![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Гледам че стана модно, та и аз да се поместа >
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
От бая време отлагам слушането на този албум, а му беше време. Напоследък ми прави впечатление, че съотношението между излизащата музика и свободното ми време е с твърде голям коефициент.
Та, за албума. Интересен е, днес го чух към четири-пет пъти, приятен е за слушане, с интересна динамика и атмосфера. Най-силно впечатление, като че ли, ми направиха вокалите - рядко се срещат толкова разнообразни и мощни, а същевременно и разбираеми, въздействащи вокали. The Ravens Flies много ме грабна. Като музика не е изключителен или запомнящ се, но ме изненада приятно, при все това, че специално за този стил предпочитам да имам някакви изградени очаквания за това какво ще чуя. Казвам го, защото самият жанр е изключително обширен и е трудно да си направиш впечатлени единствено от обобщения. Хубав албум, ще се слуша. На тези, които са го пропуснали, го препоръчвам. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:19 AM |