![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 21-August 07 Потребител N: 2292 ![]() |
Ами, давайте ..
И аз ще си кажа мнението, но сте обречени на дълъг поуст .. Преди няколко минути в един форум прочетох една тема "Мислили ли сте за самоубийство?" и някакъв форумец беше написал, че иска да скочи от някъде .. не знам защо се задълбочих в тази идея .. Колкото и изтъркано да звучи и аз мисля да скоча. Ще отида на някое красиво място, където няма никой, само планина, висока и недостъпна, може би дори изглеждаща студена, ще търся някое езеро, където може да се скочи, ще се кача на мястото, което съм избрала, може би за няколко минути ще поседя, наслаждавайки се на величието на природата, ще помисля за всички моменти от живота ми, може би ще изпуша една цигара, въпреки че не пуша попринцип, изправяйки се ще се взема дълбоко въздух .. и .. скачам, няма как да се върна .. през секундите, падайки ще се опитам да не крещя, по-скоро със затворени очи ще се насладя на полета. И да, в последните си мигове ще летя, без парашут, сама, знаейки, че долу ме чака неизвестното, може би тъмно, дори леко страшно, но привлекателно начало. Може би ще съм изплашена, дали ще боли.. не знам.. но не ме интересува, важното ще е, че най-после съм изпитала нещо непознато за обикновените хора.. аз летя.. През тези секунди, които ще ми се сторят като часове предполагам, аз най-после няма да мога да бъда спряна от някой.. колко ли е красиво в последните си мигове да падаш надолу, сякаш летейки.. и накрая .. хоп, вода.. краят или новото начало и аз не знам, обаче ми е много любопитно да разбера ![]() Е, вие сте .. аз си вкарах филмите ![]() -------------------- Земята се върти толкова бързо, че хората превъртяха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
ех тея емота ...
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 21-August 07 Потребител N: 2292 ![]() |
Oткъде, за бога, пръкна емоушъните тука ?
![]() -------------------- Земята се върти толкова бързо, че хората превъртяха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Иди го разбери...
Иначе по темата: от старост. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^ И аз.
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Аз ти предлагам прерязване на вените. Вярно е малко по-бавно, ама поне не замърсяваш природата, а и не създаваш проблеми на близките после да ти търсят тялото.
А защо отдолу трябва да има езеро? Представи си, че не умреш от падането, после ще се наложи да се давиш или да плуваш със счупени крайници. Избери си някоя живописна клисура и скачай по-камъните. Точно и ефикасно. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Aми, не мисля, супер нелепо ще излезе на 40 години да си срежа вените, пък от старост, де да знам, как ще се издържам като ме нападнат болестите, няма да е живот, а мъчение ..
А и винаги съм си мечтала да летя (: -------------------- Земята се върти толкова бързо, че хората превъртяха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
В бъдещето съзнанието ни, ще се прехвърля на компютърни чипове...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
От секс... примерно 2-3 дни нонстоп...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Което все повече ме убеждава, че ще скачам ..
Иначе, това с клисурата е идея ![]() -------------------- Земята се върти толкова бързо, че хората превъртяха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Всички искате да умрете като Иван Вазов, не се правете изобщо.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Да, де
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ми аз искам някъде сред природата...
|
|
![]()
Коментар
|
|
От секс... примерно 2-3 дни нонстоп... Е, може тва щастие да те сполети и още на първия ден, ако те полази нещо такова: ![]() култовата снимка ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 155 Регистриран: 24-July 06 Град: София Потребител N: 1474 ![]() |
Имаше една древногръцка приказка, където една майка поискала от боговета най-долямото щастие на света за своите синове. Всичките и синове умряли в съня си. Не си спомням коя беше обаче. Мен ако може да 110г. да ме застреля ревнив съпруг ще съм най-доволен
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
No escape from the mass mind rape...
-------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
Stage,ако те "налази"подобна девойка,отселяването определено е под въпрос....а въпроса е,
да не вземе да ти хареса ![]() Що се отнася до мен,староста ме плаши малко,аз също бих предпочела да си "отида"млада и красива ![]() Не се страхувам от смъртта,даже виждам някаква извратена красота....Ако зависи от мен,бих искала да умра в съня си,в някоя дъждовна и мрачна нощ,гушнала плюшения си тигър ![]() -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
ОТСеляването от/за къде?
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Първо, че не искам да умирам ...
И Второ - защо да мисля как точно искам, когато не ща ... ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Искаш или не искаш, неизбежно е...
