![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 29-June 08 Потребител N: 2825 ![]() |
Здравейте. Казвам се Биляна. От София съм. На 14 години съм. Слушам предимно старичък рок. Метъл съшо. Обичам да кисна по разни метъл/рок барове с приятели, да пия бира и да слушам яко музика. Обичам да чета книжчици XD. Когато няма какво да правя рисувам ... XD. Много се кефя на страшни филми XD. Хипер са весели ^^. Ммм ... весел човек съм. Обичам себе си XD. Нешото, което не харесвам в себе си е, че понякога много мълча XD. Мразя емота, фешани, гейчета в розоФко, родителите ми и роднините и котки. Иии ... май е тва. Ако някой ... го интерсува друго да пита. Забравих да споделя, че съм атеистка.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Добре дошла : - )
Дай снимка да преценяваме ;р -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Обичам да кисна по разни метъл/рок барове с приятели, да пия бира и да слушам яко музика. Обичам да чета книжчици. Когато няма какво да правя рисувам. Много се кефя на страшни филми. ... весел човек съм. Обичам себе си. Нешото, което не харесвам в себе си е, че понякога много мълча. Мразя емота, фешани, гейчета в розоФко и котки. Баси. o_O Добре дошла, иначе. Кажи някоя и друга любима група. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
..и дай снимка...
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Да, наистина. XD
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Добре дошла, бледна тийнейджърке!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 29-June 08 Потребител N: 2825 ![]() |
Whitesnake, Rainbow, Queen, Deep Purple, Iron Maiden, Twisted Sister, Def Leppard, Judas Priest, Beatles, AC/DC, W.A.S.P., Aerosmith, Bon Jovi, HammerFall, Scorpions, Roxette, Foreigner, Europe, KISS, BTR, Pantera, Bullet for my Valentine, Burzum, System of a Down, Breaking Benjamin, Dope, Epica, Manowar, Godsmack, Lordi, Kontrol, Disturbed, Rammstein, Nightwish, Cradle Of Filth ... и други ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хах, интересно стои Burzum сред всичките тези групи... :О :Д
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
Burzum
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
So what ?! (Stormrider )
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нищо, просто отбелязвам.
Време е за снимки по (без) бански. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В профила ми иам няква дебилна снимка.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
Нищо,искаме още!!
![]() ![]() ![]() -------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ве и аз искам много работи.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
Искай, то е безплатно.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Здрасти, дано ти хареса тука
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хората искат снимки, не уважаваш ли тях, аз не уважавам теб!
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258824 . Заповядайте. Кефете се. И се пак споделете мнението си за моя мислост.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Обичам да чета книжчици XD. Какви книжчици четеш? ;D И уелкъм ![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми сякви. Ся чета "Повелителят на мухите" - Уилям Голдинг. Ноо весела книжчица XD.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Е, не може да се мине без надигната двулитровка!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Не ми харесват снимките ти. Но все пак здрасти 1аз2аз3аз4аз5аз.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^Регни се в някой сайт за запознанство, предполагам ще имаш по-голям успех.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
hey, grow some eyebrows
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
^^ За какво трябва да се регистрирам където и да е било??? Неможах да те разбера.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Хах, интересно стои Burzum сред всичките тези групи... :О :Д И аз това си помислих XD XD ![]() Та здравей и недей да мразиш чак толкова. ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Здрасти.
Искаш ли няколко урока по това какво става около теб всъщност? Зашото, като гледам, на никого не му направи впечатление, че си леееко дезориентирана. Искаш ли? Мислиш ли, че на 14 е нормално да "киснеш" по барове? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Той ся ш'те обЯсни кое как седи, ти само слушкай!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^На мен ми направи впечатление, защото аз също съм на 14, но не кисна по барове, мразейки родителите си, които са ми дали живот, грижили са се за мен, издържали са ме.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А живи и здрави сички ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 184 Регистриран: 9-May 08 Град: Варна Потребител N: 2741 ![]() |
Хах
![]() ![]() И добре дошла с малко закъснение ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, тва УайлдФайър от коя песен беше?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Последните хора, които би трябвало да мразиш са те, но както и да е ; - ) Махни червеното и ставаш :>
|
|
![]()
Коментар
|
|
Може би си има причина за да мразя наще ! А и не виждам нищо лошо да седя по барове О_О. Не съм няква изпаднала наркоманка, дето се друса кат за световно, налива се кат свиня и се е*е със секи втори О_+ !!! Сичко в умерени количества. АХАХАХАХАХАХА !!! Ма как ще да е ...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Недей да обръщаш внимание на коментарите, в които се отнасят с покровителствено снизхождение към теб, понеже, видиш ли, си на 14.
