![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ясно е какво ви питам. Замислих се, защото напоследък се видя колко всъщност истински приятели имам. Цифром и словом трима
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Интересн въпрос, често съм се замислял.Като цяло май са 4ма, но като че ли един от тях ми е приятел толкова, доколкото да играем разни игрички.Ако го потърся за нещо важно никога няма да помогне...
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Приятели...като приятели и приятелки, райт?
Или само като приятели о_O -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Приятели. Хора, на които можеш да разчиташ за много. И хора, които могат да разчитат на теб, естествено.
Не разбирам какво не разбра. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Благодарен съм, че имам наистина много, ама много, много приятели и се гордея с това. Важно е да уточня, че наричам приятел този, който наистина ми е такъв, който го е доказал. Останалото са познати. Та от всичките ми много приятели, най-най ми са 6-7 някъде - хора, на които мога да си оставя живота и знам, че няма да съжалявам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Не, питах дали се включват и девойките. Тъп въпрос, нейсе, неадекватен съм.
7-8. Дано се окажа прав в преценката си и занапред. Мисля, че 3-4 са едва ли не гарантирани... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Всичко на всичко двама наистина верни приятели, на които мога да разчитам за абсолютно всичко. Всички други са на заден план.
ПС: "един от тях ми е приятел толкова, доколкото да играем разни игрички" абе ти нормален ли си да наричаш такива хора приятели. Някакви онлайн запознанства. Където имате само някаква загубена цел... да играете.. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
с ръка на сърцето казвам, че в момента има 4-ма човека, на който мога да имам доверие(напълно)...хора който не са ме предали, когато е било най-напечено, и който ме подкрепят и в най-тежките моменти. Много съм има благодарна! Аз също винаги ще съм до тях!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
1-2.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Най-общо казано деля хората на приятели, добри познати и просто познати.
Приятел за мен е човек, на когото ще се обадя например в 3 през нощта и той/тя ще е готов/а да дойде за каквото и да било. Тези хора са 4 на брой, което е цяло щастие за мен. Това са хората, които наистина държат на мен, познаваме се доста добре и знаем, че можем да разчитаме един на друг за всичко. Примерът беше доста елементарен и приятелството ми с тях далеч не се изчерпва с това но е почти достатъчно да се изясни картинката. Добрите ми познати, /някои от които са почти приятели/ са доста повече на брой. Хубаво нещо е приятелството стига да е истинско и искрено... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ И аз имам подобно разделение...
ПРИЯТЕЛИ, приятели и познати... Въпрос...имали ли сте приятели, които сте смятали за много близки, но изглежда връзката не е била толкова силна и крепка, и сте ги загубили, неподдържайки сега контакт с тях или тотално отдалечили се? Сигурно имате де. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Това с обаждането обаче е често използван пример
![]() ^Всеки е имал. Понякога има гадни обстоятелства. -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Точно...обстоятелствата понякога могат да са ужасни. Аз не съм имал чак такива, но пък винаги е неприятно случилото се. Не че не съм виновен и аз понякога за такова нещо...
v ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
^ Истински приятел ще си ако не се обадиш на някой в 3 часа през ноща!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
^ Обясних, че примерът е доста елементарен но това не го прави по-малко валиден. Аз нямам против на мен да се обадят - ставам и тръгвам ако е за верен приятел, който се нуждае от мен. Правила съм го и за мен са го правили. Пожелавам на всеки да има поне един такъв човек до себе си.
^ И аз имам подобно разделение... ПРИЯТЕЛИ, приятели и познати... Въпрос...имали ли сте приятели, които сте смятали за много близки, но изглежда връзката не е била толкова силна и крепка, и сте ги загубили, неподдържайки сега контакт с тях или тотално отдалечили се? Сигурно имате де. За жалост имам една такава приятелка. Бяхме близки но ставахме все по- различни докато в даден момент не се оказа, че и ценностите и характерите ни са станали твърде различни за да останем приятелки. Все още се чуваме понякога и се виждаме но това вече не човекът, когото наричах приятел. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Малко,но истински !
