![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Немските пауър метъли PRIMAL FEAR определиха "16.6" за работно заглавие на новия си студиен албум. Наследникът на миналогодишния "New Religion" ще бъде записан в края на есента и се очаква на пазара в началото на 2009-та година от Frontiers Records.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Екстра! 2009 обаче ми се вижда далече.
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Хм, две години между албумите са си достатъчен срок, а и е по-добре да разполагат с повече време, за да изпипат нещата като хората. Надявам се да бъде ПОНЕ на нивото на култовия "New Religion".
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Последните два имаха доста ясни препратки към религията и съдейки от избраното заглавие можем да предположим същото и за новия.
Успех на момчетата и дано пак размажат както направиха със Seven Seals. Преди това обаче със сигурност ще чуем новата творба на Sinner, която вече е записана и пратена за миксиране при Ахим Кьола (Amon Amarth, Heaven Shall Burn, Coldseed). Немските машини са неуморни! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Дойчмашинееее :Р
Звучи ми като някаква част от нечие битие това 16.6 (или 16:6). Така че да, май леко религиозно ще се занимават симпатягите ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Много потайно, значи, щяха поне да споменат от коя книга е. =)
Иначе чакам с голямо нетърпение, дано имаме и желаното качество на продукцията. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ето го и съдържанието на албума:
01. Before The Devil Knows You're Dead 02. Riding The Eagle 03. Six Times Dead (16.6) 04. Black Rain 05. Under The Radar 06. 5.0 / Torn 07. Soar 08. Killbound 09. No Smoke Without Fire 10. Night After Night 11. Smith & Wesson 12. The Exorcist 13. Hands Of Time Limited edition bonus tracks: 14. Cry Havoc 15. Scream 16. Six Times Dead (16.6) (video) -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тук можете да гледате видеоклипа на "Six Times Dead (16.6)".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Немските машини и за секунда не спират!
Поправете ме ако греша, но тази песен звучи сякаш Primal Fear изобщо никога не са правили Seven Seals и още по-малко New Religion - музиката е доста по-проста от обикновено (сякаш от по-старите албуми), а пък вокалната партия е взаимозаменяема с всяка песен на Sinner от средата на осемдесетте. Очаквам този албум с огромно нетърпение! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Не е истина колко им отива такава обстановка, обаче!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th September 2025 - 02:51 PM |