![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Бившата вокалистка на The Gathering вече е с нова група, наречена Agua de Annique. Членовете на бандата са: Anekke - вокали и пиано, Joris Dirks - вокали, китара; Jacques de Haard - бас, Rob Snijders – барабани. Дебютният албум ”Air” е напълно готов, очаква се официално през есента. Миксиран е от Jon Anders Narum, а в самата тава гостуват Kristin Fjellseth, Jeffrey Fayman, Heleen de Witte и Timothy Conroy. Повече информация, както и няколко песни от предстоящия албум – на официалния сайт на групата /не се плашете от цветовата гама/.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
OMFG Иначе още от самото начало съм скептично настроен към този нов проект на Анеке. Тва олекотяване хич няма да ме изкефи. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Както й очаквах, новите неща на Анеке ми харесват. Олекотено, но все пак носят изключителна атмосфера, гласът на Анеке е неповторим, а и ако трябва да съм честна, в последно време по-леките неща на The Gathering почнаха да ми стават любими.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Гадни са. Новите неща на The Gathering без Анеке са ми по-интересни, какво точно ще измислят момчетата... в смисъл дано да вкарват повече жица.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Дано поне не заприличат на най-първите им албуми, че ..пффф
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Че те първите са им най-яките бе.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Говоря за албумите преди Mandylion.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми то реално погледнато, там са най-здравите инструментали... все едно полвината песни от първите им албуми, не ги направиха наново с Анеке
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th August 2025 - 08:50 AM |