![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Испанските пауър метъли DARK MOOR започнаха работа по предстоящия си албум, който ще бъде записан в New Sin Studios в Италия. Вокалистът Alfred Romero обяви, че появата на новия опус е определена за края на 2008-ма, началото на 2009-та година.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Dark Moor не са ли испанци?
/edit: А така. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Да, моя грешка, заспивам пред монитора. Редактирано е.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Ухаааааааааа.
Дарк Мур! Ако ми поднесат втори албум като Таро, ще си умра от кеф, дам. Чака се, с нетърпение се чака! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аййй лииив инту дъ уийллл
Лайф лайк а сайй.... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Никак не лоша новина! 2008 и без това е смазваща вече, а и още колко работи има да излизат, сега и това...
Пък и 2009-та да е, важното е да е добър албума! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Here we go again
![]() Много добра новина... тая група е невероятна е съм супер щастлив че изкарват албуми през година почти ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Ей новината радва много
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Момчетата вече привършват работата по седмия си студиен албум.
Специален гост в албума ще е Itea Benedicto, вокалистка на испанската група Niobeth. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Яко, макар че мацката я не знам. Тъкмо вчера си поциклих малко като за преди лягане
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Дано албумът да е от класата на последния им албум. Ще го чакам с нетърпение
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Албумът ще се казва "Autumnal", обложката е качена ТУК (дело на канадския художник Yaga Kielb), ето и имената на песните:
1. Swan Lake 2. On The Hill Of Dreams 3. Phantom Queen 4. And End So Cold 5. Faustus 6. Don't Look Back 7. When The Sun Is Gone 8. For Her 9. The Enchanted Forest 10. The Sphinx 11. Fallen Leaves Waltz |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Определено всичко изглежда доста обещаващо обложката и заглавията на песните са типично за техния стил...
което говори че албума ще мачка Чакам го с нетърпение |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 18-June 07 Град: Валхала Потребител N: 2146 ![]() |
Строхотна група са дано да е и здрав албума като предишния. DARK MOOR - THE CHARIOT поздрав за всички фенове на DARK MOOR
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Чудесна обложка, макар и леко депресарска като за тях.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Видеоклипа към песента "On The Hill Of Dreams" можете да гледате тук.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хах, някак не би трябвало точно те да са без определена визия или идея спрямо видеото, това тук си е направо зле. Карай, песента така или иначе си остава една от любимите ми в албума.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Еба си тъпанарския клип...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Ах, този микрофон! По едно време имах чувството, че ще започне да прави секс с него, толкова вдъхновено го докосваше
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Глупава работа, но явно толкова им е позволил бюджетът.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Да, доста тъпичък клип, но пък групата ми е една от любимите. А и песента е добра.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Понякога е доста по-добре една група да не прави видеоклип, отколкото да прави подобен.
Иначе групата бе супер, новият им албум - също ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
НЕ!
На момчетата просто трябва да им забранят да правят клипове Въпреки че предишния им (Before The Duel) беше готин....полянка, небенце, тревичка и метъли...КУЛТ! ама тоя е просто мега смешен Само аз ли намирам прилика в новия имидж на Alfred Romero (вокала) с Freddie Mercury Песента и албума рутят ... но клипа е потресаващ малко ми прилича на един от ранните на Firewind - Tiranny с циганчето вокал ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ники...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Хмм, само аз ли съм малко нещо разочарован? Няма живинка в този албум, няма епичност, мелодиите са ми еднообразни и значително по- скучни от предишния. Знам ли, очаквах нещо много повече от приятен албум.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
След Nightwish - Bye Bye Beautiful малко клипове могат наистина да ме стреснат с неставане. Този май доста сериозно се брои да е такъв.
Иначе албума... очаквах повече,признавам. Tarot бързах да се прибера вкъщи за да си го слушам, тук ми липсва нещо така завладяващо, липсва ми част от магията. Не че е лош албум. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Именно защото го сравнявате с предишния им албум това е грешката.... а няма нищо общо с него.. на мен именно това ми харесва
Предишния албум беше направен някак си като за всички от кол и жъже можеха да го харесат... мега комерсиален и звучащ по power с далеч по-запомнящи се рифчета и мелодии... преспокойно един фен на Nightwish би го харесал ![]() НО... сега нещата са си обратно по старо му... наблегнали са яко на тази част от музиката, която може да се почуства единствено от хора които са намерили дори Shadowland за шедьовър... Заслушайте се във Fallen Leaves Waltz и в част от мелодията на "The Dark Moor" и ще усетите какъв реверанс правят навсякъде към този албум... Всичко показва... "ние сме тези Dark Moor а не сме Power symhonic групата на лято 2008" Дори структурата от бавни и бързи парчета е същата. Шедьовър просто! Повтори ли са рецептата за гениален албум, но с различни съставки. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Е,аз съм един преспокоен фен на Nightwish.
![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th August 2025 - 06:20 AM |