![]() ^Примера ти беше мн добър ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
за трима се сещам
и за една песен на Георги Христов се сещам ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
ПС: "един от тях ми е приятел толкова, доколкото да играем разни игрички" абе ти нормален ли си да наричаш такива хора приятели. Някакви онлайн запознанства. Където имате само някаква загубена цел... да играете.. ![]() Като не си разбрал недей да критикуваш! Запознахме се преди 5години, бяхме в едно училище и всеки ден се виждахме и учехме заедно. Просто откакто сме в различни училище не се виждаме почти. -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Ако сте гледали "The Road to Eldorado"? Сещате ли се за Фернандо и Мигел? А за песента на Hans Zimmer - Friends Never Say Goodbye от саундтрака? Детинско, знам, но е така.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
То ако запознаването определяше...
Имам хора, които познавам от 11 години...и се разкъсаха връзките между нас, просто защото то не е пропаст дори. Все едно гледам съвършено други, деградирали образи...Дори за мен деградирали, ебати. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Да започнем с една дефиниция за "приятел":
Цитат "Един е винги премного за мене- тъй мисли отшелникът.- Невинаги едно по едно- след време това прави две!" "Аз" и "Мене" водят оживен диалог: как ще се издържи това, ако нямаше един приятел? За отшелника приятелят е винаги трето лице: третият е запушалката, която пречи на диалога между двамата да потъне в бездната. [...] Вярата ни в други издава в какво бихме желали да вярваме в самите нас. Копнежът по приятел е наш издайник. (Ницше) Това, до голяма степен, описва много точно идеалния приятел- като нещо, което те допълва; някой, който съдържа в себе си това, което ти в себе си намираш за ценно. Надявам се да не прозвучи тъпо, но според мен едно приятелство може да не съдържа жертвоготовност например, или кой знае какво споделяне. Всичко зависи от това, какви са разбиранията на хората за връзката им. Когато тя е чувстват пълноценна- значи то съществува. За мен едно приятелство зависи от това, доколко добре познаваш един човек. Аз имам много (10-12 де ![]() Нека спра дотук, стана много заплетено и объркано. Така става, като се опитам да кажа 754839 неща- накрая нищо не казвам. Нищо де, по темата- 3. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
не четох мненията до сега. За утре ще го оставя.
![]() Много ми е малоумно като чуя "първи най-добър", втори, трети... Една приятелка изпада в карайности - трета най-добра приятелка (момиче), трети най-добър приятел (момче) - комично ми става чак. ![]() Деля хората на няколко вида, що се касае до приятелство: хора които не познавам, хора които познавам и хора с които имам нещо повече от просто "познание". Хората които познавам са такива с които се виждам (често или не), казваме си здрасти, срещаме се по планини, купони, пием от време на време, правим си малки услуги, имаме общ интерес и т.н. Следващото ниво са хората с които мога свободно да споделям всичко, с които взаимоотношенията ми не се променят в зависимост от дължината на периода в който не сме се виждали (много важно!), с които съм прекарал не малка част от най-доброто си време и т.н. Някой от хората които знам са на границата между 2те, други ме свързва много от само един критерий, така че е доста трудно да се определи броя на хората в най-горната група, което може би би бил отговора на въпроса. Отговорих с "0" заради това. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Моите са 5 ... Примера на Мариелка ми хареса на мен. Макар да е най-често даваният, той доста добре описва нещата. Определено това са хора, на които мога да разчитам за всичко и по всяко време! И съответно те - могат на мен! Общо взето това са хората, за които си давам живота без да се замисля и които знам, че ще дадат своя за мен - също без да мислят.