Живей си живота... И слушай дет метъл!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Първо здрасти и от мен
![]() ^^На мен ми направи впечатление, защото аз също съм на 14, но не кисна по барове, мразейки родителите си, които са ми дали живот, грижили са се за мен, издържали са ме. Да, относно баровете и родителите... Мило момиче, уважавай родителите си и се опитай да ги разбереш! А баровете, наистина май ти е рано... Ти си знаеш най-добре може би, успех! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 184 Регистриран: 9-May 08 Град: Варна Потребител N: 2741 ![]() |
Абе, тва УайлдФайър от коя песен беше? SONATA ARCTICA - WILDFIRE или P.О.D. - Wildfire Иначе е от едно филмче ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Здрасти. Искаш ли няколко урока по това какво става около теб всъщност? Зашото, като гледам, на никого не му направи впечатление, че си леееко дезориентирана. Искаш ли? Мислиш ли, че на 14 е нормално да "киснеш" по барове? ^^На мен ми направи впечатление, защото аз също съм на 14, но не кисна по барове, мразейки родителите си, които са ми дали живот, грижили са се за мен, издържали са ме. Хах ![]() ![]() Педали. Здравей ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мерси, че ме светна за сексуалните ми наклонност
![]() И да отбележа, че Guardians of fate е от женски пол ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Просто се дразня, щото говорите сякаш сте ебаси примерните, не ходите по барове и т.н...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
Айде да приберем ножовете! Има и такъв период от живота, в който човек е на 14. Неа страшно, ще мине. Лоша болест, ма ше се излекува момата.
Иначе привет от мене! ![]() Тука е точното място за тебе. Докато се усетиш и ще бъдеш ориентирана и светната по въпросите "...за живота, Вселената и всичко останало" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Просто се дразня, щото говорите сякаш сте ебаси примерните, не ходите по барове и т.н... О, по дяволите, изобщо не съм светъл пример, аз също си правя простотиите, адските при това, имам си проблеми, но въпреки това - ценя си крехките 14 години. И да хейтваш вашите, окей, то си е твоя работа, не вярвам клавиатурен боец да ти промени мнението, но... едва ли ги мразиш за нещо значимо. Сигурно, защото ти правят проблем заради музиката, начина на обличане? Хах, при мен си е така, но това не ми пречи да ги обичам, защото те се притесняват, мислят ми доброто. И повярвай, ще ти дойде акълът(да, да, дааааа, коя е тя, че да ми казва, защото тя също е на 14). Аз, като човек, който не живее с родителите си, мога да ти кажа, че ще ти липсват, но ще го осъзнаеш късно. ![]() П.С.[1] Верно съм женско. П.С.[2] Авторке, чуй Vital Remains. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
Лоллл, кво става тука??
![]() Айде и аз да надам виик /заради 14-те ми годинки/. Всъщност едва ли ще има полза и аз да повтарям, че е редно да си уважаваш родителите.. ![]() /леле, така се радвам, че се разбирам с наш'те ![]() Обаче добре дошла де. ![]() Много се зарадвах като ти видях групите, щото и азе слушам почти същото + - някои други. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат И да хейтваш вашите, окей, то си е твоя работа, не вярвам клавиатурен боец да ти промени мнението, но... Може да си има причини... Тя си знае де. Работата е там, че и се нахвърляте сякаш кой знае какво е станало. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мммм...
никой не й се нахвърляше, поне аз не съм, както и да е, заеби, не ми се занимава. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
^^Оп градски!
Имаш заложби за Правния факултете на СУ. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Агресив Перфекторе, що не си размърдащ мозъка?
