![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
...или, иначе казано - вашите класации за албуми на годината.
Не знам дали не е рано, ако WoI прецени - да трие. ![]() Ето ги някои от нещата, които ми харесаха тази година и за които се сещам в момента: Disfear - Live the Storm Warbringer - War Without End Gama Bomb - Citizen Brain Bonded by Blood - Feed the Beast Rotten Sound - Cycles Coldworker - Rotting Paradise -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Bloodbath.....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Metallica - Death Magnetic
Russian Circles - Station Disturbed - Indestructible Praxis - Profanation новите на Benediction, Soulfly, Cavalera Conspiracy и Motorhead още не съм ги слушал достатъчно -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Sabaton - The Art Of War
Това е албума за 2008 г. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
има още 4 месеца за тая класация,но да кажем :
Попадения на годината : Def Leppard - Songs From The Sparkle Lounge доста свеж албум на рок легендите Alice Cooper - Along Came A Spider много добър албум,всички песни са яки Dark Age - Minus Exitus приятен албум със смесени вокали DragonForce - Ultra Beatdown страхотен албум Psycroptic - Ob(Servant) кърти бетон Разочарования : Metallica - Death Magnetic след като ми харесват едва 2 песни от албума,друго освен разочарование не мога да го нарека Judas Priest - Nostradamus има някои добри песни,но като цяло не е много успешен албум за мен Приятни албуми : Епизод - Старият Войн нищо ревулюционно,но приятен албум Очаквам албумите на Lordi и AC DC до края на годината -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Нека да върви.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Септември месец е един подходящ момент да се започне с тази тема. Съвсем друго е да пуснеш две теми за най-добрите албуми на 2008 през декември 2007-а.
![]() Малката разлика е, че сега хората имат какво да кажат. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Цитат Judas Priest - Nostradamus има някои добри песни,но като цяло не е много успешен албум за мен Какво разочорование ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Знам че си им голям фен
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Kingdom of Sorrow; Equilibrium, Evergrey, Daylight dies, Heidevolk, може би Fimbultyr, In Flames, Eluveitie..
За Амон Амарт се чудя, но може и той да се вкара. Очаквам още доста неща. А, и Metsatoll по типично пиянско-естонски начин ме зарадваха, никак не са лоши в новия. Nine inch nails също. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Тая година нещо позаебах слушането на музика (и най-вече експлорването на нова такава) като цяло и не съм слушал особено много от излезлите албуми, освен разбира се тези, които са на групи, които наистина харесвам...
Ruoska - Rabies един от безпорните предентенденти за албум на годината в лудничарската класация Dragonforce - Ultra Beatdown брутален албум, също със сигурност е реален претендент за "отличието" Turmion Katilot - U.S.C.H. почти брилянтен, само и единствено адски малката му продължителност може да се посочи като кусур Вероятно това ще са топ3 албуми за годината при мен, или поне на там вървят изгледите за сега... Machinae Supremacy - Overworld Divinefire - Farewell Eisbrecher - Sunde Тия трите групи също са ми адски любими и албумите им сами по себе си не бяха лоши, но пък със сигурност бледнеят пред уникалните предни такива на трите гупи! Нито Overworld може да се мери с Redeemer, нито пък Farewell - с Into a New Dimension... При Eisbrecher работата е подобна... Oomph! - Monster Това е група, която слушам от преди да знам какво въобще означава industrial metal... Адски ме разочароваха със слаб албум през 2006 и нямах особени очаквания, но долу горе тавата от тази година става... Но със сигурност не може да ме върне в старите времена, когато умирах от кеф, докъто слушах тия немци! Май тва са по-бележитите албуми до сега! Някакви особени разочарования съм нямал! (по-скоро едно, ама то няма общо с метъла, за E Nomine иде реч) Все още тая надеждата, че са верни информациите, че Рамеца ще издадат до края на годината, но все пак докъто не видя нещо черно на бяло съм си песимист! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 20-July 08 Потребител N: 2876 ![]() |
Тази година само едно нещо - Tiamat - Amanethes.
Всичко друго ме разочарова по един или друг начин в крайна сметка... Нищо не си харесах, а беше прекрасна година на нови албуми :Р. Има още време, ама изглежда Katatonia няма да издадат, а Anathemа - кой знае... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
От нещата, които следях и следя:
Firewind ни зарадваха ![]() Joe Satriani ми се стори странен ... ![]() Paul Gilbert определено надобрява. ![]() Evergrey са се справили чудесно, макар като нов техен слушател все още не са ми улегнали достатъчно. AC/DC ги чакам с нетърпение! От това, което пуснаха на сайта си, личи, че не са забравили старата песен! ![]() И макар Ayreon да не го разбрах и да ми се стори мааалко скучен - определено си е попадение. A Crematory си спечелиха един нов слушател ... -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Warbringer-War Without End - последния им за тая година албум, но и 1вия де. Доста успешна тресня според мен
![]() Cavalera Conspiracy-Inflikted - не кой знае какво, но няколко пъти си го слушах с кеф, пък и ме кефи повечко от Конкър на Солфлай. Torture Squad-Hellbound - пак нова група, май... Benediction-Killing Music - мисля да го чуя на живо ![]() Аха и на Дестръкшън последния може да се отбележи, макар да не е много грабващ, не кефи много... -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 14-August 08 Град: берген,норвегия Потребител N: 2931 ![]() |
Benediction-killing music
Testament-fondation of damnation Deicide-Till death do us apart Moonspell-nigth eternal Unleashed-Hammer batalion Soulfly-conquer Tiamat-amanethes Korpiklaani-Korven kuningas Cavalera conspiracy-inflikted Death angel-Killing season... Това ми се струва най-доброто от 2008. -------------------- Ето ме и мен в центъра на снимката
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Тя още не е свършила годината, а има няколко албума, заложени за излизане в близкото бъдеще, които доста ме интересуват (Born From Pain, Merauder...). Иначе:
Шампионска лига: Meshuggah - obZen Kingdom Of Sorrow Testament - The Foundation of Damnation Crowfish - IV Купа на УЕФА: Metallica - Death Magnetic The Haunted - Versus Cavalera Conspiracy - Inflikted Byzantine - Oblivion Beckons The Offspring - Rise And Fall, Rage And Grace Pennywise - Reason To Believe Други, достойно представили се: Ministry - Cover Up Slipknot - All Hope Is Gone 36 Crazyfists - The Tide And Its Takers Have Heart - Songs To Scream At The Sun -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Албумът на годината, аз лично го чух в края на миналата и без да съм чула и една нова песен от 2008ма знаех, че ТОВА Е.
