![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Знаем, че от векове, за да съществува дадена държава или институция, е наложително да има някакви установени норми. Но също от толкова време съществува и желанието за бунт, за противопоставяне срещу всичко, което се налага. Нека ви попитам кое според вас е по-печеливсшо в света-спазването на закони или пълната свобода? С други думи, привържаници на реда или на анархията сте и защо?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Историята с всичко показва, че реда, омг..
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Истината е някъде по средата.Трябва да има ред и законност,но трябва и да има свобода и своеволие.Представи си,какво щеше да е едно общество в пълна анархия ( нещо като Българското,но дори по анархично ) ; или пък общество,където всички са като роботи...и двете са много крайни,абе целта е да бъде контролиран хаос ;д
EDIT : Темата мисля,че трябва да е в Общия -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Мисля, че "златната среда" за тожа е абстрактно понятие, защото е непостижима. На мен въпроса ми е за кое сте повече: за реда или за безредието и да обясните какво намирате в тях?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
За реда.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Мисля, че "златната среда" за тожа е абстрактно понятие, защото е непостижима. На мен въпроса ми е за кое сте повече: за реда или за безредието и да обясните какво намирате в тях? Мм,мисля че няма непостижимо нещо. Много трудно би могла да се постигне, но не и невъзможно. А като цяло,м оже би съм свикнал вече с безредието... -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво ще рече "свикнал", безредието харесва ли ти? Аз мисля, че ни е твърде лесно обикновено да се примиряваме с безредието или с проблемите, които възникват, било то в личен, национален или глобален мащаб, защото сме на принципа:"Знам, че нещата трябва да бъдат оправени, но...все някои ще ги оправи, нали?". В същност има кой да оправи нещата и този някой ще нареди живота на хиляди с един закон, ще им направи добро, а те ще го мразят и отхвърлят, защото ги ограничава. Аз съм привърженик на реда, но все пак трябва да призная, че има и доста смисъл в хауса.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Свикнал ще рече,че се оправям добре и в безредието,не е нужно всичко да е в перфектен ред,някои неща са по - добре като не са идеални.А,тва за принципа е въпрос до манталитета на българина,който много трудно би се променил.За обобщение бих казал,че нямам предпочитания,понякога повече искам ред,понякога предпочитам анархията.Крайните мнения почти никога не са правилни
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
Анархия!Кур за времето!
-------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Ахаха и кво, вървиш по улицата и взимаш парите на хората и чупиш витрини и се бонтуваш или мишееш у вас пред пц-то по цял ден, анархисте!?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
^Пикая пред вратата ти.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^А аз в устата ти, по-ме радва. Анархисто-метъл позьор.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре че ти си много тру,любимите ти банди са мейдън и металика,нали?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Свобода. Братство. Равенство. Справедливост. Безвластие. Безбожие. Интернационализъм. Децентрализация. Комунизъм.
Анархия НЕ Е РАВНО НА Хаос и безредие, а напротив - една по-висша форма на ред, в която солидатността между хората и здравата човешка преценка ще заместят установените норми и "вечните закони" и "морални ценности". Истината е, че хората трябва да поемат отговорност за собствените си животи, да осъзнаят, че никой мазен политик няма да реши проблемите им ако те не могат да си ги решат. Анархия и безвластие ЩЕ има, но не сега и поне не в следаващите 100-200 години. Освен ако не стане нещо наистина голямо. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
анархия = утопия.
тъжно или не - факт. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре че ти си много тру,любимите ти банди са мейдън и металика,нали? Дам ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Chaos...
Привлича ме, но само творчески може би, не съм сигурен за реален смисъл. Иначе съм хаотичен човек като същност, редът ми е дефицит. Но в този смисъл, който ти си вложила - ред. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Ред, разбира се!
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
"Редът съхранява нещата,облекчава ума и пести време."-неизвестен мъдрец
Мда....... ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Не знам дали е такъв случая, но много хора грешно разбират думата анархия, че даже я подкрепят!По дяволите, ако е пълна анархия може просто да излезеш навън и да те убият безнаказано.
