![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Metallica идват 100%, потвърдили са, от от Universal все още не са казали датата, това е инфо от преди малко, от кухнята на Universal...
п.с. моля само без коментари от типа - тия и пред блока ми да свирят няма да ги гледам! сори, че от бързане направих толкова грешки, някой да ги оправи плз:) последно Болкан Ентъртеймънт го докарват - (INXS) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат от кухнята на Universal... Вкусно готвят! ![]() Иначе искам да го видя черно на бяло, за да мога спокойно да полудея пак както преди Sabbath... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
ми дано да стане
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Ми хубаво ше е да стане
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... п.с. моля само без коментари от типа - тия и пред блока ми да свирят няма да ги гледам!... А за в хола ми? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 161 Регистриран: 21-July 07 Потребител N: 2242 ![]() |
Дано, мамка му!
![]() Но докато не видя тази информация в официалния сайт на Металика, няма да мога да спя спокойно! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 15-November 07 Град: Varna Потребител N: 2430 ![]() |
Още не пише и в официалния им сайт но потвърдените дати се приближават все повече до нас и ако стане напрао....
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат от кухнята на Universal... Вкусно готвят! ![]() Иначе искам да го видя черно на бяло, за да мога спокойно да полудея пак както преди Sabbath... Металика, кучко, Металика! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Даааааа!!!! Детската ми мечта явно ще се сбъдне!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 26-January 08 Град: Heavy Metal City Потребител N: 2560 ![]() |
дано наистина дойдат в София, аз не съм от столицата ама бих дошла там ако наистина ще има концерт! а знае ли се дата? или все още не е уточнено???
-------------------- It's hard enough to be breaking down but it's worse when no one NOTICES
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 3-February 08 Потребител N: 2572 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
Оф много ме изнервя вече това...казали ..ми да го напишат черно на бяло като е сигурно бати
![]() -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Аз този слух го чух преди 2 месеца но не смеех да се надявам.....
YEAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!! НАЙ-СЕТНЕ ![]() Пропуснах концерта в Пловдив /тогава почти ходех права под масата.../ и от тогава ги чакам.. Може всякакви да са сега но са една от групите, с които започнах и искам да ги видя на живо каквото ще да става... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 97 Регистриран: 3-February 08 Потребител N: 2571 ![]() |
Metallica идват 100%, потвърдили са, от от Universal все още не са казали датата, това е инфо от преди малко, от кухнята на Universal... п.с. моля само без коментари от типа - тия и пред блока ми да свирят няма да ги гледам! сори, че от бързане направих толкова грешки, някой да ги оправи плз:) последно Болкан Ентъртеймънт го докарват - (INXS) А има ли информация дали покрай тях няма да докарат и други групи? Нещо по-"тежичко" така... Нещо, дето да разджурка мозъците на жителите около сцената... ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Нека обявят дата че като знам от къде тръгна тоя слух се плаша направо
Ако не се лъжа беше от някакво измислено списание от сорта на "Блясък". Но определено ще е яко да дойдат, Не че съм им фен или сега ги слушам .. но малко или много всички сме тръгнали от тях едно време. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
за по тежко не се чува нищо...но се чува за бон джови и кис
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Е Kiss ако дойдат ... няма начин просто да не отида.. обзалагам се че ще грандиозно шоу
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Даааааа!!!! Детската ми мечта явно ще се сбъдне! ![]() Това ли ти е детската мечта, да чуеш един от последните албуми на Металика?Интересна мечта. -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^какво общо има(т) последните албуми с концерта и мечтата?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Е какво ще свирят, Мастър ъф Пъпетс ли?
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Е не ще свирят последния албум,я си дръпни некой концерт да видиш кво свирят
|
|
![]()
Коментар
|
|
винаги е хубаво да се поинтересуваш какво свирят преди да пишеш глупости...както са казали - о свещена простота...