![]() 01011001. Ayreon. Още.. Tiamat, Evergrey, Equilibrium, Opeth, Daylight Dies.. -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Tiamat - Amanethes Именно. Като се замисля, нищо чудно да се окаже най-добрият им албум за мен. Обаче, докато не излязат The Age Of Nero и Dark Thrones & Black Flags, нищо повече не казвам. -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Warbringer - War Without End. Ебахти сцепващия дебют, дано да продължават така и ще ми станат много любима група. Пък и имах щастието да ги гледам това лято
![]() Benediction - Killing Music. Не съм се съмнявал, че ще изкарат як албум, обаче тоя направо гази. Fleshless - Hate Is Born Headhunter - Parasite Of Society Holy Moses - Agony Of Death Malignant Tumour - In Full Swing. Тия слаб албум не могат да изкарат. Cerebral Turbulency - Segregace K 0 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
До момента за мен албумите на първо място са:
Moonspell - Night Eternal Eluveitie - Slania Sabaton - The Art of War Тези на второ, макар и да е доста условно всичко: Ayreon - 01011001 Judas Priest - Nostradamus Opeth - Watershed Iced Earth - The Crucible of Man Alestorm - Captain Morgan's Revenge Firewind - The Premonition Разочарования няма да записвам, а съм сигурна и че ще изникнат албуми, които съм подминала без да искам и в последствие ще трябва да допълня! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Хм...
Emeth - Telesis (!) Aborted - Strychnine.213 Benediction - Killing Music Hate Eternal - Fury & Flames Kataklysm - Prevail Meshuggah - ObZen Бих добавил и като много добри млади попадения, новите албуми на Those Who Bring The Torture, Whitechapel, дебютните CD-та на Splattered Mermaids, Hail Of Bullets и The Batallion, съответно "Stench Of Flesh", "... Of Frost And War" и "Stronghold Of Men", Battalion - Welcome To The Warzone, Alestorm - Captain Morgan`s Revenge Prostitute Disfigurement - Descendants Of Depravity Krisiun - Southern Storm Origin - Antithesis Amon Amarth - Twilight Of The Thunder God Debauchery - Continue To Kill Unleashed - Hammer Battalion Resurrection - Mistaken For Dead The Rotted - Get Dead Or Die Trying (малка скоба за моите хора от DragonForce, които ме зарадваха за пореден път, с новото си творение "Ultra Beatdown") ... и те така. По-късно ще си допълня списъка, че ме чакат доста задачи днес. Пък и чакам още разни албуми, които ще излязат до края на годината. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Доста яки неща се появиха досега и определено има попадения, но последният Enslaved обезмисля (лично за мен) излизането на албуми до края на годинатa. (Eстествено не и тaкъв на Anathema
![]() ![]() -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Сега пак го цикля, и мисля да се съглася с мнението ти. Принципно преди гледах на прогването на Енслейвд с лошо око, но мога да кажа, че Vertebrae С.И. Е.Б.А.Л.О. М.А.Й.К.А.Т.А.!
Страхотен, мелодично-агресивен, хармоничен албум, който е ТОТАЛНО различен от Isa, Frost-ове и подобни, но продължава пътеката към Ванир, започната в RUUN. Много добър! И Forefather ми е време да спомена. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Opeth-Watershed
Ayreon-01011001 Meshuggah-ObZen Evergrey-Torn -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^^Честно да си призная, мен Vertebrae не ме впечатли особено. Чух го 2-3 пъти и въобще не ми се слушаше след това. Въпреки че съм вманиачен по Флойд (албумът е фрашкан с техни влияния), това ми звучи като някакъв емо/стадионен рок, насилствено набутан към прога + добавани дрезгави вокали и по някой друг блек риф. Трябва пак да си го пусна...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Motorizer на Motorhead забравих да спомена, просто къртежен албум в духа на групата.
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Честно да си призная, мен Vertebrae не ме впечатли особено. Чух го 2-3 пъти и въобще не ми се слушаше след това. Въпреки че съм вманиачен по Флойд (албумът е фрашкан с техни влияния), това ми звучи като някакъв емо/стадионен рок, насилствено набутан към прога + добавани дрезгави вокали и по някой друг блек риф. Трябва пак да си го пусна... Наах, за мен е далеч от емо/стадионния рок. Принципно аз не си пускам често Enslaved, по-рядка, но уважавана група са ми, обаче Vertebrae-то може да се цикли доста, разнообразен е. За мен по-добър от RUUN, със старите неща трудно мога да го сравня. Абе, развиват се, и то без осиране, това ме кефи ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
1. Soulfly - Conquer
2. Amon Amarth - Twilight of the thunder god 3. Cavalera Conspiracy - Inflikted ![]() (Забравих и последния албум на Fall out boy ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Die Apokalyptischen Reiter - Licht
Sabaton - The Art of War Alestorm - Captain Morgan's Revenge Serenity - Fallen Sanctuary Skiltron - Beheading The Liars Azeroth - Azeroth II Revolution Renaissance - New Era Human Fortress - Eternal Empire Nephwrack - Fall of Empires (EP) Judas Priest - Nostradamus Dreamtale - Phoenix Rage - Carved In Stone Разочарованията са много повече... май напоследък излизат повече музикални ПРОДУКТИ, отколкото трябва... Реда на подреждане е абсолютно произволен, но това са албумите, които наистина успяха да ме разбият от радост! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Testament - The Formation of Damnation
The Rotted - Get Dead or Die Trying Bloodbath – The Fathomless Mastery Prostitute Disfigurement - Descendants Of Depravity Krisiun - Southern Storm Hour of Penance - The Vile Conception Jeff Loomis - Zero Order Phaze Thorium - Feral Creation Benediction - Killing Music Headhunter - Parasite Of Society The Monolith Deathcult - Trivmvirate Cavalera Conspiracy - Inflicted Machinae Supremacy - Overworld Stalwart - Abyss Ahead Resurrection - Mistaken for Dead Toxocara – The Great Rebellious Origin – Antithesis Deranged - The Redlight Murder Case Facebreaker - Dead, Rotten And Hungry Fleshless - Hate Is Born Helstar - The King of Hell Sinister - The Silent Howling Holy Moses – Agony of Death -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Как обаче всички забравят Kalmah...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мнението на Lord K от http://globaldomination.se/ за последния Motorhead:
Цитат This sounds like Motorhead. Мнението на един от редакторите в сайта: Цитат If you don’t like Motorhead, you don’t get to be a metalhead. 'nuff said. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 9-March 06 Град: In Abhorrence Потребител N: 1204 ![]() |
Dekadent - The Deliverance of the Fall
Keep of Kalessin - Kolossus Destinity - The Inside Moonspell - Night Eternal Forefather - Steadfast Emeth - Telesis Undivine - A Deceitful Calm Artefact - Ruins Unleashed - Hammer Battalion Virgin Black - Requiem - Fortissimo -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1271 ![]() |
Албумът тази година е един.
