![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Докато думите все още ми се изпшлъчват ще кажа, че толкова не съм се кефил от Machine Head насам. А преди това от Slayer... Смятайте! *емотиконка, цъкаща на калкулатор* edit: Всъщност, као ви ебе какво мсиля, четете "Телеграф" уте или сайта на Тангра днес ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Кви песни свириха?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
^От всичко по много
![]() Това беше концерта !!!!!! П.С.Тоа де замества Игор го бива ... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 4-May 07 Град: Bulgaria Потребител N: 2054 ![]() |
сигурно е било много яко
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 4-April 07 Град: Варна Потребител N: 1997 ![]() |
Кaзаха ми, че било размазващо..Ама каквото и да си говорим друго си е с Max Cavalera..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
сигурно е било много яко ![]() ![]() ![]() Естествено! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Сеп ти що не драснеш и един репортаж за MW ... ? ...или вече си го направил
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мързи ме
![]() Иначе колегите от "Телеграф" са сложили снимка на Игор до интервюто ми с новия барабансит. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
сигурно е било много яко ![]() ![]() ![]() Convicted In Life ![]() Лошо качество ама колкото да се добие представа ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 4-May 07 Град: Bulgaria Потребител N: 2054 ![]() |
^мерси
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Аз бях на оградата! Тотално се размазах и трябва да призная, че Sepultura надхвърлиха очакванията ми и все пак друго нещо са си старите парчета, на които и най-много се изкефих.
![]() ![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Само Сепултура! Умрях от кеф, особенно на Труупс Ъф Дуум!!!!!! Велики бяха просто!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() П. С. Абе, някой има ли представа защо "Inner Self" не я изсвириха докрай? И кфо по дяволите беше онова разсвирване само на началото няколко стари песни??? П. П. С. ^(за предишния пост) pz Sepultura - Anticop. "I hate cops, Nazi cops, Sick and tired of your ass!!!" ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Може пък да е бил фен охраната, от къде знаете...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Ебахти яки коцерт направиха пред много малко хора.И аз нямах много големи очаквания защото съм фен на Макс.След концерта обаче съм с доста променено мнение. 3 дни преди тва гледах Соуфлай и песните на Сепултура, които свириха и след тва слушах в Каварна определено ме изкефиха повече в изпълнение на Дерек.Тоя човек надъхва в пъти повече и да си призная сега сякаш предпочитам да я гледам Сепултура с него.След концерта всичко ми беше мокро.Само погото беше супер малко,но пък така имаше повече място за размятване насам натам
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
Aggressive Perfector те на всичките си концерти така преплитат по няколко песни не знам защо. Думата medley явно не ви говори нищо... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Mи явно
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st July 2025 - 01:47 AM |