![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
![]() Мнението ви за тези момчета? Доста добра група, страхотни музиканти, с изградено (поне според мен) собствено звучене (доста добро при това). Една от любимите ми групи, изобщо. Любим албум... Affiliated With The Suffering, макар, че изборът е труден. Всичките им албуми ми харесват много. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Тру норск дет метлаах!
Абе...като ги слушах не ме грабнаха особено, ама не съм цакал по задълбочено. Препоръчва ми се, а ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Гледайки в какви групи е участвал лидета Tchort, а именно In The Woods, Green Carnation и Еmperor, то най-малкото това е доказателство за класа.
![]() -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
С две ръце, два крака и... абе препоръчва се.
![]() Цък me! -> дискографията. Обърнете по-специално внимание на албума "Affiliated With The Suffering" (за тези, които не са ги слушали). След като го чуете, може спокойно да се самовзривите с тортил, или пък да изтеглите останалите албуми. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
Слушал съм само последния им албум, но още от първото слушане ме отнесе.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Новият е КУЛТОВ!
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Вчера ми пратиха последният им албум и беше смазващ!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много ударна тава са изкарали, наистина.
На първо слушане ми отнася главата! Human Fraud. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 10:27 PM |