Deicide - Till Death Do Us Part Благодаря за вниманието. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Добавям към направилите ми впечатление албуми и тези нa Evergrey и Haggard! Всъщност е малко да се каже "направили впечатление", защото постоянно ги слушам
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
HEAVEN SHALL BURN - ICONOCLAST !!!!!!!!!!!!! ТОВА Е АЛБУМА НА ГОДИНАТА ЗА МЕН!!! НЯМА СЛАБА ПЕСЕН В ТОЯ АЛБУМ ЗА МЕН!! Сравнявам го с миналогодишният Terminus. Толкова много ме впечатли...
иначе тепърва мисля да добавям още фаворити! тази година определено се посветих главно на тази музика, нещо от което съм горда, защото вече трудно слушам друга музика :S Biomechanical - Cannibalised Ayreon - 01011001 Amon Amarth - Twilight of the Thunder God Venom - Hell Equilibrium - Sagas Очаквам с нетърпение новият на AC/DC като техен върл фен! Дано не бъда разочарована като от Metallica. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Последния HSB не ме грабна чак толкова, колкото предния. Но има уникални песни да.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
И мене "Deaf To Our Prayers" ме грабна повече. То новия е съвсем същия де...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 8-September 07 Град: Варна Потребител N: 2322 ![]() |
1. TRIVIUM - SHOGUN КОПЕЛЕТАААААААААААААААААААААА. КОЛЕНИЧЕТЕ ПРЕД ВАШИЯТ НОВ БОГ MATT HEAFY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. In Flames - A Sense of Purpose За третото се борят Warrel Dane, Rage и Testament, но има още албуми да излизат тази година. Големи очаквания имам за новия Exodus например. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Shogun-a току що го дръпнах и междувременно попаднах на новото Bleeding Through
![]() Сега съм изправен пред сложния избор кое да слушам първо :? -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 19-May 08 Потребител N: 2760 ![]() |
Новото Bleeding Through разбира се.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
...and the award goes to... Moonspell for Night Eternal
...баси мафията имаше къде къде по-добри ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Sabaton - The Art of War
Evergrey - Torn Alestorm - Captain Morgan's Revenge Testament-Foundation Of Damnation Засега това са моите любими албуми за 2008г. Ако излезне още нещо, в което да се влюбя толкова, ще се допълва ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-July 06 Потребител N: 1437 ![]() |
Dreamtale - Phoenix
Sabaton - The Art of War Evergrey - Torn Rage - Carved In Stone DragonForce - Ultra Beatdown Falconer - Among Beggars and Thieves Serenity - Fallen Sanctuary Pyramaze - Immortal Firewind - The Premonition Haggard - Tales of Ithiria |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Слушахте ли новия Misery Index бе, риби. :Р
( да не пускам нова тема, че е ясно кои ще си пишем там :Д ). |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Ние па зася се кефим на следите тави:
Motorhead - Motoizer Metallica - Death Magnetic Dead to this world - First Strike For Spiritual Renewance Destruction - Devolution Testament - The Formation of Damnation Warbringer - War Without End ![]() -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
От всичко, списъкът на abductor.
За дет, албумът на годината е Hour Of Penance. Illdisposed, Decrepit Birth и Prostitute Disfigurement ги няма, Nervecell, Disfigured, Slavebreed, Demiurg, Dead Congregation, Psycroptic, Torture Squad, Hate, Sotajumala донякъде. Goretrust ми дойдоха прехвалени. За споменаване са Deus Inversus, Devast, Hectic Patterns и други знайни и незнайни. Забравените - декември. Грайнд/гор - (the) Plasmarifle, Brainchoke, Boiler (доколкото са), силно впечатление. Agenda Of Swine. Phobia са класика. Ass Burners, Captain Cleanoff, Cerebral Turbulency, Gadget, Irate Architect, Jig-Ai, Misery Index, Rotten Sound отново, Splattered Mermaids, Radioskugga, Gigan, Poppy Seed Grinder. Забравените са още повече. И тях - декември. Блек - Preludium, Krallice, Lugubrum. Малко, ако има някой по-навътре, да сподели. По-мелодични - Diablo - мелодичен дет, дори го харесах. Cor Scorpii, Ereb Altor, Ihsahn, Cynic може би, Misanthrope, Machinery, Mordab, Opeth, Haggard, Tiamat, Supuration и т.н. 7th Nemesis, Dagoba, The Partisan Turbine, Carnifex, Arkangel, Pro-Pain, Thine Eyes Bleed, Sylosis, Dagoba от по-кОравите неща. Още Zero Hour, Ehnahre, Kulgrinda, To-Mera, Warbreed, Gojira. Synthetic Breed ги чух за първи път. Plague Bringer също. Corvus Corax, ако се броят. Има още време и доста за попълване. Най-слушаните не ги пиша, понеже повечето са споменати по няколко пъти. Aborted и Kataklysm не ги харесват много, а са добри. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 28-September 08 Град: DarK SiDe... Потребител N: 3009 ![]() |
Moonspell - Night Eternal - Този е страшен! Жестокооо!