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
То пък като те убият много ще ти пука дали е наказано или безнаказано :д
По темата - Venus Project. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Е, имам предвид, че нищо няма да му направят и ше те убие без да му мигне окото.Ако има някъв ред вече малко хора биха посмели да те убият.Сешш се
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Докато сме примитивни и тъпи, че да искаме да се убиваме един-друг ще караме на закони и ограничения. Когато не е нужно да ни плашат с вечни страдания в отвъдното или лишаване от свобода, глоби и т.н. за да се държим разумно и нормално, то тогава ще може да имаме "анархия" и законите, както и институциите, които ги налагат ще бъдат излишни. Естествено, това няма да се случи в близките 200-300 години ако изобщо доживеем толкова.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
От една страна, например Рим, държава с гениално право и ред и световна империя дълги години, буквално рухва заради състоянието на анархия и прекалена свобода, в която изпада. Ако се вгледаме в САЩ, ще видим, че демокрацията там, която е достигнала абсолютен предел, ще бъде и причината за отслабването на държавата, защото най-малкото всеки има правото да осъжда държавата за щяло и нещяло. От друга страна, хаос може да има само в страни, където хората сами за себе си могат да решат какво искат (например в Швейцария), но пък там всеки самоуважаващ се човек е достигнал до заключението, че без ред не може... Все пак мисля, че на хората винаги трябва да им се казва какво да правят. Така те получават хем на готово модел, който да следват, хем така желаната нужда да се оплакват, че нямат свобода.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В огромна заблуда си ако мислиш, че прекалената свобода е причината за падението на Рим и че ще бъде и падението на Америка. Точно пък там свобода няма, никъде няма свобода. И всички "свободи" и "права" постепенно се присвояват от хората (което показва, че няма такова нещо като "право". няма да е право ако може току-така да се отнеме. това са привилегии). Човешката простотия, алчност, наглост и егоизъм са в основата.
Цитат(Jimi Hendrix) When the power of love overcomes the love of power the world will know peace
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Ако се вгледаме в САЩ, ще видим, че демокрацията там, която е достигнала абсолютен предел, ще бъде и причината за отслабването на държавата, защото най-малкото всеки има правото да осъжда държавата за щяло и нещяло. Quote of the day. -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
Всяка промяна води до подпромени, а те водят до още повече промени. Така де, ако се замислите върху колко такива подобни неща може да се замислим и как ще е по-добре ще видите, че е абсолютно безсмислено. Всеки индивид реагира по различен начин на промените в едно общество. И към темата-ред, защото поне досега времето и практиката е показала такива резултати. Това все пак е еволюция, до която сме стигнали за хиляди години и почти всяка държава в миналото е оцелявала с тези норми(поне вътрешно). Колкото до анархистите, винаги ще ги има и винаги някой ще се бунтува срещу нещо, но е по-добре отколкото да си вадим ножове по улиците, нали?
-------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако се вгледаме в САЩ, ще видим, че демокрацията там, която е достигнала абсолютен предел, ще бъде и причината за отслабването на държавата, защото най-малкото всеки има правото да осъжда държавата за щяло и нещяло. Quote of the day. ?!!? Що не се аргументираш примерно!? :> ?! -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
abydos си е направил труда вместо мен, макар, че аз бих бил по-изразителен. Първо: как реши, че "демокрацията била достигнала абсолютен предел" къде и кой е поставил границата, че да се стигне пределът? Второ: държавата US е много, ама много силна - добре смазана машина от "такива дето я съдят за какво ли не", а всъщност слепи за доста по-значими неща. В този ред на мисли "свобода" е доста абстрактно понятие. Трето: нито Рим е паднал, заради прекалената свобода, нито US ще паднат - аргументите на abydos тук са достатъчни.