Цитат Просто се дразня, щото говорите сякаш сте ебаси примерните, не ходите по барове и т.н... Това, че много деца правят неприсъщи за тях неща, не означава, че това е в реда на нещата. Млъквай, докато не съм си променил отношението,което имам напоследък към тебе. Някой друг да не е съгласен с мен? В момента имам повече свободно време за дискусии. Gadabout? Странна агресия към отношението ми. Какъв е бил проблемът ти на 14? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
И аз съм съгласен с InsArtTure че девойката е дезориентирана. Обаче пък и под тва, че кисне по баровете, се разбира, че отива да лигави една бира в лавале до 8 часа и трябва да се прибере при лошите родители.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Момичето си е в такава възраст, когато повечето "мразят" и се опитват да се държат като по-големи и "по-готини", не е нищо ново и учудващо, а и няма да е завинаги. Така че не й се нахвърляйте.
Здравей от мен и гледай на живота малко по-оптимистично, моля те ![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Да, за това говоря, но през това реме могат да се случат хиляди отношения и ситуации, които се случват на хора, минали през доста различни и повече неща във възрастта 14-18.
Не й се нахвърля никой. Просто съм активен в отношението си към нея. Тъпо ми е да чувам КАК го говори. Начинът, по който става изповядването й пред форумната аудитория е леко дързък и ужасно наивен. Затова съм активен. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Морализаторстваш. Тъпо е. А и не си в позиция за това. Оставете момичето да си живее - накрая ще я изгоните от тук, освен ако вече не сте го направили. Всичко ще й мине. Ти на 20 ли седна в бара/кръчмата? Може да я пратиш в дискотеката, там ще е по-добре сигурно. Или най-добре да ходи в пясъчника, че там подобава да си играя с лопатка. Къде и кога живееш бе, човек? Не завиждам на бъдещите деца, които ще живеят под деспота ти... Евентуално де.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Говориш ограничено. Разбира се, че съм в позиция и да, на 14 бях тотално за пример.
Деспот? Какво разбираш под деспот. Децата ми просто няма да имат тая култура, изобщо няма да ми се налага да съм деспот, още от съвсем малки ще им покажа безброя красоти на живота и няма да се сетят да се представят пред хора с това "че киснат по барове" В позиция съм, защото вярвам че има смисъл. Ако ти оставиш 14 годишната си дъщеря по барове без избобщо да знаеш какво по дяволите се случва с нея и колко култура има, твоя работа. Аз съм тук, за да се боря с това. Следователно, съм в позиция! И не ми обяснявайте колко свободни трябвало да се чувстват децата и колко такива като мен били деспоти. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Когато ги възпиташ подобаващо и им покажеш разните красоти, след като се запознаят с пространството на бара, колкото и да е "яко" да го обитават, те не ще изпитат нужда да го правят.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ По всичко личи, че в последно време ставам все по-ограничен в очите ти, но това едва ли е трудно да се постигне. И какво значи, че си бил за пример? Осъзнаваш ли, че говориш като баба ми? "Децата ми няма да имат тая култура..." бла-бла-бла... Няма да коментирам повече по темата, доникъде няма да се стигне. Твърде си надут, за да ставаш за дискусия.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами ти и останалите сте безхаберни. Как да не съм надут?
Цитат Когато ги възпиташ подобаващо и им покажеш разните красоти, след като се запознаят с пространството на бара, колкото и да е "яко" да го обитават, те не ще изпитат нужда да го правят. При мен е така. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Когато ги възпиташ подобаващо и им покажеш разните красоти, след като се запознаят с пространството на бара, колкото и да е "яко" да го обитават, те не ще изпитат нужда да го правят. ...и създаваш страхливци и неудачници. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Друго си е на 8 години като стане да го изчукаш едно хубаво, да го задавиш с ракия и да го пратиш в някой бар да "кисне".