нека ти дам два три сетлиста от последните две мини турнета на металика - 2006 и 2007 това е концерта от Атина 3 юли, 2007 на който бях Creeping Death Fuel Wherever I May Roam For Whom The Bell Tolls Kirk Doodle #1 Welcome Home (Sanitarium) And Justice for All The Memory Remains Disposable Heroes Rob Solo Orion DISC TWO Fade to Black Master Of Puppets Battery Sad But True Kirk Doodle #2 Nothing Else Matters One Enter Sandman Whiplash Seek and Destroy Total Running Time: 2:14:03 това е същата година, на 5 юли във Виена, на който пак бях Creeping Death For Whom The Bell Tolls Kirk Doodle #1 Ride The Lightning Disposable Heroes Kirk Doodle #2 Welcome Home (Sanitarium) And Justice for All The Memory Remains The Four Horsemen Rob Doodle Orion DISC TWO Fade to Black Master Of Puppets Kirk Doodle #3 Whiplash Wherever I May Roam Kirk Doodle #4 Nothing Else Matters One Enter Sandman Stone Cold Crazy Seek and Destroy Total Running Time: 2:16:11 както каза Master of Puppets, на турнето от 2006 празнуваха 20 години от издаването на албума и свириха целият албум - песен по песен ето естлист от June 15, 2006 Novarock Festival, Nickelsdorf, AUT на който също бях Creeping Death Fuel Wherever I May Roam For Whom The Bell Tolls Kirk Solo1 The Unforgiven Battery Master Of Puppets The Thing That Should Not Be Kirk Solo2 Welcome Home (Sanitarium) Disposable Heroes DISC TWO Leper Messiah Orion Damage, Inc. Sad But True Nothing Else Matters One Enter Sandman Damage Case Seek and Destroy сега очаквам да кажеш, че металика са тъпаци и продажници и че за да се мазнят на феновете си свирят целият мастър и нищо от последният... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 15-November 07 Град: Varna Потребител N: 2430 ![]() |
Е какво ще свирят, Мастър ъф Пъпетс ли? eми нея ако не изсвирят какво ни остава... ![]() доколкото знам на концерти наблягат на старите работи.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ммм....това звучи доста по-добре отколкото очаквах.Не знам обаче доколко изсвирените парчета ще приличат на оригинала си.Все пак не може да се спори че Хетфиилд пее леко фалшиво на живо.
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Аре стига беее! Има един хубав сайт, You Tube се казва. Влез там, пиши Metallica live 2006 или 2007 и виж за какво става въпрос. Стига приказва глупости.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
тия и пред блока ми да свирят няма да ги гледам!
Опа, обаче аз не живея във блок... кво правим сега? ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Виж сега, лайф изпълнения съм чувал достатъчно, най-вече в S&M.Чувал съм и Райд дъ Лайтенинг от 2007-ма.За това какво свирят наистина съм сгрешил.Но това че Хетфилд пее фалшиво на живо съвсем не е празна приказка.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кво ми пука как пее и без тва като се напиеш няма да обръщаш внимание
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^^Къде това фалшиво? Пее си човека. Приеми, че това е лайв, а не студиен запис и не може всичко да се получи убер-перфектно (освен при Мейдън, ама те са изключение
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://youtube.com/watch?v=0nSn-IucMVM&feature=related
ето това е 2006 от рок ем ринг, creeping death барбар с интрото, снимано от тв, а не от публиката, на мен не ми изглежда фалшиво, а и вокалите на металика са такива, че е трудно да се пеят фалшиво от джеймс ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кво ми пука как пее и без тва като се напиеш няма да обръщаш внимание ![]() Ами освен май да ида само за тва а ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
^Направо си кажи, че ваще няма да те пуснат и спри да спамиш темата
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Виждам , че и една такава новина пак е тема . За тоя оня , кой кво казал , защо .....
Ако дойдат супер!!! Не виждам какво повече да се каже по темата ! -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
Бе тва е Металика бе, как няма да отида. Сега вече им гледам с други очи, но не можеш да избягаш от корените. Жалко че са дъртички вече, Трухийо не е Джейсън, Хетфийлд не е Хетфийлд, а новите албуми доста дразнят. Дано няма мн парчета от тях.