![]() ![]() -------------------- Кълна се, попадне ли в беда един от нас да му подам ръка и в лош за мене час!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
In flames - A sense of purpose Trivium - Shogun Claymore - Prolonged Active Antagonism Amon Amarth - Twilight of the thunder god AC DC - Black ice Soulfly - Conquer Cavalera Conspiracy - Inflikted Dragonforce - Ultra Beatdown Motorhead - Motorizer ![]() ![]() ![]() -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Слушахте ли новия Misery Index бе, риби. :Р Не е лош като цяло, но не съм го слушал достатъчно. Иначе тоя инструментал в началото е много силен, яко кърти. А по темата, сега слушам новия Aura Noir... болни хора ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И на мен ми хареса Aura Noir-a, макар че истината е в старите.
Иначе: ![]() И ENTHRALLMENT-а. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 24-July 08 Град: София Потребител N: 2889 ![]() |
Iced Earth - The Crucible of Man
Testament - The Formation of Damnation Evergrey - Torn Alestorm - Captain Morgan's Revenge Firewind - The Premonition Joe Satriani - Professor Satchafunkilus and the Musterion of Rock Ayreon - 01011001 Avantasia - Scarecrow Jon Oliva's Pain - Global Warming Destruction - D.E.V.O.L.U.T.I.O.N Pyramaze - Immortal ... май тези са които ми харесаха на Metallica не мисля дори да го слушам но мисля да си изтегля на Dark Throne ![]() DragonForce-а нещо не ме впечатли толкова много, а на Judas не беше това което очаквах... бих казал че съм леко разочарован -------------------- The gods made heavy metal and they saw that is was good
They said to play it louder than Hell We promised that we would When losers say it's over with you know that it's a lie The gods made heavy metal and it's never gonna die |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Ayreon - 01011001
Cynic - Traced In Air Evergrey - Torn Psycroptic - Ob(Servant) Opeth - Watershed Emir Hot - Sevdah Metal Enslaved - Vertebrae Jeff Loomis - Zero Order Phaze Dragonforce - Ultra Beatdown Pyramaze - Immortal |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
На мен най-силно впечатление ми направиха:
Amon Amarth - Twilight of the Thunder God Keep of Kalessin - Kolossus Unleashed - Hammer Battalion Testament - The Formation of Damnation Eluveitie - Slania Bloodbath – The Fathomless Mastery Thyrfing - Hels Vite Moonspell - Night Eternal Cradle of Filth - Godspeed On The Devil's Thunder Nortt - Galgenfrist -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
Trivium - Shogun Down - Over the under Soulfly - Conquer -------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добявям Lordi - Deadache и AC / DC - Black Ice - двата най добри за годината
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Amon Amarth - Twilight Of The Thunder God - много ми хареса.
Също на Folkearth, Eluveitie, Mercenary и Revolution Renaissance. На Heidevolk албумът е крачка напред за групата, но още има да се желае, имат потенциал. Албумите на класиците ме разочароваха. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
добавям
Firewind - The Premonition -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Elvenking - Two Tragedy Poets (...And a Caravan of Weird Figures)
Фолк-метъл албума на годината, кой каквото и да ми говори ![]() Gamma Ray - Hell Yeah! The Awesome Foursome ДВД-то на година!!! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 242 Регистриран: 18-October 08 Град: Sofia Потребител N: 3054 ![]() |
безспорно Dark Empire - Humanity Dethroned много силен албум
-------------------- I never seem to understand.
The time, the place, and who I am. Define a way to stay alive, It’s like I’m living a lie. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
Yngwie Malmsteen - Perpetual Flame
![]() Avantasia - The Scarecrow Almah - Fragile Equality Iced Earth - The Crucible of Man Kamelot - Ghost Opera: The Second Coming ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 23-November 08 Град: България Потребител N: 3117 ![]() |
Iced Earth - The Crucible Of Man
![]() Children Of Bodom - Blooddrunk ![]() AC/DC - Black Ice ![]() Disturbed - Indestructible ![]() Metallica - Death Magnetic ![]() Testament - The Formation Of Damnation ![]() Trivium - Shogun ![]() In Flames - A Sense Of Purpose ![]() Scar Symmetry - Holographic Universe ![]() Norther - N ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 55 Регистриран: 11-August 07 Град: Пловдив/Габрово Потребител N: 2276 ![]() |
All That Remains - Overcome
Dagoba - Face The Colossus Pro-Pain - No End In Sight In Flames - A Sense Of Purpose не струва... разочарование -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Време е за класация.
![]() Топ албуми: Cradle of Filth - Godspeed on the Devil's Thunder Amon Amarth - Twilight of the Thunder God Ayreon - 01011001 DragonForce - Ultra Beatdown Evergrey - Torn Sabaton - The Art of War Mercenary - Architect of Lies Dekadent - The Deliverance of the Fall Eluveitie - Slania Moonspell - Night Eternal Pyramaze - Immortal Flowing Tears - Thy Kingdom Gone Dark Empire - Humanity Dethroned Sonic Syndicate - Love and Other Disasters Avantasia - The Scarecrow Disturbed - Indestructible Топ дебюти: Saint Deamon - In Shadows Lost From The Brave Tracedawn - Tracedawn Degradead - Til Death Do Us Apart Amberian Dawn - River of Tuoni -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
^ Време е наистина, ето и моята:
1. Amon Amarth - Twilight of the Thunder God 2. Evergrey - Torn 3. Hollenthon - Opus Magnum 4. Brainstorm - Downburst 5. Keep Of Kalessin - Kolossus 6. Thyrfing - Hels Vite 7. Sabaton - The Art of War 8. Cradle of Filth - Godspeed On The Devil's Thunder 9. Edenbridge - MyEarthDream 10. Rage - Carved in Stone Дебюти не съм набелязал, но пък спомена DVD-та, специално Within Temptation извадиха покъртително DVD, от Arch Enemy също съм много доволен в лицето на Tyrants Of The Rising Sun. От Dimmu очаквах повече, а пък съм изненадан от качеството на бонус DVD-то на Amon Amarth към Twilight of the Thunder God - страшно шоу са записали, по същия начин и Rage с бонуса към Carved in Stone. Изобщо силна година откъм концертни издания, да не забравяме и откъртващото Behemoth - At the Arena ov Aion, Live Apostasy, който лайв е един от най-яките, които съм слушал изобщо. Бих го включил дори в общата топ 10 класация, но тя е за студийни албуми все пак. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Хайде и аз да се отчета:
1. Moonspell - Night Eternal 2. Warbringer - Total War 3. Eluveitie - Slania 4. Dismember - Dismember 5. Kalmah - For the Revolution 6. Cradle of Filth - Godspeed on the Devil's Thunder 7. Bonded by Blood - Feed the Beast 8. Amon Amarth - Twilight of the Thunder God 9. Soulfly - Conquer 10. Cor Scorpii - Monument Албуми, които също страшно много харесах: Evergrey - Torn In Flames - A Sense of Purpose Sylosis - Conclusion of an Age Septic Flesh - Communion Degradead - Til Death Do Us Apart Catamenia - VIII - The Time Unchained Elvenking - Two Tragedy Poets (...And A Caravan of Weird Figures) Unleashed - Hammer Battalion Crematory - Pray Metallica - Death Magnetic -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Скучна година за мен.
