my sword Until my heart is cold, every breath of mine is yours |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ммм...дарк и готик темички...мотиви разни, зависи от настроението ми, но е нещо "В СТИЛА"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 28-July 07 Град: не знам? Потребител N: 2256 ![]() |
ъхъ... аре още един въпрос от мене...
кво по ангелите значи никът ти? о.О -------------------- Wait for me in thе mountains, haunt for me in the winds
Wait for me in the land where nothing lives Until the day I have found revenge, I will feed my sword Until my heart is cold, every breath of mine is yours |
|
|
![]()
Коментар
|
|
*хихикам злостно* ами..да, добър въпрос...и аз не знам XD...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Здрасти
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Оу, привет и приятно пребиваване тук.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Здрасти Машке!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Маша харесваш ли да ти викат?
Добре дошла, тва със затвореното ще ти мине като дойдеш на форумна среща, ние сме пътуващ цирк принципно ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 128 Регистриран: 23-July 07 Град: dolni dubnik obl. Pleven Потребител N: 2245 ![]() |
Привет, Мария
Не се притеснявай, че не си общителна пълно е с такива. Всеки има нужда от малко промяна. -------------------- miroslava dinova
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Време е да си сформираме някакво "Русское общество"... може дори подфорум да си извоюваме.
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 27-July 07 Потребител N: 2254 ![]() |
Нищо че и аз съм нова, вече успях да се убедя, че форумчето е страхотно, убедена съм, че и на теб ще ти хареса. Приятно прекарване тук
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 30-July 07 Град: Турция Потребител N: 2262 ![]() |
Добре дошла... Човек не може да говори само, но може да опита
![]() Бъди готова да срещаш промени и все така се пази, не се разкривай до край, иначе настава сеч... Какво ли знам и аз... Нали може на всичко да погледнеш с усмивка ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
^Браво натрупа постове вече....представи се и ти!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:43 AM |