-------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
В реалния живот и свят, който сме си наложили, редът владее и само хаосът е този, който движи нещата напред - и с лошо, и с добро, но ги движи.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Държа да отбележа, че като много разбиращи, всички се изказват за Рим и САЩ дооооста общо и могат например да ме поправят с конкретни факти. Другото нещо е, че ако за всяко нещо си кажем, че няма смисъл да се размишлява, то нямаме право да ползваме наготово изводите и принципите, до които са стигнали великите учени в следствие от размишляване над нещата. Също така смятам, че светът далеч не се движи от злоба и алчност..просто ние сме озлобени явно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какви факти за Рим искаш? Как варварина Гошо събрал родата, същото направил и Пешо и разни други и почнали да се ебават с Рим. Или конкретни интриги и кой-с-кого се ебал в Рим, шушу-мушу, вместо да си върши работата.
Jasmine*, сподели ни факти от кухнята на US, щом си по-запозната, кажи ни до къде я докараха братята американци демокрацията? -------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
[23:10:01] pld - Jasmine* каза: не знам има ли смисъл да пиша, за да може някой да си прави кефа да ми поправя правописните грешки или да се прави на мн интересен с изказванията си, без нищо смислено да излага като факт
Сега, ако ми я изгоните и ще трябва да правя много секс с гадабаут!!! Всъщност май сме тук да обменяме идеи, не да се обиждаме, ма както и да е, TNT глупака и мъртвеца не менят своето мнение, не че нещо, но ако демонстрираш интелигентност, не общите приказки и клишираните нападки са начина : ))))))))) Гошо и Пешо не са римски имена ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В Рим специално се е получил опадък на обществото, безразборен секс и публично показване на всякакви ориентации, това ги е изяло отвътре. Разбира се, има и политически и икономичиски причини за рухването на империята, но говорим специално за вътрешния ред и култура на населението. За мен САЩ ще бъде още време на върха като световна сила, но демокрацията в тази си форма не може да съществува до безкрай. Прекалената свобода работи децентрализиращо поне според мен.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Blood, посочи ми къде в мнението на Jasmine* НЯМА общи приказки и ИМА нещо бегло наподобяващо довод.
Това с имената беше затапващо, признавам. -------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 3-February 06 Град: София Потребител N: 1142 ![]() |
Баси, политологията била толкова лесна, 'що ли не я записах..
-------------------- обичам сладко
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заяждаш ли се или отговаряш на темата?
-Госпожо, пък той почна първи ![]() Знам ли, тва си е заяждане, не е нормален отговор. Но има разлика между спор и дискусия. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
<форумен бооой!>
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Не виждам какво в приказките на Жасмин е общо.
Абе, какво разбирате под общи приказки? Ако започнат всички да дават конкретни примери, докъде ще я докараме? На общите приказки всеки им знае детайлите, дето се имат предвид, деба (или поне би трябвало) -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Държа да отбележа,че НЯМА общи приказки и ИМА <форумен бооой!> АТАКА !!!! -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заклевам се, ако има истински форумен бой, ще се превърне кой ще наебе пръв зомбито!!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Хахахахахах, стига сте я дърлили жасминката, мен пък ме кефи.