Албуми, които НАИСТИНА ми харесаха: In Flames - A sense of purpose Eluveitie - Slania Kingdom of Sorrow - Kingdom of Sorrow Daylight dies - Lost to the living Nine Inch Nails - The Slip Enslaved - Vertebrae -> той ми е малко спорен. Албуми, които ми харесват до някаква степен, но с малко/много уговорки: Equilibrium - Sagas Evergrey - Torn Scar Symmetry - Holographic universe Amon Amarth - Twilight of the thunder god Cradle of Filth - Godspeed on the devil's thunder Heidevolk - Walhalla Wacht Elvenking - Two Tragedy Poets (...And A Caravan of Weird Figures) Thyrfing - Hels Vite Изпускам много албуми, сигурно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
На първо място, разбира се Torn на Evergrey
![]() ![]() ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Предварително ме извинете за многото писане, но не ми се оставяше само сухарски списък.
Плодотворна година за почти всички подстилове, засилено сякаш в дет метъла. Няколко наистина изключително любими мои групи издадоха доста качествени записи, затова безспорно съм доволна. Все още не съм ги подредила в същинска класация, но тазгодишните ми фаворити са: Testament - The Formation of Damnation Албум от класа, мнението ми за него, и то разгърнато, съм го споделила, албумът остава също толкова наелектризиращ колкото в началото. Alestorm - Captain Morgan's Revenge Абсолютен култ! Влюбих се в пиратите безвъзратно откакто го чух този албум. Невероятно свежо и иновативно чедо на близкото минало (а млади групи с такива характеристики не са константа). Само имам притеснения за тях да не си останат с този албум, но времето ще покаже това. Haggard - Tales of Ithiria Велик албум сам по себе си, спрях да го сравнявам с предишните, за да не го засенчват. А и след такъв концерт... ![]() Cradle of Filth - Godspeed on the Devils Thunder Не беше това, което очаквах и ме изненада страшно приятно, поредната невероятна творба на мрачните английски субекти. Stormwarrior - Heading Northe Еми, Stormwarrior са си Stormwarrior, немците отново отдават чест на северните си братя, този път има по-голяма шлифовка в музиката и всичко, но не за сметка на зарибяващите припеви и всичко. Sabaton - The Art of War Великолепен албум, великолепен! Благодарение на него всъщност обърнах нужното внимание на шведите и никак не съжалявам. Чакаме концерта! Elvenking - Two Tragedy Poets Безбожно яко албумче, в момента го слушам, Elvenking не са ми особено любима банда и сякаш тази тава най ме кефи (разбира се извън отделни велики парчета из първите им неща). Exciter - Thrash, Speed, Burn Името говори достатъчно! ![]() Markus Grosskopf's Bassinvaders - Hellbassbeaters Доста интересен експеримент, ако нямаше (такъв) вокал щях да го слушам доста по-често вероятно. Headhunter - Parasite Of Society Батко Шмиър е на линия, като показва изключителни качества ОТНОВО! (Обаче пък Destruction-ът не ми хареса особено). Deicide - Till Death Do Us Part Чичко Глен май най-много ми оправда очакванията от дет метъл продуктите тази година. Не че блести с нещо кой знае какво, но е добра блъсканичка. ![]() Unleashed - Hammer Battalion И ето тези също ми счупиха главата, много мощен и този път сякаш не толкова "пошведчен" албум. Revolution Renaissance - New Era Доста приятничко продуктче на Толки, красиви мелодии, чудесни вокалисти, добро албумче (и има една хармония, едно спокойствие, което лъха от него). Dragonforce - Ultra Beatdown Ами, не откриха топлата вода, но пък те създадоха оригинален стил in the first place, малко въздлъжки са песните, но пък са приятни. Jeff Loomis - Zero Order Phase Шедьовър, трябваше поне един китарист да счупи стената тази година (казано, както се досещате, в контекста на албума на шведския му колега) Holy Moses - Agony Of Death Не съм сигурна, че държа бандата да продължава в тази стилова насока, но пък е силен албумът. Bloodbath - The Fathomless Mastery Ето и тук имаме мнооого здрава мелачка! Axel Rudi Pell - Tales Of The Crown Хаха, нищо ново под слънцето, но това при Аксел няма да е проблем, поне докато продължава да прави парчета с такъв емоционален заряд. Van Canto - Hero Малко забавление из трющината, много добре ми дойде албумчето. Almah - Fragile Equality Ще трябва да призная, че много е звукнало творението Едуво. Изяждам се от яд заради стагнацията около бразилските ми кумири, но поне пък излезе тази красотица. Darkthrone - Dark Thrones and Black Flags "Як" е думата за този албум, добър повод да се накуфееш качествено. Satyricon - The Age Of Nero Другите норвежки ветерани изгряха на фона на последните си неща с този албум. Страшно много му се изкефих, Сатир и Фрост пак дойдоха на доста предна линия при мен. Pain - Cynic Paradise не казвам, че точно този стил ми е присърце, но пък албумът има страшни качества и много зарибяващи моменти (и Анетка не се излага толкова, но това го обсъдихме вече) ![]() Six Feet Under - Death Rituals И тук кой особени крачки напред няма, просто здрава доза от култовия атмосферичен дет на Крис Барнс, което е достатъчно за мен като характеристика. Tankard - Thirst Както винаги немските пияндето ме "обтрашиха", хаха. Куфячка и бироци, аз доволен. ![]() И страшно приятни кавърчета сътвориха Северните Крале с Rethroned, велики песни на Бон Джоуви, Синатра (!!), Шиниъд О'Конър, ирландското бижу Roisin Dubh (която принципно ми е персонален култ) и т.н Като цяло албумчето е много качествено. Да видим декември какво ще поднесе, но независимо от него, иде 2009-а, в която пак очаквам ситуация "all guns blazing" (или поне се надявам) ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
За втора поредна година си позволявам да направя годишната класация малко по-дълга от обичайното. Тук можете да видите и самата класация, ако ви е интересно.