-------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
То вече се уточни по-нагоре че масово се свирят по-стари парчета, за моя изненада.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^Направо си кажи, че ваще няма да те пуснат и спри да спамиш темата pwnz0rz! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
ludspamer Мислиш ли се за "тру" като ги говориш тия работи. Браво, браво, до преди половин година си си мислил, че Fuel е траш метъл, ся вече си хейтва бившите любимци
![]() ![]() Искам Blackened на живо ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Бе тва е Металика бе, как няма да отида. Сега вече им гледам с други очи, но не можеш да избягаш от корените. Жалко че са дъртички вече, Трухийо не е Джейсън, Хетфийлд не е Хетфийлд, а новите албуми доста дразнят. Дано няма мн парчета от тях. Ех, така си е - true, true. Няма начин да се пропусне този концерт, в името на боговете, колкото и западнали да са напоследък, все пак- Metallica си е Metallica ! ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Не съм най-големият фен, но някои песни ми харесват и бих отишъл да ги чуя
![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 160 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител N: 1920 ![]() |
Дано го обявят официално скоро. Мейдън и Металика две поредни години, аууу, мечта.
![]() -------------------- The ego drama unfolds
hopeless intrusion where nothing can be found strewn, the seeds were wasted on the innocent in awe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Чисто ми са при
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Хубаво е, че идват. Спомням си - бях на девет и в Пловдив - разглеждах вестника и казвах на баща ми, че днес Metallica имат концерт! Хах, тогава може би съм имала някакво бегло познание каква група са, но нищо повече
![]() За концерта им сега се чудя - не ги слушам, но са нещо като институция за метъл музиката, а и предполагам, че шоуто ще е много добро. Трябва да се види! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Зависи от сет-листа дали ще ходя или не.....малко ми избяга от полезрението през последните 17 години тази група....
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
това е 2007, на 5 юли във Виена, на който пак бях, как ти се струва сетлиста? бтв, по последни данни, на 13 фев ще обявят официално концерта! Creeping Death For Whom The Bell Tolls Kirk Doodle #1 Ride The Lightning Disposable Heroes Kirk Doodle #2 Welcome Home (Sanitarium) And Justice for All The Memory Remains The Four Horsemen Rob Doodle Orion DISC TWO Fade to Black Master Of Puppets Kirk Doodle #3 Whiplash Wherever I May Roam Kirk Doodle #4 Nothing Else Matters One Enter Sandman Stone Cold Crazy Seek and Destroy Total Running Time: 2:16:11 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-January 08 Потребител N: 2533 ![]() |
Ами честито да ви е, ако има нещо вярно в това.
Пригответе се за неземно скъп билет и едночасов концерт, половината от който ще е блудкава подгряваща група... А и ![]() ![]() ![]() Ко друго да кажа ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Набий си една чикия и ще се успокоиш.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
Ами честито да ви е, ако има нещо вярно в това. Пригответе се за неземно скъп билет и едночасов концерт, половината от който ще е блудкава подгряваща група... А и ![]() ![]() ![]() Ко друго да кажа ![]() ![]() ![]() това беше много тъпо честно... ![]() -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Набий си една чикия и ще се успокоиш. ![]() Послушай човека.На мен винаги ми помага ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
това е 2007, на 5 юли във Виена, на който пак бях, как ти се струва сетлиста? бтв, по последни данни, на 13 фев ще обявят официално концерта! Creeping Death For Whom The Bell Tolls Kirk Doodle #1 Ride The Lightning Disposable Heroes Kirk Doodle #2 Welcome Home (Sanitarium) And Justice for All The Memory Remains The Four Horsemen Rob Doodle Orion DISC TWO Fade to Black Master Of Puppets Kirk Doodle #3 Whiplash Wherever I May Roam Kirk Doodle #4 Nothing Else Matters One Enter Sandman Stone Cold Crazy Seek and Destroy Total Running Time: 2:16:11 Ако това е сетлиста за цялото им турне, аз лично ще отида! Все пак това ще е, все едно пак съм на 17 години ...спомени, мамка му! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 10-February 08 Потребител N: 2586 ![]() |
Хора, тоффа си е METALLICA Няма кффо да се гоффори или изобщо да се чудите дали ще ходите.. Фсе пак съм сигурна, че поне 60% ако не и поффече са започнали кффато и да е МЕТЪЛ култура от тях.. Колкото и да е си остават едни от осноффателите на Trash метъла.. Сиг майките ви ще ходят e'aхти..
