![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Кажете какво смятате.. . имали истински вампири .. или само младежи които се кефят на кръвта.. и са смуквали някои др. път ?
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Да има вампири-прилеп вампир,който смуче кръвта на говедата,пиявица,минога и т.н.
При човекът съществува такова заболяване,при което човек се нуждае да пие кръв.Не помня как се казваше,но е болест.Но за най-легендарния кръвопиец-трансилванския граф Влад Дракула се говори,че просто е бил болен от бяс,а бесът понякога дава изблици на желание за пиене на кръв.Вампири в онзи вид,който ни е показван по филмите не знам дали въобще е съществувал,въпреки че е описан в почти всяка една митология включително и българската.А може би в народните предания има и доза истина,но човек никога не може да бъде сигурен преди да се убеди с очите си. В древносста и езичеството се е смятало,че чрез кръвта и органите на убития враг се предава част от силата му.Това е една от основите нa канибализма.Много езически владетели са яли части или са пили от кръвта на убития си противник.Нещо като това е сребърната чаша на хан Крум направена от черепа на император Никифор. P.S Не се правя на интересна,но на мен вкусът на кръвта ми е приятен. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Съгласна съм стеб!
![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Цитат Не се правя на интересна,но на мен вкусът на кръвта ми е приятен. да ти призная и на мен ми е много приятен .. но .. .. за сега сам доволен на моята кръв .... но също така няма да забравя и 2-та пъти когато една приятелка се сряза и ми даде кръвчицата и ![]() P.S. Естествено аз не бях егоист .. и се резнах и аз .. и дадох .. все пак бях пре благодарен за случилото се ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Все пак топло ви съветвам да не пиете чужда кръв, защото има опасност да се заразите със СПИН.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аз ако не сам сигорен че е чиста няма да пия от нея ... разбирате ли ме ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Абе, има толкова хора, които заслужават да живеят, а нямат тази възможност, защото в България, като нявсякъде другаде, болниците не разполагат с достатъчно кръв... Вместо да помогнете на някой да живее, си режете ръцете и се смучете за кеф!
Сигурно никой не се е замислял, че ЗАРАДИ ЛИПСА НА КРЪВ УМИРАТ ХОРА !!! Идете до някой кръвен център и направете нещо полезно, вместо да се хвалите кой кога се е рязал.... -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат Сигурно никой не се е замислял, че ЗАРАДИ ЛИПСА НА КРЪВ УМИРАТ ХОРА Напротив, замислял съм се... Само че не виждам по какъв начин това е мой проблем. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Myrtviqt_zvqr @ Dec 1 2003, 10:23 PM) Абе, има толкова хора, които заслужават да живеят, а нямат тази възможност, защото в България, като нявсякъде другаде, болниците не разполагат с достатъчно кръв... Вместо да помогнете на някой да живее, си режете ръцете и се смучете за кеф! Сигурно никой не се е замислял, че ЗАРАДИ ЛИПСА НА КРЪВ УМИРАТ ХОРА !!! Идете до някой кръвен център и направете нещо полезно, вместо да се хвалите кой кога се е рязал.... Кой е казал,че си режем ръцете? Да дарим кръв добре,но си има и условия например да си над 50 и не знам си колко кг.Аз съм към 47-48 и съм със страшно ниско кръвно така,че все ми е студено.Не вярвам да ми позволят да давам.Пък и съм от рядката група АБ +,която може да взима от всички групи,но да дава само на своята,която е разпространена сред хората в някакъв нищожен процент в сравнение с 0 и А,които се срещат най-често. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Това, за проблема с донорите на кръв е съвсем вярно... Аз лично бих дал кръв.