![]() Искам да се гръмна като поостарея. Знам, че звучи тъпо, но поне можеш да се подготвиш преди смъртта. В смисъл, да кажеш квото си имал да кажеш и т.н. Далеч по добре е отколкото да те повали болест или да умреш от старост... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Искам да умра като натискам някакво копче с което да затрия освен себе си и цялото човечество или нещо такова хаха
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Имаше една древногръцка приказка, където една майка поискала от боговета най-долямото щастие на света за своите синове. Всичките и синове умряли в съня си. Не си спомням коя беше обаче. Мен ако може да 110г. да ме застреля ревнив съпруг ще съм най-доволен ![]() Или разгневен баща.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
аз какво исках - то какво стана
![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 10-February 07 Град: rusenskiq kei Потребител N: 1857 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Първо, че не искам да умирам ... И Второ - защо да мисля как точно искам, когато не ща ... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Наистина интересна и полезна тема, чудя се дали я няма и в teenproblem.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 10-February 07 Град: rusenskiq kei Потребител N: 1857 ![]() |
...нали?!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^ Има я, ама там имах друг отговор на темата
![]() ![]() Пак беше леко подобен на този де... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Искам да умра осъзната.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
заспал...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чудя се кога хората загубиха дотолкова уважение към живота, че да обсъждат как ще се самоубият...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Модерно е
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Всичко стана емо, ба си.. човек не може да се резне на спокойствие, без да му лепнат етикет емо!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Всичко стана емо, ба си.. човек не може да се резне на спокойствие, без да му лепнат етикет емо! ![]() То не ти трябва да се режеш. Съществуват толкова много други методи. Можеш да си тикнеш главата в газова фурна, да си забиеш вилица в гръкляна или да си отхапеш езика. Стига да имаш желание, винаги ще си намериш удобен и приятен начин, и то без да има опасност да те набедят за емо. ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Можеш да си тикнеш главата в газова фурна, да си забиеш вилица в гръкляна или да си отхапеш езика. Ей, тва боли бе ![]() Важното е да оставиш красив труп, пък за другото да му мислят живите... ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Аз пък няма да умра. Когато си събера точките за пенсия, ще си продам душата на дявола за вечен живот.
Хм... Сега като се замисля, ако се провали сделката с дявола, бих искал да ме блъсне дирижабъл, ето това ще бъде късмет, нали? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
MaddHatter, виж какво,започваш да ме изнервяш, а това не ми харесва. Проблем с мен ли имаш,или просто си търсиш такъв,че нещо не ми е много ясно. Вземи да си"поразмърдаш "мисълта,и давай мнения, не поправяй мойте, или още поооо-добре не ги чети,изобщооо. И не ми се прави на интересна,не си попаднала на човека.Няколко пъти,ти намекнах да спреш... да се"ровиш" в нервната ми система.Един въпрос-Ти проста ли си... правиш ли се на такава или какво? Ква си? Нищо лично
![]() -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^ Пледполагам, че не всеки получава душевен оргазъм като чете лични спорове, защо не пишеш на момичето PM, и да се разберете?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Fiiiiiiight
![]() Tерминале, според мен няма нужда да си продаваш душата на дявола, посвири му малко на китара и той ще реши, че мястото ти е тук, да ни радваш ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Докато не престанеш да ми бъркаш името, няма да спра. Да речем тъй
![]() P.S. Поради факта, че повече нямам намерение да се занимавам с глупостта да вразумявам хора, ще ти кажа, че е престъпление човек на 22 да пише така (и не говоря само за грешките). -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Култово ще е някакви изънземни типове да те принесат в жертвоприножение към техния бог. Примерно плутончаните.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
искам да умра от запек.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Бобе усазнай се
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, на класното поне се знае/зубри какво трябва да се пише. Тука трябва да се влага мисъл, ама на...нещо не става
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
е па то и аз не влагам мисъл! .. аз си пиша
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Успокойте се чада мои ...
![]() Лудостта обзема всички ни ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
MaddHatter, виж какво,започваш да ме изнервяш, а това не ми харесва. Проблем с мен ли имаш,или просто си търсиш такъв,че нещо не ми е много ясно. Вземи да си"поразмърдаш "мисълта,и давай мнения, не поправяй мойте, или още поооо-добре не ги чети,изобщооо. И не ми се прави на интересна,не си попаднала на човека.Няколко пъти,ти намекнах да спреш... да се"ровиш" в нервната ми система.Един въпрос-Ти проста ли си... правиш ли се на такава или какво? Ква си? Нищо лично ![]() Хей, хей, айде по-спокойно ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Щастлива.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Не си спомням точно кой беше тоя человек. Гонен от инквизицията решава, че ще е по-добре сам да сложи край на живота си, отколкото да остави инквизиторите да му навият червата на чекрък, докато се признава за грешник.