Ходете се ебете. На запад ни се хилят какви неудачници сме като родители. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Ъм момиче осъзнай се
![]() Хейта понякога е добро решение, но не и в тоя случай ![]() Иначе яки групички ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Друго си е на 8 години като стане да го изчукаш едно хубаво, да го задавиш с ракия и да го пратиш в някой бар да "кисне". ![]() Не става въпрос въобще да го караш да става някакъв. Става въпрос да го оставиш сам да намери правилния път. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Границата е тънка, момче. Сам да го оставиш? За кво си му родител и за какво съществува семейството тогава? Дай вички да се плодим в баровете и децата, веднъж проговорили и проходили да ги пускаме по другите барове да се оправят сами. Тъпня и безхаберие.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Границата е тънка, момче. Сам да го оставиш? За кво си му родител и за какво съществува семейството тогава? За да има кой да те храни докато не можеш да правиш това сам? За да има кой да го научи на най-важните неща в живота? Цитат Дай вички да се плодим в баровете и децата, веднъж проговорили и проходили да ги пускаме по другите барове да се оправят сами. Тъпня и безхаберие. В природата съществува нещо наречено "естествен подбор". Тъп си, прекарваш по 8 часа на ден в бара, пиеш по 2 литра скоросмъртница на екс ===> изчезваш от генния фонд. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Всички сте тъпи и безхаберни! Мрете в кофите, друго не можете!"
Спрете да флуудите в темата на момичето! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Хааа
пак съм изпуснал купона, а? 'дравей, 14-годишно-не-толкоз-про-девойче. Хубави емотки ползваш ~_^, ама има още нескуик и хляб "Добружда" да ринеш. Ай! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат В природата съществува нещо наречено "естествен подбор". Тъп си, прекарваш по 8 часа на ден в бара, пиеш по 2 литра скоросмъртница на екс ===> изчезваш от генния фонд. И ние не можем и няма смисъл да се месим в този естествен подбор? Извинявам се за социалистичните ми убеждения. Можем и трябва. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
За какво се карате толкова!? Нали идеята на историята е да се учим от минали грешки. Всички малко или много сме минали по този път и вече гледаме с други очи на миналото.
Едно е роднините да ти кажат, че това отношение не правилно, друго е да го "чуеш" от малко по-големи непознати. Регнах се във форума за да водя разговори с хора с подобни на моите интереси. Какво лошо да дадем някой съвет на момичето. Никой не я напада! Що за хора сме ако не си помагаме да откриваме грешките си и евентуално да ги поправяме!? Поздрав за абсолютно всички: ManOwaR - Brothers of Metal -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Aggressive Perfector
Tи си на 16 години. Въобще изчезвай от тука с тъпите ти разсъждения за възпитаване на деца, за какво били родителите и за природата. Хич не ме интересува колко информиран перко си, всички сме така на 16, после осъзнаваме колко динамична е тази възраст. А ако не - зле. груба възрастова дискриминация, изяжте си ушите |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Slash, ти си гей
![]() ![]() Мамка му, трябваше и аз да се разпиша в темата ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Здр, малко късно като чели....
мога да те поздрравя само за едно,,, Бирата ![]() ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Когато ги възпиташ подобаващо и им покажеш разните красоти, след като се запознаят с пространството на бара, колкото и да е "яко" да го обитават, те не ще изпитат нужда да го правят. ...и създаваш страхливци и неудачници. wtf? идеята бе, че ако като родител си изпълнил ролята си досатъчно добре, когато детето се докосне до света на заведенията и пиението (подходящоо възпитеание не означава то да бъде ограничено в достъап си до такива места), вероятността да окрие на това место перфектното си битие е твърде малка. и голяма работа, че се говори "не по темата". еам за предсавяне...твърде малко смисъл има у това. пък и навярно девойчето се обиди още в началото достатъчно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Me likez you
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
lets be a queer family than!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
deal!
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Цитат В природата съществува нещо наречено "естествен подбор". Тъп си, прекарваш по 8 часа на ден в бара, пиеш по 2 литра скоросмъртница на екс ===> изчезваш от генния фонд. Тези "тъпи"хора, какго ги наричаш, представляват една много голяма част от младите. И това не се нарича глупост, а просто неопитност, невъзможност да се прави разлика между добро и зло. Един млад човек трябва да се държи изкъсо докато стане на около 18 години и когато сам проумее правотата на родителските огрaничения. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 10:53 AM |