![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Немските траш ветерани KREATOR обявиха днес на официалния си сайт две дати за предстоящи концерти, едната от които е България. Шоуто е предвидено за 15 декември 2007 година в зала Христо Ботев!
-------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Да, организират го Мост ъф Ивъл
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Колко ли мечти ще се сбъднат на тази дата?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Съпорт ANCIENT
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() най-сетне и добрата немска траш банда да дойде! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гледам голям ентусиазъм...а да видим дали ще дойдат 1000 човека...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Е тва са Kreator, ебати! Не е като да са някви смешни псведо-герои...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дано, дано........!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Eeee, не!
Ще се размажем, като поцинковани кофи! ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() най-сетне и добрата немска траш банда да дойде! баси, за втори път сме на едно мнение...не го вярвам това ![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Ще се ходи
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Добра новина
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Страшно
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Чудесно, там съм!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Дори само за музикална култура си заслужава да се отиде. Аз съм голям почитател на групата и несъмнено ще посетя събитието. Можем само да се радваме, че все повече влиятелни групи посещават българските сцени, дано прогреса да расте занапред.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Искааааааам!!!!
![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Деба няма да мога.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Щурми е в оргазмус официално
![]() Чеее яка новина...може да се посети, макар да не съм най-изявения фен на групата ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
харесвам ги, но едва ли ще се ръсна отново с няколко пачки докато се домъкна до София. Не съм им чак такъв почитател.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
абе, позьори, не ви ли писна: "там съм!" - и после залата из-празна?!.. аре да не напомням сефтето на destruction в софия колко беше? <1000... е, да, в краварна на бисплатното >2000
"качествена германска банда" - аре земете се снимайте и се скивайте.... все едно не са свирили германски банди в тая кочина?.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Склонен съм да вярвам, че хората, които казаха нагоре че ще отидат - ще го направят:) Това прави около 10 души. Ако 1200 бяха казали, че ще отидат, тогава можеше да говориш за <1000
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За ртазлика от Sodom и Destruction, на Kreator съм фен. Така че отивам 100%. Виж, за мнго други хора не знам. Поне 1000-1500 души би трябвало да има.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
абе, позьори, не ви ли писна: "там съм!" - и после залата из-празна?!.. аре да не напомням сефтето на destruction в софия колко беше? <1000... е, да, в краварна на бисплатното >2000 "качествена германска банда" - аре земете се снимайте и се скивайте.... все едно не са свирили германски банди в тая кочина?.. Да Га Дъхат! Аз на тия банди си ходя/отивам по дифолт, че и за още пипам ![]() Ареее, ЮРУШ НА КАРТОФИТЕ! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъщност, твърде озадачаваща комбинация от групи. Гледат ми се "Ейншънт", но какво им е общото с траша, не мога разбра...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Е така много се дразня като подгряващите групи са некви нищо общо
|
|
![]()
Коментар
|
|
Остави колко човека на кой се кефят, не е там въпросът. Тва блекъри и трашъри да събереш...
С ръка на сърцето траш не слушам и Криейтър не ме кефят. Ама 35 кинта само за Ейншънт, при положение, че не са хедлайнъри... Миро от Каризма да бяха сложили да подгрява, пак щеше да е толкоз подходящо. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Тва блекъри и трашъри да събереш... Траш, дет и блек са си доста съвместими стилове всъщност... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не знам...за мен дет и блек - разбира се; но трашът хич не ми се връзва в картинката.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Зависи от траша.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Нищо необичайно няма в това да се събират групи от различни стилове за концерт. Така промоутъра се надява да привлече по-голям интерес.
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Или с групата, която се е надявал да дойде с Криейтър, нещата са се прецакали, та Ейншънт са били под ръка.
![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
А така, току що ме светнаха за поредната недомислица на БГ промоутърите... Пак на 15 ще има концерт на Форинър във Фестивална.. Знам, че недотам openminded от вас ще ми се присмеят, ама на мене ми се ходи и на двата концерта.. Мамицата им.. Ще се примирявам със съдбата и ще ходя към студентски град на 15-ти..