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат осноффателите на Trash метъла trash metal-яко!! -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хора, тоффа си е METALLICA Няма кффо да се гоффори или изобщо да се чудите дали ще ходите.. Фсе пак съм сигурна, че поне 60% ако не и поффече са започнали кффато и да е МЕТЪЛ култура от тях.. Колкото и да е си остават едни от осноффателите на Trash метъла.. Сиг майките ви ще ходят e'aхти.. ![]() ![]() То бива неграмотност и лиготия, ама чак толкова не бива! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^Това си е направо нов език...
И чак 60% не са започнали с Metallica. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Маго Де Оз
Засега никой не знае какъв ще е плейлиста на това турне, по принцип, от 2003 насам свирят доста разнообразен плейлист на всекиконцерт - т.е. - за вски концерт има твърдо ядро от около 12-13-14 песни и 4-5, които се въртят, като няма 2 поредни концерта с еднакъв плейлист, но има нещо непроменено като последна песен - сийк енд дистрой... има естествено и набор песни дето сякаш са си ядро на всеки концерт - creeping death, for whom.., master, battery, one, sandman, sad but true, fuel, welcome home... хубавото е, че до 25 юли, евентуалната дата за БГ, металика ще са направили поне 10-15 концерта, първо са в европа от края на май до към 7-8 'ни за 5-6 концерта, след това заминават за щатите и след това пак в европа откъм средата на Юли - т.е. до евентауланото им идване тук, ще са ни известни едно поне 10-15 концертни плейлисти, времетраене, коментари, предполагам може дори да има предаване на живо от рок ем ринг...поне такак се случи последните 2 пъти като бяха там... на базата на това всеки сам ще прецени... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Отлично, дано наистина дойдат. Въпреки всичките им последни издънки, бих ги гледал отново с голямо удоволствие!
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 11-February 08 Град: София Потребител N: 2588 ![]() |
А дано дойдат чиче да ги види че в Пловдив не можа...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Определено бих отишла. Сигурност при мен няма тъй като не се знае пред кой камион ще ме запрати вятъра.
Цялата тая емоция от концерт не е за изпускане. Подочух от някъде че Хетфийлд имал някакви проблеми с гласа та затова пеенето му било толкова изтерзано. Вероятно се е оправил. Но аз ако искам перфектен звук ще си ги слушам в къщи. На концерт отивам, за да дивея и в повечето случаи слушам предимно своят глас ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мара Отварачката :Д ..нееее наистина трябва да са Металика..толкова надежди..ще рухна психически ако не са те
![]() -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
утре от 18 в кемписнки е пресконференцията...
между другото един приятел се обади на шефа на тия дето ги канят, и оня отговарял уклончиво, но в крайна сметка казал - ще бъдете щастливи! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
сериозно ..не издържам вече...
|
|
![]()
Коментар
|
|
утре от 18 в кемписнки е пресконференцията... между другото един приятел се обади на шефа на тия дето ги канят, и оня отговарял уклончиво, но в крайна сметка казал - ще бъдете щастливи! Аз разбрах 17. Предполагам ще се видим там? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ не за съжаление съм цял дне на тренинг за едни Java гадости...дето дори не ме касят толкова много:(
Обаче в турската преса днес е излязла инфо, че Металика ще забиват на 27 юли там, т.е. както бяха прогонозите, остана да се потвърди 25 за София... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 161 Регистриран: 21-July 07 Потребител N: 2242 ![]() |
Броени часове остават до официално обявяване на Голямата новина. Нямам търпение...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
обявиха го!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Дееба, пускат билетите още след няколко дена, дали има вероятност тези отпред да се разпродадат бързо, щото тепърва трябва да изкарам пари за семестъра..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Първия билет е моя (;
-------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
радвайте се българии вече е потвърдено и в официалния сайт http://www.metallica.com/page.asp?id=13367
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, че не се записах за бригада!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
МАМКА МУ, ДААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!
МЕТЕЛИКА! МЕТАЛИКА! МЕТАЛИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Светттттттъъъъъъъъъл радвай се за менеееее
![]() ![]() ![]() -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ЕБАСИ
ПУТКАТА МАЙНА! Ще се насера на 25ти юли. Обещавам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ма къде?
