Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!

Reply to this topicStart new topic
> Roger Staffelbach's Angel of Eden - The End of Never, 2007
wqwrrr
коментар Sep 30 2007, 05:20 PM
Коментар #1

Eáránë Táralóm...

Група: Потребители
Коментари: 1892
Регистриран: 2-November 06
Град: The Spectral Realm
Потребител N: 1655

Темата ми едва ли ще привлече голям интерес, но никога не е излишно да се кажат една-две добри думи, особено отправени към Roger Staffelbach. Покрай голямата ми страст към творчеството на Vitalij Kuprij, преди няколко месеца започнах да слушам Artension, група, която двамата с Kuprij основават през 1993-та година. В техните албуми "Sacred Pathways" и "Future World", които ми станаха много любими, Staffelbach показва интересен стил на свирене и добра техника.
Радостната новина в случая е, че Роджър наскоро създава проекта Angel of Eden и дебюта на групата, озаглавен "The End of Never" вече е факт.
Самият албум ми направи доста добро впечатление, разкрива големия потенциал на Roger Staffelbach като композитор и китарист, разчупена рифовка, завладяваща хармония и звучене и разнообразна ритмика, въвеждащи чудесно в атмосферата на "The End of Never". Завладяващи вокални партии и интересни клавирни мелодии и ефекти показват Carsten Schulz и Maestro Mistheria, докато основният акцент е поставен върху китарните сола, които звучат красиво, изпипани са с идея и се сливат идеално с музикалното цяло.
Препоръчвам горещо албума на всички почитатели на хейви и прогресив жанровете, от тавата има какво да се чуе.
Линк към албума в ArenaBG.

--------------------

Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 25th June 2025 - 03:27 PM