![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Факт, най-неподходящото място за такава тема е, но все пак може да има някакви почитатели.
Какво мислите за Мишо Шамара, Слим, Спенс, Wosh, разните Сенсейове и т.н.? Въобще срам ли трябва да ни е от това явление или не напълно? Хората от Гетото - Улиците на града, поздрав ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
До един пумаци без капка оригинална мисъл в главата. Толкова са трагични, че чак смешно ми става.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
М, чуй горната песен ако искаш, въпреки че просто не съм се разтърсил коя беше по-добра тяхна :/
Мишо Шамара и ко. са смешна работа, изключително зле. Харесвах ги в 7 клас и дори и тогава ми се струваха тъпи. Виж, Слим и Спенс са доста добър тандем, имат много добри попадения. Изпуснал съм нишката на развитието тук от 4-5 години, но са ми мятали много смислени неща на социална основа, нещо като Fort Minor в български вариант откъм лирики. Така де.. ![]() бтв, пОмаци. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Да убием коня Ъ - Ъ
![]() идиотска ра'ота ![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
И това си е изкуство, има ги много добри, но това не е моята музика.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
STARTERAss и Spens - Въпроси без Отговори
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Български рап = абсолютен шит
Има песни на Ъпсурт, които са яки, но това е всичко. Останалото е помия. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
Хаха, една приятелка ме зарибяваше по едно време по бг рап и ги поназнайвам някои.
![]() блъд си го каза много точно ;] |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
бтв, пОмаци. Т'ъй ли било. С "у" ми звучи доста по-негативно :д Поправка: http://www.vbox7.com/play:bbf66710 само това става :д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 25-October 08 Град: Battlefield Потребител N: 3064 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
определено има бая добри неща, но като цяло си е трагедия бг рапа. То и няма особено много хора които да слушат такава музика, че да се развива няква кой знае каква сцена.
http://vbox7.com/play:769532b6 ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
![]() !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Нях Нях, май само Ъпсурт признаваме, обаче не съм много компетентна по темата. Ако има някои яки неща, препоръчвайте.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 242 Регистриран: 18-October 08 Град: Sofia Потребител N: 3054 ![]() |
Еми единствение който мога по някъв начин да "смеля" са Х-team правят рап не за коли жени и тн. (което е супер тъпо) а за България и за живота в България
-------------------- I never seem to understand.
The time, the place, and who I am. Define a way to stay alive, It’s like I’m living a lie. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Мда не са лоши.Като не са едни и същи теми за пари,коли,жени,наркотици и тем подобни дебилизми гоооооооре долу стават. Иначе еднственото,което ми хвана доста ухото е това -> Просто Прасе -------------------- |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^^ X-Team ми бяха едни от любимците навремето.
Иначе до преди 4 години бях рапър. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 201 Регистриран: 28-September 08 Град: In the Land of Rape and Honey Потребител N: 3011 ![]() |
хеей, DiS са много добри! Въобще Деньо, Сенсей, Wosh & Co. са добри. Но като се замисля точно за рапа, за който повечето хора се сещат - Big Sha си е един Big Shame за БГ музиката, а за устата да не говоря. Добри са ни рага артистите.
-------------------- ![]() I'm on a mission to never forget 3,000 people that I've never met We want some answers and all that we get Some kind of shit about a terrorist threat Lies Lies Lies Lies Lies Lies Lies SUPRISE, SUPRISE!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Така и не се запознах в детайли с българският рап, което в момента някак възпира негативизма от коментара ми, но каквото и да си говорим, нашите са много далеч от колегите си на запад, въпреки че наистина се намират хора с идеи, някои дори ги реализират! И сетовете, които са ми направили впечатление, са в стандартните граници на Ъпсурт, Sensei и парчетата му с DJ Darkstep, Wosh, Спенс и още някой там, на които вече наистина знам само по едно парче. =)
И може би интересът ми към тази музика стига до там и съм пропуснал нещо стойностно, но честно, не бих тръгнал сам да откривам някакви изпълнители. Ако ще слушам такава песен, ще ми я прати някой приятел, пък да си остана с леко негативното мнение, изградено на комерсиалната българска действителност. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Смешници са.Някои пеят за коли, пари, курви и т.н., пък други пеят разни работи от рода на "колко е труден живота, колко не знам си-кво", което са заучени фрази.
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Не е стандартен рап, но заповядайте:
http://vbox7.com/play:5120931a Наскоро се запознах с тия пичове (наскоро са излезли от "топлото") - те ви "нещата от живота" - изживени и изстрадали. А не като оня тупан отгоре, дето ако не е снимането на клипа, ще види пура и "Суинг" на куково лято, а пистолет и кокаин е виждал само по кабелната... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
prosto prase>all
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Тва е уникум!!!! Обърнете внимание на тънкия пловдивски акцент
![]() Има иначе супер яки песни. Дори и сериозни. Сръбския рап между другото също е як ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^ :>>>>
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Абе тая идиотщина за ченгето на кой е, щото мисля, че я слушах от някой от подгряващите на Некро, ама така се бех начуластрил,че не знам кви що бяха.