Дори наксоро имаше орагизирано подпбно мероприятие в института, където уча. За съжалени, когато отидох (към 14:30ч.), се оказа че вече бяха приключили работа... А аз бях на лекции през останалото време. Някакъв лекар взе да ми обяснява, как ако съм имал желание трябало да отида на някакъв забит адрес... И аз се отказах, просто нямам време да се моткам из града за глупости. Ако пак се организира нещо по УДОБНО време, бих отишъл, о не и ако трябва да ходя някъде специално за това... Фрапиращо беше, че за цялото работно време (от 8:30, до 14:30 ако не бъркам) бяха отишли 1-2ма човека ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Za donorstwoto na kryw sym nawita, no ne si znam krywnata grupa, a pyk i nqmam wmomenta izli6ni pari, 4e da gi wloja za izsledwane:(.No predpolagam 4e moje bi sym 0 ili ab, no + ili- neznam:)
![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Ами, anonimna_dx , ако отидеш да дедеш кръв, не мисля че някой ще те върне, дори и да не си знаеш кръвната група.... Напротив, една позната отишла да дава кръв и след няколко дни и се обадили, че са изследвали кръвта и тя е болна от анемия.... Същото е и със СПИН-а и с доста други неща... Те така или иначе в кръвния център правят изследвания. Няма нужда да си знаеш кръвната група, нито пък да даваш някакви пари за това. Освен може би за купуването на един шоколад за награда след процедурата
![]() Но нека да се върнем на темата за вампирите, става ли? Според мен също обяснението с болестта е доста правдиво.... Но това за "безсмъртието" им е доста пресилено... Легенди се създават за най-невероятни неща... Лично на мен съвременните истории ми харесват. Допада ми благородническата оснака, която обикновено е придавана на вампирите. А и всичко това повдига доста интересни въпроси като този за времето и какво бихме правили ако животът ни е многократно по-дълъг; или като това струва ли си да пощадиш човешки живот, ако твоето собствено оцеляване зависи от неговата смърт... Много има какво да се говори, но.... по-обре не тук и сега. ![]() -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 114 Регистриран: 6-November 03 Град: Deicide's Town 666 Потребител N: 323 ![]() |
аз бих дал кръв, но (винаги има едно но) както и _SiegfrieD_ аз съм с супер ниско кръвно и не мога да давам кръв.
-------------------- 127.0.0.1; there is no place like home !!!!
42 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
всички разглеждате въпроса от гледна точка на слухове,легенди и филми.а някой да се е замислял за съвременна форма на вампиризъм като например:изсмукване на жизнена енергия,а не на кръв???????за това не е нужно да впивасх зъби в нечие гърло,а става по съвсем друг начин,но си е жив вампиризъм!ако някой има какво да добави към тези мои заклучения нека го направи ,ще съм му благодарен
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
и тъй гледам сте повдигнали въпроса за кръводъряването ...
ми аз не сам сигорен дали ще утида да дам кръв .. ама като се изследвам .. и си определя кръвната група и се разберЪ дали ставам за тва може и да дам а иначе за този вид вампиризъм... дето се изсмуква енергия .. хмм интересно ... аз сам чувал за нещо подобно .. .. един вид вампири .. които се хранят с енергията на хората ... докато хората спят.. в смисал ... лягаш си да спиш и сънуваш че те хапи вампир .. а в същото време тва е сън но някои си там се храни с твоята енергия ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ето сега едно разказче ... на някои си там .. не знам даде ми го 1 приятел
![]() замислете се дали това не може да стане и на истина КАНИБАЛИ 75296 ГОДИНА След множество ядрени войни на Земята бяха останали само няколко хиляди души.Звучеше почти абсурдно за планета , която само до преди две години наброяваше население малко над 70 милиарда.Вследствие на промяната във фор-мата на самата планета вече нямаше ден и нощ .По-скоро имаше ,но полярни – шест месеца бе ден и шест месеца бе нощ .Слънцето бе привлякло с енергията си Земята и днес тя вече бе два пъти по-близо .Откъм слънчевата му страна температурата надхвърляше 90 градуса по Целзий и не бе останало нищо жи-во.От тъмната страна на Земята растителност също нямаше , поради постоянният мрак ,но цялото живо население на планетата бе останало тъкмо тук.Тем-пературата бе постоянна – 50 градуса.Всеки , които искаше да оцелее , а и бе оце-лял до мометнта го дължеше на две неща-постоянното движение по посока на мракът и канибализмът си.В началото бяха изядени всички животни – кучета , птици , влечуги , червеи , насекоми.По-късно хората започнаха да се хранят с трупове / човешки и животински / , а накрая започнаха и да се самоизяждат живи.Канибалите бяха образували групички от по 3-4 –ма , за да могат да убиват по-лесно “плячката” си. Луната също бе изменила необичайно много траекторията си . Откъм слънчевата част на Земята минаваше твърде далеко , а откъм тъмната – само на няколко десетки хиляди километра .