![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
получих удар!
www.AMORPHIS.net ![]() Цитат ТАНГРА МЕГА РОК представя 20 YEARS NUCLEAR BLAST FESTIVAL в СОФИЯ, БЪЛГАРИЯ! Място: Зимен дворец на спорта (Студентски град) Дата: 3 ноември 2007 г. (събота) Начало: 16:00 ч. (вратите се отварят в 15:00 ч.) Билети: 35 лв. (предварително) / 45 лв. (в деня на концерта) С участието на: AMORPHIS (Финландия) Нима боговете на северния метъл се нуждаят от представяне? Няма шега - Amorphis за първи път в България! Amorphis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDGUY (Германия) Немските пауър метъл герои, предвождани от гения зад проекта Avantasia, Тобиас Замет, за първи път в България! Edguy АКТУАЛЕН СЪСТАВ: Тобиас Замет - вокали (също и в Avantasia) Дирк Зауер - китара Йенс Лудвиг - китара Тобиас Ексел - бас (екс-Squealer, Taraxacum) Феликс Бонке - ударни Музика и инфо: www.MySpace.com/Edguy |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Аааааааааааааа
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Ъъъъъ
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ченето ми.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Не забравяйте и Агатодаймон
![]() Вчера вечерта си ебах майката, и едва можах да спя след като научих новината. Е, ще се ходи, смятам да не остана жив! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^ добре, ще се погрижим
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
OMG !!!!! Лелелеле, човече!!!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Умирам от кеф!Леле като научих ми идеше да скоча от прозореца от радост.Аре със здраве, там ще се видим! -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Дано само сложат Бенедикшън последни щото ако не са групите след тва ще са като Лили Иванова
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^ Някаква
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Копеле кво станаааа..
![]() ох на дяда бе ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
ахаха
дано свирят и неща от Tales_а и Elegy ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аморфис са готина група и няма да дойдат да си представят само новия албум, както направиха други 'величия' тази година...сигурен съм , че ще свирят Тейлс-а !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е стига бе, закъде без Тейлса!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Ох, чакай и тука да се изкефя!
Урааа!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 111 Регистриран: 21-June 07 Град: Пловдивъ Потребител N: 2157 ![]() |
Уауууууууууууууууууууу!!!! Те мечтите се сбъдвали
![]() ![]() ![]() -------------------- Quo Vadis Domine
http://i203.photobucket.com/albums/aa141/j...ka_/azimama.jpg Verba volant scripta manent |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Аз вчера цялата треперех от кеф и тази сутрин още се щипя, за да се уверя, че не съм го сънувала
![]() ![]() ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
отново яки групи и отново в София и отново нямам пари. Мисля че трябва да открия фонд за дарения или да ходя да свиря на севастопол за пари. Сционе аре купи ми билет.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дедовия щи купя, аз се надявам аз да имам кинти...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Еми аз се осигурих с кинти за билета+билета отиване/връщане София като се отказах от подаръците за Коледа, Нова година и рождения ми ден.
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ба...аз за Коледа и Нова Година така или иначе вече подаръци май не получавам
![]() Абе ще се видим тогава доста хора май...Мангалфо, я събирай кинти, ако ще да просиш, ще идваш. И Горския ще дойде май, копелето му с копеле горско ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
... Мангалфо, я събирай кинти... а в краен случай върни бутилките ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Якооооооо, ама тея концерти тотално разоряват.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ k'wo mi gowori6 http://www.moonspell.com/
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Еми аз се осигурих с кинти за билета+билета отиване/връщане София като се отказах от подаръците за Коледа, Нова година и рождения ми ден. ![]() ![]() И не чак толкова малките хора могат да кажат, че се отказват от подаръците, за да отидат на концерт на "някви пропаднали метълски говеда" ![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
i az iskam podary4e - koncerta na MAIMOONSPELL e ima-nema sedmica predi 4RD mi
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
И аз си спомням как за концерта на Миталица отидох при моята мила баба през МАЙ песец й я помолих да ми даде малко парички за рождения ми ден(НОЕМВРИ), че имам спешна нужда... . А не исках от наще, щото вече бях издърпал кредита за всички празници за година напред
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
много концерти станаха
ако имам парите като наближи проявата, ще ходя да ги видя по принцип много ме кефят пичовете ![]() ама хелоуийн и пърпъл са ми по-важни (: -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 18-July 07 Град: Варна Потребител N: 2226 ![]() |
Не това е мираж, подарък за рождения ми ден - ще падлудея!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Ако не бяха изпедерастяли след Tales from Thousand Lakes бих отишла, но при това положение...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Много повърхностно мнение, те поеха своя път и го оправдаха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
И на теб твоето ми се струва повърхностно ако не сложим фактора "лични музикални предпочитания".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бе хубаво е дадена група да експериментира, а като го прави и качествено...прекрасно
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Именно.
^^ Аз слага фактора,в който аз не те наричам 'травестит' примерно, защото не ги харесваш ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами, всъщност зависи от естеството на групата и това до колко те експериментират.Музикални и идеологически смени на 180 градуса, свързани също със задължителната смяна на лого, стил на обложки и т.н. и естествената последвала смяна на всички музиканти, не ми ги рекламирайте. По-добре да си направиш съвършено различен проект, отколкото да "префасониращ" стария. Пък така ще загубиш и много стари фенове.
^ Именно.^^ Аз слага фактора,в който аз не те наричам 'травестит' примерно, защото не ги харесваш Ама наричай ме ако искаш, няма да ти се обидя ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На мен ми харесва всеки период на Аморфис, примерно
![]() egh -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Amorphis си носят един и същи дух от Тейлс-а , това че стилът по-който го предават умекна, изобщо не значи че това е обръщане на 180 градуса.
Поздрав с Weaving The Incantation и пак ще си говорим... П.П. Мен 80 % от нещата дето пееше Паси ме дразнеха как звучат... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 30-June 07 Град: ФАНАТА ВЪВ ВОДАТА И ЖИВЕЯ В ГОРАТА Потребител N: 2186 ![]() |
ей,хора-това са Amorphis-случайно някой от вас да е записал тия дни някое яко парче,та си позволява да критикува?стига,бе я се изкефете яко и оставете тия работи на критиците-внашто семейство от днес разкриваме фонд"концерта"аре,ще се размажем
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 23-September 06 Потребител N: 1584 ![]() |
ехеееее....от седмица се мъкна по изпити и не съм барал компа
![]() ![]() -------------------- DEAD EYES SEE NO FUTURE |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Абе кво се карате кво значение имат тия на тоя концерт?Там ще бъдат Бенедикшън бе хора
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Споделям, донякъде. Edguy ги обожавам, но Benediction ги знам още от касетките на брат ми.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе и аз на Edguy много се кефа, пък и на другите групи донякъде обаче групата си е групата
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 12:06 AM |