![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Супер фен! ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 20-January 03 Град: София Потребител N: 16 ![]() |
Понеже няма секция с обяви реших да пусна това тука.Темата е доста актуална
![]() ![]() Ако някой е заинтересувам да пише във форума или на Stoma_bg@abv.bg -------------------- You think you own
I take away Take it with me You think you own I took away Made it my own |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Hahahahahaha!!! Qko!!! Samo deto ve4e sum 12 klas i maika mi mi pi6e direktno belejki bez zna4enie dali sum izbqgal i deistvitelno ima pri4ina
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Супер фен! ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 20-January 03 Град: София Потребител N: 16 ![]() |
Абе,как така ти пише-нали има ограничение на бележките по домашни причини до четири дни?!
-------------------- You think you own
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Абе къде видя в името Купувам/Продавам/Заменям?Гррр
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ ?!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
i az kato peter ve4e ne mi trqbvat belejki
ami ako si 12 klas i zavur6va6 ve4e ima takava opciq neograni4en broi molbi ![]() az gi polzvam stabilno i ne se poqvqvam v daskalo xaxa gepi ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Не ми трябват,защото слава на Сатаната,класната ми е разбран човек и не ти иска бележки ако знае,че не бягаш от даскало и някой от родителите ти й се обади.Аз също не бягам-няма смисъл.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз пък си бягам. Като ми трябват си намирам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
az nikoga ne sym polzwal rtakiz mizerii zatwa bqh za gonene po edno wreme ..ama neise wryzkar4e izlqzoh
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Какво пък си правил?То няма толкова часове в годината
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е баш така. Въпреки всичко не им се изключват ученици. Също и на никой не му се ходи на поправителни(учители имам предвид). Правят компромис накрая винаги. Последните 2 години примерно, класната ми извиняваше по 10-ина отсъствия накрая за да няма проблеми.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Nov 16 2003, 10:27 PM) Не е баш така. Въпреки всичко не им се изключват ученици. Също и на никой не му се ходи на поправителни(учители имам предвид). Правят компромис накрая винаги. Последните 2 години примерно, класната ми извиняваше по 10-ина отсъствия накрая за да няма проблеми. Абе някои ученици си ги изритват ей така,други не.Не знам как стават тия работи... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат Какво пък си правил?То няма толкова часове в годината biggrin.gif .Пък и ако имаш над определена бройка дори и извинени могат да те накарат да се явяваш като частен ученик или в най-лошия случай да повтаряш. aaam... ami hodih do u4ili6te i ws4e me fa6ta6e myrzel a ina4e maika mi ima6epozna4i sred u4itelite ..moje bizatwa zawyr6ih s pojitelna ocenka po matematika ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(brave_new_world @ Nov 17 2003, 05:24 AM) Цитат Какво пък си правил?То няма толкова часове в годината biggrin.gif .Пък и ако имаш над определена бройка дори и извинени могат да те накарат да се явяваш като частен ученик или в най-лошия случай да повтаряш. aaam... ami hodih do u4ili6te i ws4e me fa6ta6e myrzel a ina4e maika mi ima6epozna4i sred u4itelite ..moje bizatwa zawyr6ih s pojitelna ocenka po matematika ![]() Гаден връзкар!Да отидеш в Рая дано! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 114 Регистриран: 6-November 03 Град: Deicide's Town 666 Потребител N: 323 ![]() |
hahahahahahahaha _SiegfrieD_
![]() ![]() ![]() -------------------- 127.0.0.1; there is no place like home !!!!
42 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Старая се да ти ги намирам по-евтино
![]() -------------------- You think you own
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:02 PM |