По този начин обитаемата й част се бе превърнала в много добре осветена / сякаш от луминистентни лампи / област , но бе и адски задушна.Без абсолютно никакъв вятър. Бе нощ . Тотално пълнолуние. Луната грееше като слънце. Той не бе хапвал нищо вече пет дни , а вода не бе пил само - четири . През последната седмица бе отслабнал с осем килограма и вече бе само 47.Все още недоумяваше откъде у него имаше вода та се потеше толкво обилно . Напоследък изпитваше болка дори само от дишането .Опитваше се чрез копаене в долината да открие поне малко вода .Копаеше в долината вече трети ден . Но вода все нямаше .Пръстете му бяха кървави от сухата пръст и острите камъни в и без това твърдата и спечена като скала почва .Три нокъта от лявата му ръка и два от дясната се бяха изкъртили из основа . Събуди се с пресъхнало гърло от което се лющеха люспички суха кожа .Отново челото му бе обляно в мръсна пот .Кръвта по пръстите му бе засъхнала на неравни черни корички .В далечината се чуваха ужасни викове . Дали пък не бяха банда канибали ? С всяка изминала секунда писъците се чуваха все по-силно и отчетливо . Нямаше никакво съмнение – те наближаваха . Колко ли бяха? Трима – четирима ? А може би дори пет ? Щяха да го изядат за няколко минути , както на времето той бе изяждал други като него преди глутницата му да се самоизяде когато “плячката” започна да се намира все по-трудно. Веднъж дори бяха изяли една бременна жена жива .Най-ужасното за нея , обаче не бе това , че е беменна , а това , че изядоха рожбата пред очите й преди дори и да се е родила . Все още помнеше дявоските й крясъци .Никой от тях не си направи труда да я убие за да не се мъчи , тъй като това бе излишна загуба на време . В подобни пиршества всяка секунда бе жизнено важна и никой не искаше да губи дял от храната . Гласовете се усилваха .Вече бяха на десетина метра от ямата . Сърцето му биеше лудо .Сам предчувстваше краят и мъките си и тъкмо това негово предчувствие го плашеше още повече. -Тук долу има някой – чу се зловещ глас , който сякаш идваше от адът , а не от някое човешко гърло . -Жив ли е ? -Не знам , но ще падне кльопачка.И да е мъртав все още не се е разложил . -Не – е – е !!! – извика глухо и изнемощяло жертвата. -Жив е ! – радостно изграчи някой от глутницата . Доскоро той успяваше да им избягва , но гладът и умората го бяха изтощили до краен предел . Вече не можеше да стои на разстояние от тях и от тази мисъл го побиваха студени тръпки. Канибалите се спуснаха бързо в ямата .Бяха четирима .Той нямаше сили дори да помръдне .От дългия глад и жажда бе станал като труп – слаб , блед , неподвижен и беззащитен от чуждите зъби .Извика “помощ” , но писъкът замря в гърлото му – никой не можеше да му помогне . Първо усети зъбите впиващи се в левият му крак .Като от нищото събра сили и нанесе силен удар с юмрук на нападателят си , който залитна назад с парче месо между зъбите си .В този момент върху тялото му се стовариха още двама и той падна по гръб .Понечи да стане , но не можа . Картинката бе не само потресаваща - тя бе ужасяваща .Разкъсваха тялото му като коледно парче месо с такава злоба и гняв , сякаш бе сторил нещо чудовищно .А в същото време най-големият грях , който имаше той , бе таво че се е родил точно по това време , на точно тази планета , така озверяла от глад. Един от канибалите бръкна с пръст и извади лявото му око , докато друг се опитваше да откъсне с тъп камък едната му ръка. Той обаче не чувстваше никаква болка от това. Причината се дължеше на факта , че един от канибалите вече бе пробил черепът му и с мръсните си кървави пръсти лакомо дълбаеше и вадеше мозъкът от гла-вата му.Явно това бе засегнало някои от нервите му , водещи към лявата му ръка. Краката му , обаче бяха в състояние да усещат нетърпимата болка от острите зъби. Нещо повече – дори я удвояваха. Колкото и да се опитваше да измъкне кракът си от лапите на канибалите , толкова по-дълбоко зъбите им се забиваха в плътта му. С все още останалото око в черепът си той виждаше как единият канибал се усмихва лакомо и самодоволно преглъщайки изваденото му око и хищно по-глежда към главата на все още съпротивляващото му се тяло. С остатъкът от неизвадения му мозък се опитваше да не осъзнава всичко това и колкото се може по-скоро да получи инфаркт за да унищожи или прекъсне напълно болката , която го връхлиташе от всички страни. Събуди се плувнал целият в пот. Бе сънувал кошмар. Изроден кошмар! Целият бе мръсен и от умора почти не можеше да се надигне. В далечината се чуваха викове. Дали пък не бяха канибали? С всяка изминала секунда писъците се чуваха все по-силно и отчетливо! Нямаше съмнение – те наближаваха. КРАЙ аз лично много се смях когато го четох първият път ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ей ,стига бе са тъкмо ядох!