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
Kreator ще е на 8 декември, но все пак нека изчакаме Гани да го обяви официално...
-------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хем добра новина, хем.. 8ми.. Сещате се, студенти, празник, извън София.. Ха да видим ще ли останем тук заради такъв концерт..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Стой тука, бе, да те таковам и у студента.
![]() ![]() [/шегичка] -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Би било много ужасно да е на 8-ми...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Дечурлигата да ходят да празнуват, мен не ми пречи на 8ми!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Би било много ужасно да е на 8-ми... Що бе, така и така не можем да решим къде да ходим тогава, така поне ще ни спестят умуването ![]() Виж ужасно беше когато сложиха концерта на King Diamond на една дата с абитуриентския ми бал. -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Би било много ужасно да е на 8-ми... Пък и след концерта нощта все още ще е пред нас :Р От опит ти казвам, че Студентстки град в нощта на осми не си заслужава. Фраш и чалга. Тр да се търси друго.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Дечурлигата да ходят да празнуват, мен не ми пречи на 8ми! ![]() Добре, бе, деденце ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако някой предпочита да се напива на купон или на чалготека с колегите си, щото е студент, вместо да гледа една от най-яките траш банди... някво... ЛОЛ!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Именно, по-хубав купон от това - здраве му кажи!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сеп си каза каквото ми беше и на мен на устата.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дано не е тогава.Не че ще ме спре факта че е нещо което хората наричат празник ама има други причини и ще е кофти ако не мога да отида.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 3-November 07 Град: Пловдив Потребител N: 2402 ![]() |
Ако успея да набера пари - съм там непременно! Изпуска ли се?
- Не. Редакция: ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^А нужно ли беше толкова много пъти да натискаш клавиша Enter?
- НЕ! -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Венц, за теб знаем, че нямаш много алтернативи. Ще си се напиеш некъде сам(с 2-3 колеги). Сеп, предполагам си завършил и празника няма кой знае каква стойност. Но АЗ пред уикенд с готини колеги извън София и "най-великата траш банда".. Еми помислете...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не мога да влезна в положение, защото на мен лично колегите ми са тъпи
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бахти моите са си пичове, и не смятам групата за най-великата нито пък ми е любимата(една от любимите ми де), но някво тъпо напиване не може да се сложи пред такъв концерт,ако ще и не да са готини колеги,а извънземни.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 12-November 07 Град: kriq se ot tumnoto! Потребител N: 2421 ![]() |
ЛоЛ на 8-ми???Нали се говореше за 15-ти?
![]() Инече няма как да се изпусне! ![]() -------------------- Съжелявам За неграмотицата!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Ае стига сте мрънкяли, някой да каже на коя дата ше е тоя концерт накрая!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
8-ми
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Откъде това инфо? Ще взема да питам Гани вече.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми питаи и сподели
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
извинете, знам че не е темата, но какво стана с еншънт райтс ??
а и направете една тема за Кatatonia в Букурещ на 30-ти Ноември може да се саберем хора... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 161 Регистриран: 21-July 07 Потребител N: 2242 ![]() |
И аз подочувам, че концерта щял да се проведе на 8 декември. Но защо не е обявено официално в такъв случай? Навсякъде пише, че ще е на 15- ти. Да се чудиш на какво да вярваш...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
извинете, знам че не е темата, но какво стана с еншънт райтс ?? Клуб "8-мата топка" май са ги натиснали някакви мутри и затварят на 16-ти, затова всичко планирано отпада. ![]() По темата - няколко души тук били "подочули", че ще е на 8-ми - от'де бре? -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Няма да има концерт в крайна сметка!
Sofia show canceled! 2oo7-11-14 The Band had to cancel their Sofia apearance due to circumstances beyond their control. Kreator hopes to come to Bulgaria at a later date. http://www.kreator-terrorzone.de/site/index.php -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ееее, много му се събра на Гани....