Имам си и няколко човека, както каза Мариелка, които са почти приятели - такива, които светят супер силно и в чиято компания и аз почвам да светя ![]() И другите - познати ... Тия са толкова много, че не ми се мисли да ги броя ... -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
5-6 са хората, на които мога да разчитам по всяко време, независимо за какво, защо и как! Те никога не са ми причинявали нещо лошо, не са ме наранявали, а напротив - изслушват ме, обичат ме
![]() И са ми напълно достатъчни! Имам толкова много познати, а и близки приятели, с които обаче се виждам много, много рядко. Просто пътищата ни вървят в съвсем противоположни посоки, макар от време на време да се виждаме и да си припомняме "добрите стари времена". -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Ограничавам се до 3-4ма, но си мисля, че човек никога не може да е сигурен, особено както живеем във времена на абсолютно лицемерие и интересчийство. Най-щастлив е този, който може да каже, че до него има един човек, който е готов да го подкрепи във всяка ситуация и да е до него в трудните моменти, няма скрити мисли и е негов приятел, дори когато не са заедно.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^wtf
Нямам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
2 + бира
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 4-February 08 Град: софия Потребител N: 2574 ![]() |
Аз имам точно 4-ма приятели на които мога да си поверя живота, които са били до мен във всякаква ситуация и са ми помагали максимално! Хора на които се доверявам за всичко. Хора на които и аз съм помагала и пак ще помагам когато е нужно! Истинското приятелство е нещо полезно и здравословно.Не е важно колко са приятелите ти, а до колко са ти приятели!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
1-2
Има адски много хора,с които с удоволствие бих си прекарвала времето,но чак "приятели"-не ![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 179 Регистриран: 20-March 08 Потребител N: 2644 ![]() |
Инстинските приятели на които винаги можеш да разчиташ се броят на пръсти. В моя случай те са 1-2 максимум 3 човека
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Най най най близките са може би двамца :> ама пък мн си ги обичам
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Истинските ти приятели не са ли точно тези, които могат НА ТЕБ разчитат????
Аман от егоцентризъм. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ем да де
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 8-May 08 Град: Варнаааа, морето, сините вълни Потребител N: 2740 ![]() |
Днес разбрах точно колко са - един. Страшно кофти ми стана този ден, но не очаквах от приятелите ми да ме "накиснат" ... После що съм била такава дръпната и студена.
-------------------- Trouble.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
мммдам
Хей тук следва да се преработят из основи "friend" листите из форуми, ластфм-ските и пр. други ![]() Истинските ми приятели са родителите ми, брат ми, и най-близките роднини. Защото тая кръвна връзка, която ни свързва не губи силата си нито от разстоянията, нито от времето. Приятели съм склонна да нарека много от хората, които познавам. И бих помогнала на всеки един от тях с това което ми е по силите. Обратното не ми е в стила. Рядко моля за помощ тъй като съм свикнала сама да се оправям в проблемите си. Незнам колко хора биха ме нарекли свой приятел тъй като за всеки това определение е твърде различно. С моята разсеяност, която граничи с непостоянност вероятно губя доста ценни връзки, но това не означава, че забравям светлите личности, които ми харесват и обиквам по свой си начин. Като че ли най-точната дефиниция за приятел е този, който те приема с всичките ти недостатъци и най-вече - те обича - ей това чувство май е най-задължителното в случая. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
За последното изречение вдигам всички крайници!!! Много добре казано, Поли
![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
2-3
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Имам една истинска приятелка.. ии тя се примести да учи в Бургас
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес разбрах точно колко са - един. Страшно кофти ми стана този ден, но не очаквах от приятелите ми да ме "накиснат"... После що съм била такава дръпната и студена. В такива моменти човек може да загуби вярата си в човешките същества. Случвало ми се е точно веднъж да преживея такова нещо и тогава тотално си пренастроих цялата система. Мисля, че не трябва да губиш вяра все пак в приятелството защото го има и дори трябва да си щастлива, че ти е останало едно такова същество. Някои хора и толкова си нямат... Не знам дали в този труден за теб момент каквото и да ти кажа би помогнало, просто бъди силна. Днес се радвам на свой ред, че успях да помогна на приятел в беда. Чувствам се по-пълноценно и по-добре след иначе ш***ния ден. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 184 Регистриран: 9-May 08 Град: Варна Потребител N: 2741 ![]() |
Познати - бол, приятелите се броят на едната ръка, че и един пръст остава (най-дългият) за останалите
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Истинските ти приятели не са ли точно тези, които могат НА ТЕБ разчитат???? Аман от егоцентризъм. Ако е така,май ще се окажа с над 30 приятели. ![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А сигурна ли си, че винаги може да разчитат на теб? Дори и да е нещо, което може да е свързано с теб и с ущърб спрямо самата теб?
На мен много хора разчитат...някои за жалост разочаровах и сигурно още ще разочаровам - други, не. И въпреки това някои от тях ми дават прошка, която да сложи стълбовете на пътя на изкупление/имрама. Именно такива хора според мен са приятели; намиращи прошка в труден момент, когато си ги наранил много. Естествено, идеята е да не се стига до това или да не се прекалява с прошката и търпението на хората. Че тогава ще се наложи ти да си даваш прошка, а понякога дори ти не можеш да си я отпуснеш. ![]() Жегата е ужасна. Нямам спрайт ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Мани, аз си довърших моя току що! Сега съм на айран...