![]() Как ще му ядат мозъка,а той ще е жив?Това е невъзможно и за здрав човек,а тоя е на път да умре от глад и жажда.Ако наистина са го яли така ,нещастникът е щял да загуби съзнание от силната болка преди да умре.Ама фантастика,какво да се прави... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат А и всичко това повдига доста интересни въпроси като този за времето и какво бихме правили ако животът ни е многократно по-дълъг; или като това струва ли си да пощадиш човешки живот, ако твоето собствено оцеляване зависи от неговата смърт... Не знам дали си запозната с игрите от серията Legacy Of Kain, но там тъкмо тези въпроси заемат централно място и са предложени доста философски разсъждения по тях... Написаното от теб някак си ми напомни за тях. Могат ли хора и вампири да съществуват съвместно, без едните да унищожат другите? Каква е цената на самоусъвършенстването и проклятие ли е вечният живот? -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат изсмукване на жизнена енергия,а не на кръв??????? Ами, Almanah , то за това няма какво да се казва. На всеки от нас му се е случвало да излезе на среща с приятел и само след 10 минути разговор да го заболи главата... Или пък след всяка среща с даден човек да се чувстваме зле, изморени, отпаднали, изнервени.... Но това е нормалко според мен. Хора всякакви... Някои от нас "смучат", други отдават "енергия", а трети просто са се затворили и не взаимодействат с нищо... Зависи кой колко е емоционален и каква натура е. Но не виждам защо това трябва да се нарича "вампиризъм", следкато си е ежедневно явление. Цитат Не знам дали си запозната с игрите от серията Legacy Of Kain Warrior Of Ice , аз почти не играя на каквито и да е игри, защото ми се струват грозни и каквито и велики идеи да са вложени, външният вид ми скапва желанието. Но специално за тази са ми разказвали. Може би ще я потърся, за да се запозная по-отблизо, следкато казваш, че си струва... Благодаря за идеята ![]() -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
razkaz4eto si go biwa ama ... "mnoo iznenadwa6t krai"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
Цитат изсмукване на жизнена енергия,а не на кръв??????? dosta po-weroqtno e da sreshtnete psihicheski wampir otkolkoto nqkoi, koito otgowarq tochno na stereotipa ot filmite...chela sym razni..sluchai -ima pone edna prilika-jertwite na wampirite naistina razwiwat syshtata "bolest",poradi iztoshtenieto i nujdata ot nqkakyw iztochnik na energiq.a w sluchaq ne goworim za newolewo wyzdeistwie i glawobolie kogato se widish s nqkoi priqtel, a za lichnosti, koito deistwat kato wampiri syznatelno. kolkoto do krywta - az si obicham swoqta i ne sym se zamislqla za dawaneto i za humanni celi na umirashti hora..e ot towa logichno sledwa ,che ako az trygna da umiram ne trqbwa da se oplakwam ako nqma kryw..a rqzaneto mi spada w grafata udowolstwiq samo deto malko trudno se obqsnqwa na maika mi.. i kakwi sa teq lozungi..HORATA UMIRAT!...neka bydem sywestni..zwuchi mi kato izkustweno natrapwane na chuwstwo za wina.. -------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат ako az trygna da umiram ne trqbwa da se oplakwam ako nqma kryw.. хехеххе, това малко не ми се вярва, ама щом казваш... Цитат i kakwi sa teq lozungi..HORATA UMIRAT!...neka bydem sywestni..zwuchi mi kato izkustweno natrapwane na chuwstwo za wina.. Никой на никого нищо не натрапва. Всеки сам решава за себе си дали да се реже, дали да пие кръв и въобще какво да прави. Щом ти е кеф... радвай си се на кръвта. Нали форумите са за обсъждане? Който се страхува да не му натрапя някакво чувство за вина, може спокойно да не ме чете... или да предложи на модераторите да ме цензурират.... нали? -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
