![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ба, тъкмо съм наложил сега един приятен циклеж на "If_then_else", и търся тема да се поразпиша, а то пък ми показва, че нямало о.О
Какво мислите за групата, за липсващата вече Анеке, като цяло за нея? Аз още си навлизам в атмосферата на групата, но е изключително хипнотизираща, успокояваща и магична такава, със сигурност. Пясък и живак. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() ![]() ![]() Обожавам ги, не мога без тях!! Интелигентна, изтънчена музика! Anneke е всичко, но няма значение дали ще записват повече албуми, тези които имат са достатъчни и всякакви! Те са нещо от което мога да се храня и пия! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Поздрав с Amity тогава, и за всички фенове
![]() Бобе, къде се моташ, че не пишеш ма ;р -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Прекрасни са, велики. Каквото и да кажа за тях ще е малко.
Невероятна музика, отвличаща и както Цашо отбеляза, направо хипнотизираща. Nighttime Birds и Mandylion си останаха по някакъв особен начин в сърцето ми, но като цяло всеки един албум носи част от невероятната им специфична атмосфера. А за Анеке... една от най-достойните фронт дами на метъл сцената. Поздрав за всички, които ги обичат New Moon Different Day -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Оли, ето ме, ето ме
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
![]() ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Охо, да не би да имаме контингент на гедърингофили
![]() ![]() ![]() v епа ти шсе появиш веднъж на високосна да пишеш я за емпюриум, я за брайд, я за нещо такова.. .. .. ...чеки. Нямаме тема за Брайд?!?! къхъхъ. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
и аз ги обичам, и аз, и аз
![]() и съм съгласна, че Анеке е абсолютно незаменима. любим албум: souvenirs. и няма какво да говоря и аз за атмосфера и уникален звук, да речем, че просто съм съгласна с по-горните мнения. ^^ -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Сега си пуснах няколко песнички и определено са интересни. Трябва да ги преслушам.
П.С. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Имат две яки песни - канфюжън и найттайм бърдс
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ако ви трябва нещо, примерно "Accessories - Rarities And B-Sides" -- пишете ми ЛС.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Започнах да ги слушам сериозно преди малко повече от 2 години. Mузиката им направо ме съкруши. Любими албуми са ми Mandylion, If_Then_Else, Souvenirs и Home. За Anneke няма просто какво да говоря. Когато Anekke пее и боговете мълчат. Уникален глас. Любима група!
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Без да съм чел нито един от коментарите в темата, които може би заслужаваха, но няма да получат заслуженото, ще кажа какво мисля за групата.
При тях обикновено най-подчертаното чувство е различно. Всеки път. Възхищавам се на такива многопластови композиции, които казват различни неща с едни и същи думи. Понякога не мога да ги трая, друг път точно те ми трябват. Носят неповторимо усещане, в това съм сигурен. Ако кажа още някои неща за искреност и музика тук, някои хора ще се смеят. Хайде не. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Рулират и карат лодки
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
А, имало тема, аз к'во търсих тогава... :О
What fine judgement I see in the eyes of our world leaders Oh, how beautiful life could be if it hadn't been shot to pieces . Нов албум се чака тая година, че и с нова вокалистка даже. ;р |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Като знам каква празнина остави Anneke, просто се надявам новата вокалистка да е... Anneke van Giersbergen.
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Oх котьо, набарах новия The Gathering!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 2-November 08 Потребител N: 3080 ![]() |
Няма ли да споделиш:>
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
192kbps - не мерси.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
192kbps - идеално.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Никсън в медиа портала бе баце!
Вече знам къде ще идат поредните 30-на лева! ![]() -------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Нямам търпение да го чуя, но rapidshare-а явно има...
/edit: лудница е! Въобще не предполагах, че тази вокалистка ще извади този глас. ;р |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Албума владее Ниската земя, Средната земя и въобще цялата земя! Изтънчена работа! Както винаги.
Качвам го за всеки случай и на друго място: http://www.zshare.net/download/580015610ea5dbe2/ pass: www.mediaportal.ru |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
![]() мерси Сляшю -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 26-January 09 Град: sofia Потребител N: 3225 ![]() |
Anneke е уникална певица! Най-интересното е, че Silje доста се доближава до нейния стил и смятам, че идеално се вписва в групата. Но каквото и да си говорим MANDYLION си остава най-добрия им албум за мен.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Аз съм за Souvenirs.
Засега. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Баси якия албум. Неска го слушам едва за втори път, ама страшно ме кефи.
Едит: Дъ Уест Поул, де! -------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
'Бе и "Souvenirs" е много як, ахах. :Д
Но "The West Pole" е невероятен, тук няма две мнения. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Първите три песни не ми харесаха, но сега съм на The West Pole и много ми допада. Дано и останалата част от албума е така добра. Вокалистката радва много иначе.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Oh, you learn about it
Oh, you harvest untill you can make no more All that's eating inside, All that's eating inside... Още една безсънна нощ с тях. ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И мен много ме кефи т'ва парче.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Албумчето си го бива. И мацката пее добре.
![]() ...въздейства ми много да придобия това меланхолично настроение... в това дъждовно време... и да заспя... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Къде го т'ва дъждовно време да идвам и аз, че тая жега ще ме погуби... :Д
МРАЗЯ ЛЯТОТО! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бирата не помага ли?
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Не мога да го спра.
Напомнят ми колкото на The Gathering, толкова и на The Cardigans. Отвсякъде. ![]() Но за мен The West Pole е крачка назад от Home. Не защото загубиха Анеке, а просто защото звученето на самота и тишина повече им отива. Като в Souveniers. Прекалено ми е шумен, колкото и да е нежен, новият. -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
Nighttime Birds е магия!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 6-July 09 Град: The dark lake. Потребител N: 3490 ![]() |
Напомнят ми колкото на The Gathering, толкова и на The Cardigans. Отвсякъде. ![]() Има нещо такова... ![]() Групата е вълшебна, (? - космически)... загубих си словото, но ми липсва тъжното усещане в all you are. За сега само това съм чула... Взех да си припомням малко по малко... вълнението. hours and hours fo jealousy are passing me by Although hollow silence is the only wave going through your brain -------------------- Aliis laetus, sibi sapiens...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Ама аз исках да бъда разкъртен!
![]() Бях само пренесен на студено и ни един ледник не се откърти в моя чест... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
+1, Mишо (: А още повече, че Home беше изключително специфичен албум (както до голяма степен всяко нещо на The Gathering O:) ) и не беше нужно да изкарват още едно такова нещо, най-малкото. Инак...от Nighttime Birds нататък нищо не ме хваща толкова силно, а и не съм очаквала, може би проблема си е в моя телевизор.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Preacher, не, не разкъртващо, а накъртващо, като две торти "Гараш" една след друга
![]() София, наистина The Gathering с по-плътен и метълски звук не са за изпускане, и аз давам мило и драго Evergrey да направят един албум като първите три, но реалностите са други... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Приказка, приказка...
Демек, право речеш... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И клипчето и песента са супер. Дано издадат скоро албумче.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:55 PM |