![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Най-накрая дългоочакваният албум на младежите от Бостън, Масачузец е на лице. Новото издание е с една идея по-бавно, и с цял тон по-емоционално и дълбоко. Страхотни текстове и енергия от десетте парчета на формацията, която междувременно приключва Щатското си турне и идва в Европа. За всички почитатели на съвременния хардкор SONGS TO SCREAM AT THE SUN е задължително заглавие.
01. The Same Son 02. Bostons 03. Pave Paradise 04. On The Bird In The Cage 05. Brotherly Love 06. No Roses, No Skies 07. The Taste Of The Floor 08. Reflections 09. Hard Bark On The Family Tree 10. The Same Sun Линк към myspace страницата на групата: http://www.myspace.com/haveheart обложка -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
много хубава обложка и заглавие на албума.
липсата на зъбки у мадамата извиква асоциации за бебешки крясък ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
това повече ми прилича на бебе, така де, на дете
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Супер яка мадама си е на обложката!!
Албумът е уникален. Определено над очакванията ми. Обичам групи, които не циклят на едно място а се развиват и "порастват" по един или друг начин. Любими ми станаха On Bird In The Cage и Hard Bark On The Family Tree. Insarture, чуй албума братле, ще ти хареса! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Къде е Стефан сега да подсети голяма част от форума, че това е една тяхна много любима хардкор група...
![]() ![]() Като се върна ще се чуе, заглавието ме заинтригува главно ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th August 2025 - 08:05 PM |