![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Срам е да няма тема за тази група!
Enthrallment (за тези които не знаят) са българска дет метъл група, от град Плевен (имам честта да са ми съграждани, хехе) и са една от най-добрите (да не кажа най-добрата) банди на родната сцена. Имат един издаден албум "Smashed Brain Collection", в който са събрани 9 песни, коя от коя по-големи къртачки. Правят концерти както в страната, така и в чужбина, където ги знаят немалко хора. Абе, с две думи... HAIL ENTHRALLMENT! Вие какво ще кажете? *Който не ги е слушал -> http://www.myspace.com/enthrallment |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Щом е българско, значи е супер. Аз съм на тоя принцип.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Супер са! За мене най-изкъртващата наживо българска банда!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Изроди тотални! Много се радвам на Cane The Messiah With (от промото им) Disgruntled и Awaiting The Death!
Не съм ги слушал на живо, обаче чакам с нетърпение да си поправя грешката. -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Може би най-силната наша група, а за на живо определено са номер 1
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Ше ми изкъртят тъпаньете, цял ден ги слушам!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Култова група. Китаристът на групата ми е свирил в Enthrallment. Имахме общ концерт с тях веднъж в Плевен... даже имам запис на тяхното изпълнение от пулта... мога да го кача ако ми разрешат от групата.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoid=43503161
ААААААААААААААА !!! Баси звука, баси чудото, тоя албум ще кърти зъбаци! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Блаааааааах, тоя клип владее! Хах!
И звукът наистина е на супер ниво. Композицията си я бива. Остава да чуем албума като цяло. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не е истина колко съм го въртял в MySpace това парче...
Чакам албума с (голямо) нетърпение. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 21-October 08 Град: Варна Потребител N: 3059 ![]() |
Оооохо, Enthrallment са просто зловещи, брутални... и прочие жестоки думички. И на живо, и на записи съм си откъртвала врата . Който още не ги е чул, да не чака повече.. Дори имат нов клип.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
CANE THE MESSIAH WITH THE CROOOOOOOK!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Можете ли да ми обясните къде е стойността в тоя тип музика, като на човек, неразбрал някой виц.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Търси, сваляй и слушай... к'во има за обяснение?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Въпроса си остава.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Блъд, що се излагаш сега? Ти си тоя, дето все защитава правото на лично мнение. Ми като не ти харесва, какви обяснения искаш? Или послушай повече, в случай, че не си, и евентуално сам разбери защо, или просто не вади на умряло куче нож.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просто питам в кое е стойностното, не обиждам. Примерно в Рапсоди се възхищавам на Фабио и Атарополи и Турили, гласа, китарата и клавирите. Възхищавам се на Опет на техниката на музиката им и тежките вокали. И просто ми е интересно тук кое е, като музика са добре, но цялата песен е едно изречение. И въпроса ми е дали има нещо, което не схващам. Примера с вица!? Ничие мнение не накърнявам.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми да де - сам като не го откриваш, ние какво да направим? Насила хубост не става.
Това, което ние харесваме (аз де, шефът също, предполагам) се нарича злоба, агресия и самия звук на тая музика разкопава пресни гробове. Китари със струни, колкото корабни въжета, настроени 923470392 октави надолу (не спец за Интралмънт де, по принцип+преувеличение), барабани, малко по-бързи от канго, при това с дефект и, ест, вокалите - песента на перисталтиката. Това е - или ти харесва, или слушаш чалга с клавири и китари. Аз не съм питал какво харесваш в Рапсоди, щото ми е ясно. А и да не ми беше - не ме интересува. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мен ме интересува и затова питам, получих обяснението, за което благодаря, макар и с не много кеф да ми го предаде. Извини ме, че съм чалгар. Моята злоба са Gorgoroth.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Клипа нещо ич не ме кефи. Иначе песента е нема такава. Дано да минат към софията скоро да ги погледаме, че преди две седмици бех толко дрънкан, че нещо не ги помна почти.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, вие к'во очаквате бе, деба!? Клип заснет в Лос Анджелис, с червени ферарита и цицорести руси каки... ?
Така са решили - така са го направили. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
http://www.vbox7.com/play:2e907f9c
На живо на тази песен ще е голямо лудница, егати касапницата. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Наистина убиват на живо.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Клипа е зле. Песента е яка.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Как ще е зле клипа бе, хора. Това е уникалност, неповторимост!
Къде другаде ще има овчар, плевенска гара, порутена ортодоксална църква... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Аа,bruutal нямат равни Плевенчани !!!
ПС ; Ако някой си търси mp3 на песента и не намира да ми пише у скайп да му я пратя ;д -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Не са лоши музиканти, ама много джангър
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Абе на кой му пука за клипа, песента е важна
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 24-August 08 Град: Пловдив Потребител N: 2947 ![]() |
Уау! Много силна банда. Стават ми любимата дет БГ банда (след Past Redemption). Бтв вокала яки физиономии прави
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Една от най-яките ни банди, за мен са съвсем на световно ниво. Новият клип е абсолютен култ!
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ЕТО ГО БРЕ, ИЗЛЕЗЕ !
![]() Ако някой го изпиратства (или даде линк към него, etc), ще бъде намерен, отвлечен и брутално изтезаван до неузнаваемост. Аз го поръчвам тия дни. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Ако някой го изпиратства (или даде линк към него, etc), ще бъде намерен, отвлечен и брутално изтезаван до неузнаваемост. Заповядайте: Enthrallment - Immerse Into Bloody Bliss -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Enthrallment с нов албум.
Цитат(facebook.com) Албумът е озаглавен “THE VOICE OF HUMAN PERVERSITY“. Групата определя този албум като първичен… Записите са направени в “Murder Sound Studio”, а мастеринга ще бъде дело на легендарния Джеймс Мърфи. Ето и заглавията на песните:
1. SCREAMS ETCHED WITHIN THE CRAGS 2. RATS BEFORE THE WORMS 3. MUMMIFIED ANTE MORTEM 4. ROVE IN HELL 5. STENCH OF BURNT DOWN SANCTUARY 6. MADNESS COLOURED IN LIGHT 7. TONES OF GLADNESS 8. TOOL OF SUICIDE |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 09:05 AM |