Пешилиус и Гошилий, точка! ![]() ![]() ![]() Obey. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вижте какво, аз ви питам за мненията ви по дадената тема, ако ще спорим за САЩ или за някоя друга държава, или за история, или за политика, дайте да го направим, опровергавайте ме, но да е под формата на спор, безсмисленото заяждане не ми е по вкуса.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Хахахахахах, стига сте я дърлили жасминката, мен пък ме кефи. И мене ме кефи, ама некои хора се правят на интересни. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хахахахахах, стига сте я дърлили жасминката, мен пък ме кефи. Айде и ти кат Кръфь - надуши женско и вече... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бтв,тва :
В Рим специално се е получил опадък на обществото, безразборен секс и публично показване на всякакви ориентации, това ги е изяло отвътре. Ако го прочетеш извън контекста се спукваш от смях :Д -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Agresive, опровергай си подписа адекватно или ми падаш много яко в очите, акълче
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хахахахахах, стига сте я дърлили жасминката, мен пък ме кефи. Айде и ти кат Кръфь - надуши женско и вече... Ц... инаха ми тез години, пък и съм женен ![]() Аз още преди време си го бях казал, бе. Плюс това тя е тайния ми ключ към сърцето на блъд <3 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заклевам се,обичам форумните дискусии !!! ;д
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Еееех, това ще се окаже моето проклятие...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма ключ при мен, отворен съм като селска порта за съседи
![]() ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кои са ти съседите ?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, па бива ли да си толко откровен с хората...това са си лични работи кой ти е отворил портата :*
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А, тука прекалено вулгарни метафори за моята нежна душевност се получиха, ще ходя да си топя краците в сода и главата в каца с мед, че иначе тежко и горко
![]() Зае'ете Рим и САЩ, дайте да правим нещо интересно. Гадабаут да каже! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ма без женско
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
@blood: Ама ти сериозно ли?
Оукей. Да кажеш, че дадено общество е пропаднало заради "безразборен секс" (?!?!?) и "публично показване на всякакви ориентации" (?!?!?!?!?!?!?!?!?!?) е АБСУРД. Какво общо има това с кой какво къде колко пъти правя с начина по който се държа с останалите и с това доколко съм полезен на обществото? Или сега ще започнеш да ми говориш за морал и да съдиш кое е правилно и кое не, а? Хората се менят. Нравите се менят. Светът се мени. Обществата идват и си отиват. НИЩО не е вечно. Просто хората си мислят, че Е. Рим e просъществувал там неколкостотин години, оставил е своята следа в човешката история и култура и... ТОЛКОВА. Светът се променя, независимо дали ви харесва или не. Да кажеш, че Римската империя се е разпаднала заради "еди кво си и еди що си" е тъпо. Тя просто е била остаряла и се е разпаднала както са се разпадали преди нея сума ти, иначе велики и важни за човешката история, цивилизации. По принцип не обичам да цитирам неща от сайтове, с които (сайтовете) като цяло не съм съгласен, но това е твърде хубаво: ..."There is no perfect town, nor would we want there to be," said Arminass. "A healthy town needs no Priests, but it needs for there to be error at every step. When the town ceases to be healthy, that error rears its ugly head, and the generation at the time takes care of it. If at some point the people are too weak to overcome it, the town has reached old age and must die." "That's a lie," said the grandson. "There could be a perfect town." "There could," said Arminass. "But then it would fall apart inward, since there would be nothing to strive for, no reason for exchange of blows or leaders." The grandson stabbed him and Arminass coughed blood. "That is your purpose here. It is now time for me to die," said Arminass. "But what are we to do for a leader?" said a town elder. "One will come along," said Arminass. "And if he does not, the town is old, and like me, must die." Arminass died. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма, ний сме метросексуалисти...
...и всякаквисти, в крайна сметка. Стейджи, сакаме още xасексуалностx, ако си нейде там ^^ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Твърде много време ти отне да търсиш инфо и накрая нищо не каза, утре ще ти падам на нивото, агресивчо.
Циончо, отивам да те сънувам ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Дааа... Когато нямаш какво да кажеш следва "Teh Almighty COOLNES Post"!!!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитатът му бтв беше много добър на агресива, само (за срам) не знам отде е.
Кръвни, утре, съвсем изключих, правя преводи на немски тея дни и съм изпушил :/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Вижте, тая тема щеше да е хубава, ако можеше да се говори по нея с ясни думи като за нас си.
Това е тема за философи, ама 'ептен, а ние не сме такива. По-точно сме от една друга философска школа, тази на Дървенистите, водеща началото си от древноримския философ Надървеций. В сми, хем нищо не казваме, хем, ако кажем нещо, то ще са разни мръсотии... *погнусенотмладите* С други думи, решете ще се простее ли или ще се правим на умни. Или и двете, което се случва най-често. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
Стига с това "САЩ" "Рим" повтаряте, като първокласници. Истината е тук!