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Зависи доколко е "в ущърб" (каквото и да си имал предвид). Аз си знам,че болезнено малко хора ме уважават и държат на мен, но това не ми пречи да правя услуги, дори и да не ми искат. Не мога да гледам как някой се нуждае от нещо, особено като мога да му помогна.
![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Метни малко бре, някои умираме тук.
![]() ^ Хм, дано наистина така, както казваш. Имам предвид тези редове: Цитат но това не ми пречи да правя услуги,дори и да не ми искат.Не мога да гледам как някой се нуждае от нещо,особено като мога да му помогна. Понякога и аз го правя. Иска ми се да кажа винаги, но открих някои неща за себе си, които не са хубави. Кийп ит лайк дет ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Хм... има тесен кръг от хора, на които държа, но много трудно наричам някого "свой приятел"...свикнала съм с мисълта, че никой не е идеален и мисля, че истинските (ако съществува такова понятие) приятели донякъде се намират според това дали може взаимно да понасяме недостатъците си, те рано или късно се появяват. По време на буря се вижда най-добре кои дървета се крепят едно за друго
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Приятели. Хора, на които можеш да разчиташ за много. И хора, които могат да разчитат на теб, естествено. Повече от 10. Много повече от 10. ![]() Сега като се замисля над факта - маса яко! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Защото тая кръвна връзка, която ни свързва не губи силата си нито от разстоянията, нито от времето. Позволи ми да се съмнявам! Явно имаш своята причина да смяташ така, но това е при теб и можеш само да се радваш, че усещаш нещата така. Само че ти гарантирам, че приказката "Далеч от очите - далеч от сърцето!" е съвсем вярна. И за това и за други неща. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Що да не ти позволя - съмнявай се.
![]() А тия гаранции дори за себе си не ги пази - вредности им викам. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Рос, Чандлър и другите броят ли се в това число?
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
Цитат It's so easy now, cos you got friends you can trust, Friends will be friends, When you're in need of love they give you care and attention, Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends (right till the end) Радам се, че важи в пълна сила при мен... засега. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
no friends for me
![]() and friends are evil jesu says, so its ok |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Рос, Чандлър и другите броят ли се в това число? Ще намериш отговора тук: http://www.sibir.bg/index.php?page=display...4&tid=31686 1. Не бъди обратен. 54. Бъди фен на Приятели. 55. Чакай... това последното го задраскай (Виж 1-ва точка). ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
Да, да...
Един от най-великите сериали ще ми плюете.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
Не плюйте 'Приятели'! Аз му се кефя. ;д
Таа... аз имам много много сууупер много познати. Имам и няколко много добри познати. Но приятели, истински, такива на които мога да разчитам 24/7, са само двама - едно момиченце и едно момченце. Помагали са ми супер много, аз съм им помагала, и винаги съм готова да им помагам, както и те на мен. ![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Имам 3ма истински приятели. Иначе "познатите" са доста повече.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Все пак, онова за блек метълиста не го приемам съвсем насериозно, предполагам и вие
![]() Колкото до приятелите-не повече от 3ма. И то не знам до колко може да им се разчита. Но не знам и те на мен колко могат да разчитат ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
and friends are evil jesu says, so its ok It's about the stones you've thrown ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ смазваща песен, наистина..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Остави песента, друго имах предвид. Както и да е.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Разбрах, дъще, ама аз си отбелязвам за песента..
'щото и аз я свързвам с особено моменти :Р -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
и без да хвърляш, о! повярвай ми, биват си зли.
