![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Британският вокалист Blaze Bayley ще издаде нов солов албум, озаглавен "The Man Who Would Not Die", чрез собствения си лейбъл в края на месец май. В момента текат записите, като продуцент е самият Blaze.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Всеки негов солов албум е по-добър от предишния. Не се съмнявам, че ще направи пак здрава хава
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
БЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Междувременно Блейз издаде и първият си (абсолютно ненужен) 'бест ъф' диск...
Обаче очаквам с огромно нетърпение новия албум! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
След кратък но съдържателен разговор с миксиращия инженер на новия Блейз се изясниха някои неща.
Барабаните за албума вече са записани в небезизвестното студио Parlour Records. Върху всичко друго се работи в момента в студиото на James Dunkley и под негов надзор. Причината поради, която Блейз е избрал именно него, очевидно е че е останал доволен от лайф озвучаването си, което Джеймс прави от известно време насам. За съжаление това е първият голям албум, който ще бъде миксиран от него, така че... да се надяваме, че ще бъдем приятно изненадани в това отношение. ![]() Кратка лична бележка: Смешно е да си миксирал три албума при Анди Снип и след това да отидеш при човека, който ти прави лайф саунда... ясно е че Блейз няма голям лейбъл зад себе си... ясно е че е трудно... ясно е че струва пари... но все си мисля, че музикантите не могат да си позволят лукса да правят големи крачки назад... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И като стана дума за инженера на новия Блейз... това е той. Познайте кой е отзад, обаче!
![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ето я обложката, а заглавията на песните са:
01. The Man Who Would Not Die 02. Blackmailer 03. Smile Back At Death 04. While You Were Gone 05. Samurai 06. A Crack In The System 07. Robot 08. At The End Of The Day 09. Waiting For My Life To Begin 10. Voices From The Past 11. The Truth Is One 12. Serpent Hearted Man -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Супер Блейзовски заглавия
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
За заглавията незнам. но обложката кърти.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Впрочем не знам дали някой знае, но на Myspace е пуснато парчето The Man Who Would Not Die
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За съжаление МайСпейс плейъра е изключително неудачен за такива неща... както и да е, песента звучи страхотно, според мен. Малко странна от музикална гледна точка, но пък доста енергична и изобщо типична за Блейз. Нетърпението ми да чуя този запис става все по-голямо.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Самия звук на китарите нещо не не ме блазни .. но пък песента определено си я бива
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 11-April 08 Потребител N: 2692 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не. Странното от музикална гледна точка са 2-3 нелогични тона на вокала (които не са толкова нетипични за него, сещайки се за дисонансите от Don't Look At The Eyes Of A Stranger, например) и безумната модулация на бриджа.
Типични са тежките и бързашки рифове в съчетание с тъмното звучене на гласа му, запомнящите се припеви и много други неща. А за звука - от плейъра на Майспейс нищо хубаво не може да се очаква... нещо обаче ми подсказва, че нещата няма да звучат зле. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Определено очкавах подобна яка хава от Блейз
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th August 2025 - 09:37 PM |