-------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ебати педерастите...
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
най-секси се оказва твърдението, че сащ има нещо общо с така наречената "анархия"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^^^Особено барабаниста ахахахах
|
|
![]()
Коментар
|
|
Относно изказването на агресивното момче, държа да отбележа, че всяка държава, която не се придържа към правилата, които сама си е изгорвила, започва да става нестабилна. В римското право, а и във всяка една конституция има раздели посветени на поведението на обществени места и реда в обществото. Готино звучи да правиш сеь където си искаш и с когото си искаш, но това е качество на безотговорните хора. Безразборното парадиране със сексуалност също води до безредие. Принципно се обявявам за сексуална свобода, но, за да си пълноценен за обществото, тази свобода трябва да си остане личен избор, а не общо достояние. Другото, което ще кажа е, че на мнения от сорта на "Това е така, защото просто е така." имат право само големите бебета и великите гений..Ти къде се слагаш?00000000000000
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 3-February 06 Град: София Потребител N: 1142 ![]() |
"Това е така, защото просто е така." имат право само големите бебета и великите гений Знаем, че от векове, за да... ![]() По темата: Всичко около сеьа ли се върти? Свобода за различните !нулануланула -------------------- обичам сладко
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нека пак се намеся адекватно --> щрак <--
![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Аварският хаганат се разпада, защото всичко живо се е чукало на поразия
![]() ...а не защото Франкската империя и България по времето на Крум го разгромяват... Хубава тема, определено! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
...всяка държава, която не се придържа към правилата, които сама си е изгорвила, започва да става нестабилна... Мисля, че това е основната мисъл. Всички скачате на девойката заради подробностите. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ "Всички" е много общо понятие, аргументирай се плийз. Или по-точно кажи какво имаш предвид, слагайки ни под общ знаменател ?
![]() ![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хапльо. Ще се драчим ли?
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Това е така, защото просто е така." имат право само големите бебета и великите гений Знаем, че от векове, за да... ![]() По темата: Всичко около сеьа ли се върти? Свобода за различните !нулануланула Ти пък с 2 поста къде се слагаш, един аргумент не съм видял от теб. Нали се сещаш, че е комплексарско да апострофираш, докато нищо не казваш. Защо не си покажеш грозната мутра примерно, та да видим от де тая злоба? Или вашите са те били много по главата или са те подигравали, че си дебел/а, кой знае къв пол си ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат всяка държава, която не се придържа към правилата, които сама си е изгорвила, започва да става нестабилна. Кои правила? За 130 години българската конституция (примерно) е променяна коренно три пъти (поправете ме ако бъркам). Цитат Готино звучи да правиш секс където си искаш и с когото си искаш, но това е качество на безотговорните хора. Цитат "Това е така, защото просто е така." имат право само големите бебета и великите гений Ахахахахаххах, ОК, да кажем че не искам да се заяждам... ![]() Епа има хора, които си ги кефи всяка вечер да са с различен човек. Нормални хора, като мен и теб. И не става въпрос за ексхибиционизъм - така и не мога да разбера как си го представяш тоя Древен Рим - на всеки ъгъл ебанье и масови оргии ли?!?! Цитат Другото, което ще кажа е, че на мнения от сорта на "Това е така, защото просто е така." имат право само големите бебета и великите гений.. Ти къде се слагаш?00000000000000 ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Почваш да дразниш с дребнавото си джафкане.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тази тема ако имаше регламент щеше да е нещо от сорта на "кой пръв ще достигне престижният форумен ранг >ДъРвеН ФилОсоФ<!"
Едит: Коментар номер 300! ![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Blood, не можа да изтраеш да демонстрираш "превъзходството" си. Смешно е как се хвърляш да "защитаваш" приятелката си, на чиито постове се забавлява половината форум...
|
|
![]()
Коментар
|
|
По-добре смешен, от колкото без принципи. Линчувай ме. И приятелката ми е проста. Отиваме да си ебем майките, щото сме зле.