не е този свят просто действие-противодействие май |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
Точно трима.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 15-November 08 Потребител N: 3104 ![]() |
Представете си следната ситуация: вие и най-добрият ви приятел (този на когото бихте поверили живота си и т.н.) си вървите по улицата. Изведнъж от някъде изкачат някакви типове опират ви пистолетите в главите и казват "Само единият ще остане жив. Изберете кой.". Искате да ми кажете, че в този момент и двамата бихте се жертвали един за друг? Честно казано не вярвам на това. Най-малкото това си е чист инстинкт за самосъхранение. Някой ще кажат, че съм егоистка, но това е грозната истина. Никой, никой освен може би родителите няма да се жертва за вас! Думи много.. действия никакви
![]() -------------------- Гневът е краткотрайно безумство!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
но знам, че единственият човек на когото мога да се доверя изцяло и безрезервно, съм аз. Интересното е, че дори това понякога не е напълно сигурно... Ah, that's what I love 'bout humans ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Нямам истински приятели. Открих, че в тоя живот можеш да разчиташ само на себе си. Всички путки и тъпаци, които наричаш приятели рано или късно ще се изгаврят, ще те предадат и клюкарстват зад гърбати ище ти забият нож в гърба точно когато малко го очакваш. Знам го от личен опит. Случва ми се 10 години подред.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Хубаво е, че си го осъзнал от рано.
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Vouch.
Макар че има изключения де. Но и те имат определена давност. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Случва ми се 10 години подред. Явно си контактен, щом си завързал приятелства още в родилното. ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Много смешно. Аз съм съм на 16. Имам впредвид, че ми се случва от 1-ви до 10-ти клас.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Теб те еба в смотаняка, при условие, че си такова лайно деградирало, хората с право те заебават.
Артерийке, за моите приятели бих дал живота си. Точно в ситуацията, която описа няма да се поколебая за миг. Моите приятели ги знам кои са перфектно, не са много... достатъчно са. Винаги са насреща, аз винаги съм бил насреща. С нито един не излизам редовно, не контактувам с цел да си споделям ежедневието с тях, всичко е интелигентно, всичко е истинско, ако ти си такъв. Всичко останало са познати, които мога с лека ръка да кажа майната им и да ги изхвърля от представите ми за евентуален събеседник или личност към която проявявам интерес. Това е моя политика, която никога не ме е предала, засега де... Та пак казвам, в тая ситуация наистина няма да мисля, отговора е ясен отсега. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Писна ми непрекъснато да повтарят последния сезон, да им го тура! Особено последните няколко серии мога да ги рецитирам вече.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Теб те еба в смотаняка, при условие, че си такова лайно деградирало, хората с право те заебават. Скъпи, наистина ли си мислиш, че в реалния живот съм такъв както във форумецо? ![]() Просто другаде няма къде да избиваш комплексите си, но тва не ме ебе, все си противно млекарче. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нямам истински приятели. Открих, че в тоя живот можеш да разчиташ само на себе си. Всички путки и тъпаци, които наричаш приятели рано или късно ще се изгаврят, ще те предадат и клюкарстват зад гърбати ище ти забият нож в гърба точно когато малко го очакваш. Знам го от личен опит. Случва ми се 10 години подред. В това се убедих и аз, след като уж най-добрия ми приятел дето го познавам 7 години вече, щом почнах по-често да пуша трева ме заеба под предтекст, че "всички ме виждали като чекиджия и наркоман" и щели всички да ме зарежат. Е, аз си пуша само на село и единствения, който ме е зарязал е той самия. Но и за него много ме боли кура вече... -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 15-November 08 Потребител N: 3104 ![]() |
Артерийке, за моите приятели бих дал живота си. Точно в ситуацията, която описа няма да се поколебая за миг. Моите приятели ги знам кои са перфектно, не са много... достатъчно са. Винаги са насреща, аз винаги съм бил насреща. С нито един не излизам редовно, не контактувам с цел да си споделям ежедневието с тях, всичко е интелигентно, всичко е истинско, ако ти си такъв. Всичко останало са познати, които мога с лека ръка да кажа майната им и да ги изхвърля от представите ми за евентуален събеседник или личност към която проявявам интерес. Това е моя политика, която никога не ме е предала, засега де... Та пак казвам, в тая ситуация наистина няма да мисля, отговора е ясен отсега. Ами ако си наистина такъв и си срещнал хора, за които би го направил наистина - радвам се. Това, което споделих си е лично моя философия. Не е породена от някакви сърцераздирателни истории или нещо от сорта. За мен просто това е логичната действителност. ![]() -------------------- Гневът е краткотрайно безумство!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъщност не каза точно това, думите ти бяха, че никой не би се жертвал за нас. Имаш и удивителна, което не е изказване на мнение, а натрапване на такова. Разликата е големичка.