Няколко обобщителни слова за самата 2008-а – потресаващо слаба година, особено след убиец като 2007-а. За първи път ми се налага да се чудя какво да сложа в 10-ката, обикновено се чудя какво да оставя извън нея. Количеството добри албуми продължава да се засилва, което е прекрасно, за сметка на това количеството великолепни албуми спадна до ужасяващ минимум. На лице е следният парадокс - през 2008-а имаме най-силния топ 50 (като цяло) и едновременно с това най-слабия топ 10 за последните 6-7 години. Хубава година за дет метъла наистина, както отбеляза Деси, блекът е осезаемо по-качествен от миналата година, следващата вълна траш също ни заля. За жалост всички останали стилове бяха доста зле представени, особено прогресивът – четири албума на кръст, за които да си заслужава да се говори... Искам по-бързо да отмия 2008-а година от себе си и дано 2009-а да е доста по-добра. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Аз пък съм доволен от тази година, разочарованията в това, дето го слушам, бяха сравнително малко, нищо неочаквано, пък и добрите албуми бяха повече.
Таам, харесаха ми: 01011001, Among Beggars And Thieves, The Art Of War, Captain Morgan's Revenge, Cynic Paradise, Humanity Dethroned, Korven Kuningas, Odes Form The Past, Payment Of Existence, Sagas, Slania, Two Tragedy Poets (And A Caravan Of Weird Figures), Ultra Beatdown, Walhalla Wacht Сигурно има и нещо, дето да ми е харесало и да съм го забравил, ама щом не ми идва веднага, значи не ми е харесало достатъчно ![]() Не ми харесаха само: A sense Of Purpose, Blooddrunk, Tinnitus Sanctus, Twilight Of The Thunder God. Доволен съм от годината, не е, като да е нямало какво да слушам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 45 Регистриран: 16-June 08 Град: Varna Потребител N: 2802 ![]() |
In Flames - A Sense Of Purpose
![]() Cradle of Filth - Godspeed on the devils thunder ![]() Dragonforce - Ultra Beatdown ![]() Legion of The Damned - Cult of the Dead ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
За жалост всички останали стилове бяха доста зле представени, особено прогресивът – четири албума на кръст, за които да си заслужава да се говори... Искам по-бързо да отмия 2008-а година от себе си и дано 2009-а да е доста по-добра. Има нещо вярно, но (за мен) си е срамота да пропуснеш да споменеш албумите на Warrel Dane, Pendragon, Steven Wilson, Demians, Votum, The Butterfly Effect, Dark Suns, Agalloch (ЕП, но все пак какво ЕП само!), God Is An Astronaut (post-rock едва ли ти е по вкуса де). Кофти ако не са ти харесали и/или не си падаш по тея групи като цяло :д За съжаление Anathema и Orphaned Land остават за 2009. Добре поне, че Ayreon, Communic, Eyefear, Evergrey не разочароваха. Някои не са ни представили нещо супер ново като звучене, но все пак албумите са стойностни. 2009та се очертава да компенсира тази обаче(Riverside, Porcupine Tree, Dream Theater/не че очаквам да става за слушане/, може би Queensryche, O.S.I, може би Chroma Key, Anathema, Orphaned Land, The Gathering, може би Frameshift и Shadow Gallery...). |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Албуми:
Cradle Of Filth - Godspeed On The Devil's Thunder Moonspell - Night Eternal Amon Amarth - Twilight Of The Thunder God Ayreon - 01011001 Serenity - Fallen Sanctuary Evergrey - Torn Pyramaze - Immortal Sabaton - The Art Of War Dekadent - The Deliverance Of the Fall Edenbridge - MyEarthDream Flowing Tears - Thy Kingdom Gone Eluveitie - Slania Hollenthon - Opus Magnum Falconer - Among Beggars And Thieves Eyefear - The Unseen Shade Empire - 9 In 1 Draconian - Turning Season Within Дебюти: Saint Deamon - In Shadows Lost From The Brave Арктида - На Горизонте Amberian Dawn - River Of Tuoni Carach Angren - Lammendam Tracedawn - Tracedawn И неприятните изненади: Iced Earth - The Crucible of Man Еdguy - Tinnitus Sanctus |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
И аз да се разпиша. Доста постна (октъм количество албуми, които са ми харесали много) беше 2008-ма. За разлика от минали години, топ 10 няма да се събере. Ето списъка:
Абсолютни фаворити: Ayreon - 01011001 Evergrey - Torn Opeth - Watershed ---- Останалите много добри: Sabaton - The Art Of War Eluveitie - Slania Pyramaze - Immortal Elvenking - Two Tragedy Poets (and...) За Amon Amarth се колебая доста. А за 2009 чакането на Албума продължава. "Time"... -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Evergrey - Torn
Amon Amarth - Twilight of the Thunder God Serenity - Fallen Sanctuary Eluveitie - Slania Equilibrium - Sagas Cradle Of Filth - Godspeed On The Devil's Thunder Sabaton - The Art of War Thronar - Unleash the Fire Rage - Carved in Stone Haggard - Tales Of Ithiria -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Evergrey - Torn
To-Mera - Delusions Dornenreich - In Luft Geritzt Mercenary - Architect Of Lies Ihsahn - angL Bokor - Vermin Soul Eyefear - The Unseen Moonlyght - Shining Thyrfing - Hels Vite Amon Amarth - Twilight Of The Thunder God Jupiter Society - First Contact/Last Warning Communic - Payment Of Existence Jeff Loomis - Zero Order Phase Warrel Dane - Praises To The War Machine Oceans Of Sadness - The Arrogance Of Ignorance Alkemyst - Through Painful Lanes Mar de Grises - Draining The Waterheart Daylight Dies - Lost To The Living Skepticism - Alloy Agalloch - The White Moonspell - Night Eternal Stormlord - Mare Nostrum Pyramaze - Immortal Slavic Selin - Senses Staind - The Illusion Of Progress 36 Crazyfists - The Tide And Its Takers Mogwai - The Hawk Is Howling Sava - Metamorphosis Искам да чуя Cloudscape, Theocracy, Enslaved, Bloodbath, Keep Of Kalessin, Gojira, Die Apokalyptischen Reiter, Elvenking, Draconian, Trobar De Morte и ще допълня. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Cradle Of Filth - Godspeed On The Devil's Thunder