poslednoto, koeto bih naprawila, e da trygna da se oplakwam na moderatorite.inache si prawa - swoboda i demokraciq...no mi prozwucha glupawo towa za darqwaneto na kryw i umirashtite hora-ne che e glupawo kato ideq a zaradi ukoritelniq ton i golemiq shrift
-------------------- Fallen souls, die behind my steps
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Myrtviqt_zvqr ежедневие да,но.....това няма нищо общо с този вид вампиризъмза които говоря аз,защото тези "хора" се занимават иемно с това-да изсмукват жизнена енергия от нищо неподозиращите хора,което не мисля че е ежедневие
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
da-i az towa se opitah da kaja-che nqkakwo newolewo wliqnie w ejednewieto ne moje da se smqta za wampirizym. wampirizym e po-skoro cherpeneto na jiznena energiq syznatelno ot nqkogo i ,wypreki che mai se sluchwa dosta po-chesto otkolkoto horata si mislqt, ne e ejednewie
-------------------- Fallen souls, die behind my steps
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() proof 101 ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 23-October 03 Потребител N: 313 ![]() |
Тва за даряването не е лоша идея. Трябва да ида някой път да дам. Обаче има мноо глупави хора, според които да дадеш кръв е изключително глупаво. Когато на теб ти потрябва няма кой да ти даде, затова и те не дават. Хе, има и други според които кръвта ще ти свърши и ще се нуждаеш и ти.
Искам само да отбележа че човек си има редовно резерв от по 400-500 мл. кръв а пък 300 мл. не са кой знае кво нещо, след като ще се възстанови след около 1 седмица. Тъй че не се притеснявайте а дарявайте щото кръвта=живот. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Обаче има мноо глупави хора, според които да дадеш кръв е изключително глупаво. Когато на теб ти потрябва няма кой да ти даде, затова и те не дават. towa,che twoeto mnenieto e nqkakwo ne prawi wsichki ostanali glupawi,zashtoto ne go spodelqt -------------------- Fallen souls, die behind my steps
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами тъп съм, $$Waffe, признавам си - разобличи ме...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
е като сикате даите кръв кои ви спира?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() proof 101 ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 23-October 03 Потребител N: 313 ![]() |
Баси! Както винаги никой не ме е разбрал. Имах предвид че хората които твърдят тая теория
Цитат Обаче има мноо глупави хора, според които да дадеш кръв е изключително глупаво. Когато на теб ти потрябва няма кой да ти даде, затова и те не дават. са глупави. Нямах предвид че хората които не дават кръв са такива. Щото в противен случай аз щях да съм най-тъпия. Надявам се да ме разберете този път. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Warrior Of Ice @ Dec 6 2003, 12:42 PM) Ами тъп съм, $$Waffe, признавам си - разобличи ме... ![]() Да прав си.И без това нямаме много кръв. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 237 Регистриран: 2-September 03 Потребител N: 250 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Dec 6 2003, 06:13 PM) Цитат(Warrior Of Ice @ Dec 6 2003, 12:42 PM) Ами тъп съм, $$Waffe, признавам си - разобличи ме... ![]() Да прав си.И без това нямаме много кръв. ![]() Prav e 4e e tup li . Nedei taka 6e mu stana kofti na 4oweka ako znae 4e i drugite go mislqt za tup ![]() -------------------- It's more than our religion it's the only way to live
But the enemies of metal we can't forgive!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имам в предвид,че е прав за кръвта.Не,че е тъп:)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Az puk nqmam ni6to naprotiv da darqvam kruv (stiga da znam, 4e nqma da me zarazqt s nqkvi gadosti). Do kolkoto znam 4ove6koto tqlo proizvejda dosta kruv, taka 4e ako ne se oleq v darqvaneto ne vijdam problem
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 05:22 PM |