Доволен ли си? Сега, дано си доволен, че не казахте нищо смислено, а само си повтаряхте едно и също, прочетено на момента от гуглето и дребнави апострофирания и жалки подписи. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Не мога да разбера в темата за безредие или за безвластие иде реч?
Определено анархията е най-хубавото нещо, което може да се случи на планетата, но за жалост е абсолютно невъзможно. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защо мислиш така за анархията? Къде са и преимуществата, защото аз никога не съм можела да вникна в идеите на анархистите. На мен ми се струва, че пълната анархия в човечеството води до разруха, защото не сме я осъвършенствали, както е съвършен хаосът в природата например.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Мисля, че той имаше предвид анархията като обществен строй, а не като синоним на "безредие и хаос".
Основното в анархизма е, че хората не се нуждаят от власт, социална йерархия и държава, нещо повече - тези неща пречат на човечеството, създавайки войни, бедност и потисничество. Хората трябва да бъдат оставени да се самоорганизират, фабриките трябва да бъдат в ръцете на работниците, всички трябва да получат равни възможности за развитие и условия за живот и т.н. и т.н. Анархистите са против капитализма и всяко властничество - включително авторитарният комунизъм на Марксистите (анархистите често са наричани либертарни комунисти). Или накратко: "Ние нямаме друг враг, освен тиранията във всички нейни форми: религиозна, доктринерна, политическа, икономическа и социална. Ние нямаме друга цел освен създаването на един свободен и човечен свят, основан на труда, равенството и солидарността между всички човешки същества." - Михаил Бакунин http://dwardmac.pitzer.edu/Anarchist_Archives/ - колкото си искаш материали, статии и книги на Английски http://a-bg.net/new/index.php?option=com_c...3&Itemid=56 - някои статии на български Като цяло, идеята е много трудно осъществима на този етап от развитието на обществото... Поне не в следващите стотина години, според мен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^ Нали ти е ясно, че това е УТОПИЯ ? Винаги ще има някаква форма на подтисничество, винаги ще има някакво разделение между хората, защото в човешката мисъл всичко това е показателно, че има РЕД ....
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Равноправни човеци никога не е имало и няма как и да има, макар че сигурно го повтарям за 124213 път след някой друг.
Просто...се кефим да сме над другите и да ги гледаме отгоре. Всеки го иска, макар и да го отрича. Несъбудена гнида си е :р -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Четете "Фондация" на Азимов и се убедете как и след 12 000 години нищо няма да е различно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не разбирам защо редът автоматично се свързва с това "аз съм по- от теб, затова ще става както аз кажа". И не, не можете да ме убедите, че "е нормално да има потисничество".
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^Има ли смисъл да те убеждавам, че човек през целият си живот, от раждането до смъртта си е подтиснат по някакъв начин, дори и да не го усеща...
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Потиснат е, да, това се дължи на строят, в който живеем.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тоя строй не може да бъде променен, според мен...
В смисъл, не е като и на мен да не ми се иска да няма потиснати. Ама не става с щрак ;/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Точно това е идеята, да няма подтисничество,но човека не трябва да е човек за да се осъществи идеята.Всеки да прави каквото си иска,без да пречи на останали е основен принцип,но ако се зямислим върху съвсем прости примери от нашето ежедневие можем да се убедим колко е невъзможно.Все пак можем да се опитваме да сме колкото се може по толерантни и да извличаме от идеята колкото може.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми, не мисля, че е утопия. Утопия означава всичко да е перфектно. Проблеми винаги ще има.