Evergrey - Torn Falconer - Among Beggars And Thieves Amon Amarth - Twilight of the Thunder God Ayreon - 01011001 Axel Rudi Pell - Tales Of The Crown Edenbridge - MyEarthDream DragonForce - Ultra Beatdown Elvenking - Two Tragedy Poets Pyramaze - Immortal -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Това са албумите, за които се сетих първо, да си призная
![]() ![]() Kampfar – Heimgang Grailknights – Alliance Catamenia - VIII - The Time Unchained Amon Amarth - Twilight Of The Thunder God Myrkvar - Als Een Woeste Horde Oomph! - Monster Forefather – Steadfas Alestorm - Captain Morgan's Revenge Holy Moses - Agony Of Death Keep of Kalessin – Kolossus Norther – N Eluveitie - Slania Carach Angren - Lammendam -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Kampfar – Heimgang Grailknights – Alliance Amon Amarth - Twilight Of The Thunder God Myrkvar - Als Een Woeste Horde Forefather – Steadfas Alestorm - Captain Morgan's Revenge Eluveitie - Slania + Ancestors Blood - Return Of The Ancient Ones Andras - Iron Way Battlelore - The Last Alliance Cor Scorpii - Monument Dyrathor - Memories In Frost Crom - Vengeance Folk Stone - Folk Stone Celtic Legacy - Guardian Of Eternity Wolfmare - Whitemare Rhymes Enslaved - Vertebrae Metsatцll - Iivakivi Graveland - Wotan Mit Mir Дружина - Эхо далёких битв Wolves of Hate - Battle Hymns and War Songs Waylander - Honour Amongst Chaos Tэr - Land Folkvang & Wodensthrone - Over The Binding Of The Waves [Split] Tverd - Follow the Sun's Way И други. И тази година останах доволен. Очаквам следващата да е още по-благодатна. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Ето го моя обзор на случилото се през изминалата метъл година.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^
![]() ... Headhunter - Parasite Of Society Батко Шмиър е на линия, като показва изключителни качества ОТНОВО! (Обаче пък Destruction-ът не ми хареса особено)... ... Holy Moses - Agony Of Death Не съм сигурна, че държа бандата да продължава в тази стилова насока, но пък е силен албумът... Аааа! Тука ша летат шамари. Първо, да кажа, че изненздващо албумът на DESTRUCTION ме изкърти повече. И това ти го казва HEADHUNTER mark! Просто от първото изслушване ми влезе мазничко и гладко, никое парче не ми се открои, но и никое не ме разочарова. Това просто е албум, който расте с всяко следващо преслушване. Класически DESTRUCTION отвсякъде За съжаление, достоен за лебедова песен ![]() HOLY MOSES-a, ах HOLY MOSES-a... не знам какво толкова народ изпадна във "въторг" от това... нещо. За съжаление, бандата ми се вижда тотално изчерпана. Албумът е тотален ARCH ENEMY rip off, а концертното им изпълнение тук, в София (за мое най-голямо съжаление) се превърна в разочараванието на годината.Чисто ми стана тъжно, докато пишех тези неща, така че просто ще спра... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 25-October 08 Град: Battlefield Потребител N: 3064 ![]() |
1. Sabaton - The Art of War
2. Grave Digger - Ballads of a Hangman 3. Korpiklaani - Korven Kuningas 4. Amon Amarth - Twilight Of The Thunder God 5. Stormwarrior - Heading Northe 6. Eyefear - The Unseen 7. Judas Priest - Nostradamus 8. Alestorm - Captain Morgan's Revenge 9. Iced Earth - The Crucible of Man 10. Haggard - Tales Of Ithiria |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така, настъпи времето и батко ви Милен да се изкаже по въпроса:
Sabaton - The Art of War Alestorm - Captain Morgan's Revenge Elvenking - Two Tragedy Poets (...And a Caravan of Weird Figures) Gamma Ray - Hell Yeah! The Awesome Foursome Revolution Renaissance - New Era Paragon - Screenslaves Human Fortress - Eternal Empire Die Apokalyptischen Reiter - Licht Skiltron - Beheading The Liars Rage - Carved in Stone Serenity - Fallen Sanctuary Van Canto - Hero Firewind - The Premonition Арктида - На Горизонте Като цяло това са нещата, които са ми направили добро впечатление от всичко, което наводни пазара тази година. Страхотен дебют за пияните шотландски пирати, разкошен фолк албум на любимите ми жабари и ГОЛЯМОТО ЗАВРЪЩАНЕ НА RAGE!!!! Най-накрая Пиви разбра, че с опити за прогресиране се достига само до регресиране. Годината за мен беше слаба на качествена музика, като количество много, ама това не е достатъчно. -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Metallica - Death Magnetic Russian Circles - Station Disturbed - Indestructible Praxis - Profanation новите на Benediction, Soulfly, Cavalera Conspiracy и Motorhead още не съм ги слушал достатъчно update: нито един от последните 4 не бих го нарекъл албум на годината добавям God Is An Astronaut - selftitled AC/DC - Black Ice Новият Ska-P също е добър -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Amon Amarth - Twilight Of The Thunder God
Ayreon – 01011001 Edenbridge – MyEarthDream Equilibrium - Sagas Moonspell - Night Eternal Dark Empire - Humanity Dethroned In Flames - A Sense of Purpose Elvenking - Two Tragedy Poets (...And A Caravan of Weird Figures) Eluveitie - Slania Mercenary - Architect of Lies DragonForce - Ultra Beatdown Cradle Of Filth - Godspeed On The Devil's Thunder Norther – N Sonic Syndicate - Love and Other Disasters Sabaton - The Art Of War -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Ето един топ 10 и от мен:
Evergrey - Torn Moonspell - Night Eternal Dragonforce - Ultra Beatdown Haggard - Tales of Ithiria Scar Symmetry - Holographic Universe Amon Amarth - Twilight of the Thunder God Emeth - Telesis Testament - The Formation of Damnation Draconian - Turning Season Within Vader - XXV -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 15-July 08 Град: Ловеч-София Потребител N: 2863 ![]() |
1. Equilibrium - Sagas
2. Sabaton - The Art of War 3. Grave Digger - Ballads of a hangman 4. Tiamat - Amanethes 5. Before the dawn - Soundscape of Silence 6. Force Majeure - Frozen Chambers 7. Opeth - Watershed 8. Cor Scorpii - Monument 9. Amon Amarth - Twilight of the thunder gods 10. Motorhead - Motorizer 11. Hypocrisy - Catch 22 12. Mikael Kiske - Past in Different ways 13. Kalmah - For the revolution 14. Crematory - Pray 15. Moonspell - Night Eternal Разочарованията на Големите: 1. Judas Priest - Nostradamus 2. Revolution Renaissance - New Era 2. Catamenia - VII The time unchained 3. Korpiklaani - Korven Kuningas 4. In Flames - A sense of purpose Дебют: Amaseffer - Slaves for life ДВД : Gamma Ray - Hell Yeah! The Awesome Foursome Очакване на 2009: Wintersun - Time Кофти, че при мен Sabaton-а отстъпи място на folk/black metal банда, ама наистина Сагите ме плениха отвсякъде. Прелестна обложка. На музика цепи мрака отвсякъде. Няма спор, че за мен това беше най-слушания албум на 2008. Сабатон печелят в текстовете и надъхвацията. Тиамат отново се върнаха в ориента и отново Богинята се възроди. Страхотно връщане след 5години мълчание. Положително потресаващ албум. Следват BTD и страхотното звучене. Има 3 тотални рамазвации, вкл Последната песен в албума. Force majeure - типичните изтрещеняци. Липсваше ми нещо на което "да си мятам косите, които ги нямам". Нямаше как да не сложа нещо за масата. Надолу са Opeth, Amon Amarth, Motorhead, Hypocrisy - Големи банди, които просто не можеше да не оправдаят очакванията ми. Ако имаше класация за акустичен албум, определено Киске щеше да го спечели. Красиво беше да видим песни на Helloween на които сме подскачали с бира в ръка да ги направят спокойно, мелодично и нежно. В класацията ми има всичко от black до progressive. Музикална курва ми кажете. За ДВД-то на Gamma Ray едва ли ще има много оспорващи го. Amaseffer изгряха тая година и мамка му - Много ме кефят тия евреи. Липсваше ми концептуален албум с хубава мелодия. Макар и лишен от библейски познания, сюжетът ми хареса, а има и 2 албума продължение. Очакам с голямо нетърпение две неща през 2009 - Дългоочакваният оркестрален Blind Guardian, както и Time на Wintersun. За отвратителните албуми на годината може и да ми спорите, но от моите очаквах много, а накрая получих вместо течен шоколад, кофичка с редки фекалии. Тотална боза от Judas... Тимо Толки пък като че ли много искахме от него. Просто албумче и Киске не успя да го спаси. Catamenia-та е ужасно скучен и някак си "new metal". Korpiklaani и In Flames ми се струват страшно кривнали от старият път. -------------------- The only thing necessary for the triumph of Evil is for good men to do nothing...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Catamenia-та е ужасно скучен и някак си "new metal". Това пък как го роди?! В "The Time Unchained" има някой и друг мелодет елемент и това е. Въобще какъв ню метъл, какви пет лева... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Никой не спомена този албум, а трябва. |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Ами... честно да си кажа... новият албум на любимата ми група Bloodbath ме разочарова. Очаквах нещо по "така", може би като Nightmares Made Flesh, 3тият им албум.
Но иначе не е чак толкова зле, има няколко песни които доста ме кефят. Като например Mock the Cross, At the Behest of their Death, Process of Disillumination и Iesous |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 21-December 08 Потребител N: 3164 ![]() |
Testament-The Formation Of Damnation
Sabaton - The Art Of War AC/DC - Black Ice Amon Amarth - Twilight of the Thunder God -------------------- Уважавай Бога!Обичай Жената!Пази Родината !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Без ред
36 crazyfists - The Tide And It`s Takers Dagoba - Face The Colossus Bleed The Sky - Murder the Dance Raunchy - Wasteland Discotheque Internal Defect -...This... -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Вече 3 дни наблюдавах всевъзможни БГ форуми за метъл и според всичките тези мнения за албум на годината си направих класация, кои се срещат най-често. Общо срещнах 248 албума-ето ви и топ 20 :
20. Judas Priest - Nostradamus 19. Testament - The Formation of Damnation 18. Enslaved - Vertebrae 17. Firewind - The Premonition 16. Cradle of Filth - Godspeed on the Devil's Thunder 15. Trivium - Shogun 14. Motorhead - Motцrizer 13. Tiamat - Amanethes 12. Warbringer - War Without End 11. Cynic - Traced in Air 10. Evergrey - Torn 9. Opeth - Watershed 8. Moonspell - Night Eternal 7. AC/DC - Black Ice 6. Amon Amarth - Twilight Of The Thundergod 5. Ayreon - 01011001 4. Slipknot - All Hope Is Gone 3. Gojira - The Way Of All Flesh 2. Metallica - Death Magnetic 1. Sabaton - The Art Of War Още веднъж обобщавам, че не става въпрос само за този форум, въпреки че и той участва. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:04 AM |