Глупави са изказвания от рода на; Цитат Истината е, че накрая животинското в нас проговаря и човечността си отива. Истината е там някъде, но не вярвам ти да си тази, която я познава по-добре от мен или някой друг, тук. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 18-July 07 Град: София Потребител N: 2224 ![]() |
Аз ги писах трима тия, на които бих могла да рачитам, когато съм по голяма нужда, ма в такава ситуация... приятели, приятели.. Колко да са приятели
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не съм те карала да се съгласяваш с мен, така че не съм ти натрапвала нищо. Удивителната в случая означава, че искам да подчертая точно тази мисъл и тя е основното в поста ми. А по въпроса за истината - това е истината за мен, а кой друг ме познава по-добре от самата мен ?
-------------------- Гневът е краткотрайно безумство!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 18-July 07 Град: София Потребител N: 2224 ![]() |
Майка ти?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
блъде, виждам те в тройка.
/;д/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
d.t.A уе
Aртерийке, не искам се заяждам, щот още не съм ти видял снимките как изглеждаш, затова само ше кажа, че в единия пост натрапваш мнение, в другия се отричаш от думите ти. Тц, тц, тц... -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Поне в тоя град нямам приятели - само познати. Май и изобщо е същата работа. Аз сам съм си виноват де.
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
блъде, виждам те в тройка. /;д/ Амче той на аватара си го е сложил, Нострадамусе! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Абе тва е ебати нърдския лайфлес форум...
(каза тех ултра лайфлес нърд) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Не може да си сигурен дали би се жертвал за приятеля си, докато не попаднеш в дадена ситуация. Например аз бих, правила съм го няколко пъти, не е свързано с бой, но е един вид защита.
И моите близки приятели се броят на пръсти, макар че с почти всеки, с когото се запознавам постигам ниво, което е повече от запознанство. Зависи от ситуацията, но в повечето случаи стигаме до невероятни откровения за личния си живот и си помагаме взаимно, и най - малкото - имаме си доверие. За това, ако трябва да дефинирам кои са истинските приятели... бих казала, че са тези, които остават до теб до края на живота ти. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хах, абе напоследък с доста хора се запознах, но кой ми е приятел и кой не е не си прайм сметка вече....
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
^ Няма и кво да си правиш, времето ще покаже.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 25-December 09 Град: София Потребител N: 3678 ![]() |
Имам 1 истински приятел. Другите са просто познати, с които понякога е приятно да си прекараш времето. Някога си мислех, че всеки, който отделя от ценното си време, за да бъде с мен, е приятел. Разбрах, че най-често са хора, които мислят само за собствените си интереси и малко им пука за тези на другите. Освен това ме погнуси и лицемерието, отправено към други хора, което още повече ме отдалечи от тях. Може би просто съм прекалено взискателен към хората.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Може би просто съм прекалено взискателен към хората. И аз съм, няма страшно. Но ако има такива, които покриват изискванията ти, можеш да бъдеш сигурен в тях. ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Хм този въпрос винаги ми е бил интересен - дали има истински приятели в живота?
В момента съм на следното мнение: Когато си весел и щастлив имаш много приятели, станеш ли мрачен и нещастен - приятелите бягат от теб. Никой не обича хора с проблеми, това си е. Приятел може да се опита да ти помогне, ако е добър приятел, да ти направи "услуга", като естествено после той/тя ще си иска помощ в замяна. Малко хора(не познавам такива) биха се жертвали за приятелите си или помогнали просто така - без да искат нещо. А на кого разчитам - на първо място разчитам на себе си.(второ на семейството) Преди си мислех, че приятели с общи интереси и цели могат да разчитат един на друг, но не е така. Всеки търси да помогне на себе си и след това не задължително помага на другите. Доста е обобщено това твърдение, но от живота ми досега това извадих като заключение ![]() Радвам се за тези, които смятат, че са намерили истински приятели и се надявам да не грешат като пишат, че приятелите им биха направили всичко за тях. Светът е голям, може и да има такова нещо като истинско приятелство хаха -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Аз нямам и познати...
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Вземи се с оня калъф скат порна, и той така.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
^ Оф, ти не разбираш дълбочината на изказването й. Тя намеква, че никой не е успял да опознае същината на душата й, а не че не общува с хора.
Ама че си повърхностен... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 4-February 10 Потребител N: 3729 ![]() |
Я са двама, я не.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
![]() -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 02:16 PM |