За концерта-не съм кой знае колко навит на Металика, но ако организирам нещо с няколко човека би могло да стане.Тъкмо още едно оправдание за биър фест ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.metallica.com/index.asp?item=600669
Ский бе - написали са новината на български на официалния си сайт. Заеби! Както гласи любимия ми цитат от Что Делает? wse pak METALLICA si e METALLICA, kolkot i da ne im se iska na mnogo hora - melhaer -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Пу да съм на трибуните!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На тези големи концерти май там е най оферта.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
100%. кат на Мейдън лайнарщината в публиката не ми се трае отново
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Луди ли сте, на метъл концерт ще кибичите по трибуните
пенсионери марш в мелето пред сцената ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^ А тъй ,това да се чува!
![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Пенсионерска банда, какво искаш? Те и те ще окапят след 30 минути "свирене". Някои хора отиват да слушат музиката, за блъскане и напиване има други по-подходящи места, а и не е като това да е Pantera или Strapping Young Lad.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не бре пичове, ще ви кажа аз един пенсионер, аама :Р
Ма да ми развалят кефя пък някви, дето ми се ръгат отзад и да не мога да дишам, да не мога да куфея, щот нема място - аре стига :Р Това са големи групи, предпочитам най-малкото... да ги виждам. Сред публиката си има своя чар също, съмнение няма. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Аз само на един концерт до сега съм отивал с намерение да седя на трибуните, издържах 10 минути и отидох в мелето, което всъщност беше "мъртво море". За Мейдън става въпрос.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Дееба, пускат билетите още след няколко дена, дали има вероятност тези отпред да се разпродадат бързо, щото тепърва трябва да изкарам пари за семестъра.. Нещо не ми се вярва, brother При тия цени едва ли ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е че 50-60лв. много ли са. Изкарват се за два дена +парите за бирата, която ще се изпие.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
O, напълно съм съгласен. Обаче съвсем не всички мислят като теб. Има ги твърде много хора, които ще си кажат "Бе тия сега свирят само педерастии, що да давам 60 кинта като мога да седя пред стадиона и да пия бира". Та в този ред на мисли не очаквам местата от пред сцената да свършат много скоро.
![]() :nwo: -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз съм студент и не бачкам, брадър.
60 лв могат да имат различно приложение - протеинки например, brother. Всеки с приоритетите си, все пак. 60лв ми е половината наем или тока+водата+интернета. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Иф ю уонт то хев а брадър го хоум енд фък йор мадър.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
абе тук не е ли хоората дето се кефят, да си изказват мненията, и тн?
който няма пари или го мързи да работи - да ходи да се снима в лична драма - аз много искам да дойда, ама 60 лева са ми много - ми това не е мой проблем... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
цените са си съвсем нормални като за групи от рода на Металика и Кис. Но, разбира се, аз няма да отида.
|
|
![]()
Коментар
|
|
60 лева?
![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Стига с тия коментари за високата цена! Ясно е, че билетите за Металика няма да са на цената на тройка кебапчета с бира, никой промоутър няма да докара такава група на загуба (то това важи всъщност за всички групи). Факт е, че все още концертите на родна земя са значително по-евтини от тези на запад, а реално бандите си искат стандартни хонорари навсякъде.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Между другото цените нито са високи, нито са изненадващи. За Maiden дадохте 50 или 35, цените за Metallica съответно 50 и 40 не ми се виждат толкова различни. Да не говорим, че по света такива групи струват мааааалко повече - билетите в Щутгарт за Megadeth и една-група-която-няма-да-назовавам-за-да-не-ме-изколите бяха по 60 Евро.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
Абе аз ще си помисля, но понеже не съм кой знае какъв фен може и да не отида. Все пак дадох само 25 за Мардук.
-------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Направо е смешно да се обсъжда въобще тая надценка от 10-20 лв., която се явява в сравнение с общоприетите цифри в нашата страна, не виждам защо ние трябва да плащаме по-малко от другите страни, по-специални ли сме нещо? Аз даже очаквах по-високи цифри.
Обаче е интересно как никой тук не се оплаква особено за цената, а всички пишем, че е съвсем нормална. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 04:39 PM |