![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Това беше идеалният скапан завършек на скапания ми ден, скапана работа! Споменах ли скапан?! Да го е*а!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
фуцк..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кур за гостите
![]() ![]() ![]() ![]() Нищо не му се е събрало на Гани, не са продадени 100 билета един месец преди концерта и го е писал "дъждовен" ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Че аз не знам билети да е имало! Дата не се знаеше уж даже...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имаше, имаше, преди два дена им казаха да се спре продажбата обаче, оттогава загниха нещата....
А проблемът е намирането на зала доколкото разбрах, нещо нямало свободна май; а заради това са искали да го преместят на 8-ми, за да си е на същото място ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гани не би отменил концерта, понеже нямало сто продадени; всеки знае, че съществената продажба става в дните преди концерта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Е, това вече е ШИБАНА НОВИНА!!! Мамка му !!! Яд ме е!!!!
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 161 Регистриран: 21-July 07 Потребител N: 2242 ![]() |
![]() ![]() ![]() Надявам се да дадат свестно обяснение за случващото се. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В новините на Про-рок е публикувано такова. МОЕ се ядосват повече от нас, бъди сигурна...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще дойдат някой ден по време на общото си турне с Marduk. *смее се горчиво* Д'еба.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре бе. Не може ли да отпадне някой съвършено безсмислен концерт като тоя на Helloween. Да го еба.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хахахахах, ее, стига де:) Хахаха, нямаше да мога да водя бащата за първи път на концерт ако беше отпаднал Хелоуина:)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Добре бе. Не може ли да отпадне някой съвършено безсмислен концерт като тоя на Helloween. Да го еба. мда, тъпо, онзи смотан концерт ще се провере... май... има време де.... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Смотан си ти! Особено като ти види човек подписа с най-малоумната възможна група в него!
Не мога да разбера какво общо има Helloween въобще с тая тема, че го намесвате? Или ей така, просто хейтърство... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз самата ще отида на Хелоуийн, макар че не ги слушам от 88-ма и са ми абсолютно безразлични. Въпросът е обаче защо на нашенския фен му се ръсят кинти САМО за Х. и тям подобни? Ето, човекът дето ги вкарва се похвали с неистовите продажби, по 200 билета на ден. На по-ъндър банди - по няколкостотин човека. Дано ме извини Гани че споменавам, но веднъж ей така му се изплъзна от езика: "Вече ще каня само Хелоуин, д'еба!". Нищо чудно - след принципно ниската посещаемост и особено след последните фалове, които на него му струват пари.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре бе. Не може ли да отпадне някой съвършено безсмислен концерт като тоя на Helloween. Да го еба. Единственното безмислено нещо тук, са глупавите ти мнения! Хейтър нещастен и отгоре на всичко явно и глупав! ^Ако Kreator са "по-ъндър" язък, че се пишеш такава разбирачка по всички въпроси! Относно разни грухчащо-мучащи опити за музициране, нормално е да имат малко публика, все пак хората си харесват сетивата. Разбира се, Kreator не спадат към тази категория, мамка му! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Доста жалко, тези дни щях да си купувам билет! И все пак ще е хубаво, ако в най-скоро време ни посетят.
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ебати кура!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре бе. Не може ли да отпадне някой съвършено безсмислен концерт като тоя на Helloween. Да го еба. Единственното безмислено нещо тук, са глупавите ти мнения! Хейтър нещастен и отгоре на всичко явно и глупав! Аре стига, де. Имам пълното право да съм разочарован, че концерта на група, която доста харесвам отпада. Докато други ще имат възможност за 745782388923-ти път да гледат банда, която ми е доста противна. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Не мога да разбера какво общо има бандата, която ти е противна с настоящата тема?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 12-November 07 Град: kriq se ot tumnoto! Потребител N: 2421 ![]() |
ебати нещастието
![]() ![]() -------------------- Съжелявам За неграмотицата!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Никой май не научи, че клетви ала "дърта циганка" не водят групи в България....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре бе. Не може ли да отпадне някой съвършено безсмислен концерт като тоя на Helloween. Да го еба. Единственното безмислено нещо тук, са глупавите ти мнения! Хейтър нещастен и отгоре на всичко явно и глупав! Аре стига, де. Имам пълното право да съм разочарован, че концерта на група, която доста харесвам отпада. Докато други ще имат възможност за 745782388923-ти път да гледат банда, която ми е доста противна. Мен не ме е по-малко яд, но....не съм тръгнал примерно да казвам , че концерта на Саксън в Каварна е безмислен и така да обиждам феновете им, нищо че ще им е 3 -ти в България ! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Шибано. Много шибано.