Вид самоубийство, той си избрал - да си пререже вените. Най-безболезнено било(съветвали го доброжелателите му) да си потопен във вана с хладка вода. Така почти не усещаш как ти изтича кръвта - по някое време просто заспиваш. И така в тая хладка водица той вдъхновено и спокойно "издишвал" живота си в думи, които били записвани после от слугите му... изкочи ми от главата името му... виновен бил човека, че казал нещо, което църквата не одобрила... и... -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, едно е да се самоубиеш, защото инквизицията те преследва да те довърши по доста болезнен начин, друго е да си прережеш вените, защото гаджето те е напуснало и "светът е лош и не те разбира"...
И разберете веднъж за винаги - нищо романтично няма в самоубийството. Дали са те изяли вълци или си скочил в планинско езеро, резултатът е все един и същи - мъртъв си като заклано агне по Коледа. За радост на червеите. П.П. А вярващите ще гният в ада, ако са се самоубили, само да вметна. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Шибан Doom!
![]() защо половината са разбрали темата погрешно... не е "как искаш да се самоубиеш" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^ А защо всички свързват дуумецът със самоубийство?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Като не е такава темата защото първият пост описва детайлно как авторката му иска да се самоубие? В около 8-9 реда.
А ако не става дума за самоубийство, темата е напълно излишна, защото всички постове биха били едни и същи - безболезнено, в съня си или по време на секс, по възможност без да съм карал някакви гадни болести. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ А защо всички свързват дуумецът със самоубийство? ![]() чакай, чакай... явно не знаеш местния лаф.. както и да е няма значение ![]() ^^ Като не е такава темата защото първият пост описва детайлно как авторката му иска да се самоубие? В около 8-9 реда. Психопати секви! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Знам си аз, че темата е малоумно тъпа! Ама е го вна, хора без работа разискват глупости
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
П.П. А вярващите ще гният в ада, ако са се самоубили, само да вметна. ![]() ![]() По тази тема четох в една книга, че Бог можел да прости на всички хора - независимо дали са убивали, изнасилвали - но не може да прости на хората, които сами са прекъснали връзката с него,т.е са се самоубили.Защото само той можел да определи кога един човек трябва да живее и кога да умре. -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
ТИ ДА НЕ СИ НАПРАВИЛА ГРЕШКАТА ДА ЧЕТЕШ БИБЛИЯТА?
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
П.П. А вярващите ще гният в ада, ако са се самоубили, само да вметна. ![]() ![]() По тази тема четох в една книга, че Бог можел да прости на всички хора - независимо дали са убивали, изнасилвали - но не може да прости на хората, които сами са прекъснали връзката с него,т.е са се самоубили.Защото само той можел да определи кога един човек трябва да живее и кога да умре. адски малоумна книжка ще да е било ... обожавам когато хората говорят от името на Бог. ^ дано не е направила тази ужасна грешка, горката. Как не се е сетила да гледа цял живот лошо и да чете 'философските системи' (както някои величия се изразиха) на Лавей...за да си истински праведник! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Искаш или не искаш един ден ще умреш Аз пък се надявах да умра през нощта -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Ей такива теми ме карат да се замисля дали да не си тегля куршума...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Ице, вземия затвори тази тема, изключително ТЪПА е, пък и с тея пубери наоколо може да стане опасна, знаеш ли кой колко Корн е слушал напоследък, може да му хрумне някоя глупост!!!!
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е библията. Някой я беше донесъл в нас, не знам по какъв повод. Та вътре беше написано, а аз ви го казвам, само защото се заговори за самоубийства и такива неща
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.metal-world.info/forum/index.ph...st&p=140226
http://www.metal-world.info/forum/index.ph...ic=785&st=0 http://www.metal-world.info/forum/index.ph...%F1%EC%FA%F0%F2 Сега ако има админи или модератори нека си свършат работата |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
Мечтата ми е да умра, докато еба.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 31-August 09 Потребител N: 3547 ![]() |
Хич не ми се мре, но ако се наложи - нека да е в съня ми и да не разбирам.
-------------------- Abandon your foolish quest! All that awaits you is the wrath of my master. You are too late to save the child! Now you'll join him... in Hell.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 27-March 06 Потребител N: 1243 ![]() |
Зрелищно!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
Аз искам да умра, шибайки някой блекар в сатанинското дупенце
![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 12:28 PM |