Просто се изисква достатъчно време докато хората възприемат тази идея и тя не се осъществи някъде, дори само на ниво град/село - никой не е казал, че едва ли не една сутрин цялото човечество ще се събуди, ще каже "Anarchy, ftw!" и ще заживеем дружно и щастливо... Нещата стават постепенно. И бавно. В Южна Америка има примери за фабрики, управлявани от работниците - тоест това съществува вече някъде, макар и на много повърхностно ниво. Погледни на нещата по този начин: преди 200-300 години да говориш за равенство между мъже и жени е било лудост. Допреди 1000 - да кажеш, че не се подчиняваш на догмите на църквата или, още по-лошо, че не си вярващ - също. Допреди няколко хиляди години робството също се е считало за нещо напълно нормално... Просто е нужно време. А хората винаги считат строят във който живеят за вечен и непроменяем. Само че нищо не е вечно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^^Пропастта между "избраните" и "останалите" ще става все по-голяма, ще дойде момент, в който просто няма да се трае.
![]() -------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
Йерархията не е задължително потисничество. По-скоро всеки трябва да си знае мястото, да знае колко струва и да е щастлив с това, което е, а не да се превръща изкуствено или насилствено в нещо различно. А анархията като политическа форма не виждам как да се осъществи, след като хората не са създадени да живеят и правят всичко сами, а инстинктивно се групират в семейства, племена, институции, градове, държави..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
С йерархията се злоупотребява кой както си иска от по-високите в нейния строй. Навсякъде има примери...
Динамитни...да. И аз така го виждам по някое време, но едва ли ще съм жив, за да видя засилващия се крах. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, вие приемате анархията, защото сте мислещи и интелигентни, имате изградено мнение за всеки въпрос и можете да взимате решения сами, но как това да се получи в държава, където хората не искат да мислят, искат да си бъдат примирени овце, не искат да избират, не искат да се занимават, нищо не искат. Там, където характерите са слаби и хората си просят да им кажеш какво да направят, ти ще им кажеш: "Мислете, бе, мама му стара!" и те ще се опитат да го направят, въпреки, че не могат, само защото някой им го е казал, а не защото сами са стигнали до заключението.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според теб има хора, които ако ги попиташ: "искаш ли да те мачкат", те ще ти отговорят "да, мързи ме да се разправям"?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Жасмин, идеята е че почти всички няма да кажат просто "Мислете", а ще започнат да мачкат и да властват...
...както ти правиш, примерно, на лимона в пластмасовата сокоизтисквачка отпреди 15 + години. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мисълта ми беше, че ако идеята на анархията е всеки отделен човек да управлява съдбата си и сам да си е господар, това е чудесно, но само за хората, които го умеят. Никой няма да каже, че обича да го мачкат, но и не можем да твърдим, че всеки неадекватен средностатистически глупак може да отговаря за себе си. За тази част от населението, трябва да се погрижи някой и тук пак се намесва властта. Може би първо нивото на образование, самоопределяне и самосъзнание трябва да се повиши значително, може би да имаме различна народопсихология, да гледаме по коренно различен начин на живота. Съгласна съм, че може би сега изглежда немислимо за ограничените ни мозъци, а след време може да стане най-нормалното нещо, но според мен анархията изисква глобално развитие, а сега сякаш нациите повече деградират или по-точно са на съвсем различни нива на организация.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Чакай, идеята не е всеки да мисли само за себе си, а един вид - хората да си помагат едни на други, да не се налагат един над друг, а да се опитат да намерят общо решение на проблемите си...
Цитат Никой няма да каже, че обича да го мачкат, но и не можем да твърдим, че всеки неадекватен средностатистически глупак може да отговаря за себе си. За тази част от населението, трябва да се погрижи някой и тук пак се намесва властта. Именно. Докато хората не станат от телевизорите си и започнат да си задават някои фундаментални въпроси - нищо няма да стане. Както и да е, много философско-политическа стана дискусията. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Специално включване към TNT и scion-a:
"Робството държи малцина, мнозина се държат за робството." Сенека А какво ще отговорят, ако питаш тези "мнозина" е съвсем различно от това, което наистина вършат. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 12:21 AM |