![]() Цитат Относно разни грухчащо-мучащи опити за музициране, нормално е да имат малко публика, все пак хората си харесват сетивата. Айде спри да изказваш мнение за "разни грухчащо-мучащи опити за музициране", а? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Споко, детската градина, не ти е дошло времето да се обаждаш там, където не те питат
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ники и ако на Гамата ми се скатеш да не се видим, ще има глоба вече хахахахахаха
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Хахаха ... е няма къде да се скатая
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мен не ме е по-малко яд, но....не съм тръгнал примерно да казвам , че концерта на Саксън в Каварна е безмислен и така да обиждам феновете им, нищо че ще им е 3 -ти в България ! Ти се кефиш и на двете банди, което вече е съвсем различно... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Gamma Ray съм ги гледал, за разлика от Kreator (като идваха първият път бях в казарма), така че яда ми не е малък, ама не обиждай, само дразниш хората, не си заслужава. Пък и те ще дойдат, поне така пише из нета.
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
От доста време насам си мисля че концертите в БГ трябва да спрат. И да се провежда пак по 1 концерт на 3 години... Българската публика се разлигави много ... аз си спомням как едно време като дойдоха Maiden 1995 иследващия концерт беше 1998 на DIO(поне на които ходих), тогава никой не мрънкаше .. каква била сцената и какъв бил сет листа или, че дръм солото било много кратко.. , а просто се кефеха като за последно ебаси. Тогава съм си мечтал да видя група като Helloween въпреки че сега ми се повръща от тях.., но ще отида имено за това. Да задоволя онова желание от едно време и да чуя някой любими стари песни и разбира се да видя Gamma Ray. А относно Kreator да си призная не са ми от любимите групи но имах намерение и тях да гледам за съжаление нещо финансите не успях да изчисля и нямаше да мога така или иначе да отида. Дано наистина ни посетят някой ден.. с радост бих ги гледал
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
... Тогава съм си мечтал да видя група като Helloween въпреки че сега ми се повръща от тях.., но ще отида имено за това... Добра сентенция ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Чойнг...и ако се вгледате много внимателно забелязвате датата 08.02.2009...
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 15-July 08 Град: Ловеч-София Потребител N: 2863 ![]() |
ОТ сега виждам тЯжест в програмата и първата ми отпуска за 2009г:
02.02 - РД Лори ![]() 06.02 - китарено парти ![]() 07.02 - Grave digger ![]() 08.02 - Kreator ![]() 09.02 - РД на Radowar ![]() 10.02 - спане 11.02 - РД Диана 12.02 - РД Каландор ![]() 13.02 - безпаричие и главобол ![]() P.S. Ще се получи тоталната трашария вечер след Grave Digger. Цялата зала ще е потънала в смрад и боклуци от предната вечер. Violent Revolution да става ![]() -------------------- The only thing necessary for the triumph of Evil is for good men to do nothing...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ДИГЪР и КРИЕЙТЪР в две последователни вечери в една и съща зала... лайняна дупка?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дано само този път да стане наистина
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
ДИГЪР и КРИЕЙТЪР в две последователни вечери в една и съща зала... лайняна дупка? ![]() Охооо... не искам да знам на какво ще прилича залата накрая ![]() Сигурно ше ида на едно от 2те, ма се чудя на кое... май Криейтър ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st August 2025 - 08:13 PM |