Иначе как никой не споменал Бате Сашо ![]() http://ww.zazz.bg/play:13e532f2 Хората от провинцията да не се обиждат -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Абе тая идиотщина за ченгето на кой е, щото мисля, че я слушах от някой от подгряващите на Некро, ама така се бех начуластрил,че не знам кви що бяха. Някакви индивиди с кодови имена MD Beddah и DJ Darkstep -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ много са добри.
MD Beddah май си пада по хардкор като гледах една снимка...тъй че не е забит само в рапа сигурно ;р А Dj Darkstep е някакъв супер известен о.О -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Идем из село мама ви мръсна
моята цел е гъзо да ви пръсна. Нема значение момиче, момче при всяко положение Бичето ебе!!!! -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
ТИ СЕРЕШ...И АЗ СЕРА.
Бичето е много над рапа (и музиката като цяло). |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Български рап не слушам, но руски с кеф. Това са моите любимци;
http://www.youtube.com/watch?v=jw7RO2GSvWQ -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
http://uk.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM
& http://uk.youtube.com/watch?v=jvjDr8KKtsE VAGINA VAGINA I WANNA HAVE SEX WITH YOUR VAGINA |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
You're talikn to me about stuff.
Why? I'd rather see your titties. Now you're talkin to me about other stuff. Why? I'd much rather see your titties. I can't have sex with your personality, And I can't put my penis in your college degree, And I can't shove my fist in your childhood dreams, So why're you sharing all this information with me? It's not sexist 'cause I'm saying it in a song, That's right bitch, now take off your thong, and... SHOW ME YOUR GENITALS ![]() Това ме кара да обожавам рап. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Women are equal and they deserve respect,
Just kidding, they should suck my dick. Vagina (what!)…vagina (what!)… I want to have sex with your vagina (uhh) Vagina (what!)…vagina (what!)… 2 plus 2 = vagina (uhh). Eпа как иначе??? -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Jon Lajoie оунз йор ас.
![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Всъщност имаше доста добри неща на Спенс, DRS и Nokaut навремето ...ама сега заради тях всеки ми говори за Mc-та и рими, а никой не е мръднал и йота. Тоест стила замря. А Ъпсурт са весели, само че кой от вас е идиота оприличил ги на рап? Може би комерсиален хип-хоп да... Рап - ясно ми е колко сте слушали този стил.
-------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
колега
ае са'о да не ме занима'аш с глупости бе? не е особено към ъндъра, дам. но не пречи да са яки. ^ а ДРС си спомням, да. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 20-March 09 Град: село Кал до колене Потребител N: 3323 ![]() |
Лол български рап и такова ли нещо имало. Последните зачатъци на бг рап които видях бяха в Комиците когато някакъв човек облечен странно дори и за нашите географски ширини и носещ името Устата дрънкаше неща за някакви яки какички
![]() -------------------- That's fag shit. That's real fag shit right there.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е той Устата е чалгар бе. Като искаш да се изказваш по форуми вземи се образовай.
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 20-March 09 Град: село Кал до колене Потребител N: 3323 ![]() |
Лол защо тогава рапираше? А и сам нарече себе си рапър? Или какво преди няколко дена ти е звънал по телефона и ти е казал: - слушаи братле всички други ги лъжа че съм рапър ма на тебе ще кажа исината
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е те и наще национали се мислят за футболен отбор...
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
То и аз мога да ти кажа, че съм потребителят Rolf.
Ама ти ще ми повярваш ли - простак като мен да бъде толкова възвишено същественце сладко като Ролфи? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
тебе не те ли е срам да пускаш 2 поста един под друг
![]() Опа 3 с тоя ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Поклон вам разбирачи на българския рап
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодарим.
Обаче сгох и аз сме един и същи човек, според завидни форумни източници, тъй че нека е ТЕБ. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
раздвоение *разтроение разчетворяване великолепната седморка т.н.* на личноста + бг рап яко
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 101 Регистриран: 9-March 09 Потребител N: 3302 ![]() |
Те рапърите, чалгарите и хаусърите за нашата музика говорят, че била непоносима, ама от телефона на един келеш, с когото ходихме по една улица, се чуваха само псувни през 3 секунди. Най-добрия ми приятел претендира за рапър, като му кажа "Добре де, съчини нещо", той само се чуди колко члена на семейството ми да изброи. И то с пълна липса на мелодия или рима. Не мога да се въздържа да спомена и недостатъка на хаус музиката - през цяла една песен няма НИКАКЪВ прогрес. Даваш ми един комплект барабани, ей ти ди джея.
-------------------- ![]() ......sss....llll........aaaa...yyy...yyy..eeeee..rrrrrrr .....sss.....llll......aa...aa...yyyyyy....e.........rrr..rr ....sssss...llll.....aaaaaaa....yyy......eeee....rrrr ......sss....llll.....aaa..aaa...yyy.......e.........rrr.rr .....sss.....llllllll..aaa..aaa..yyy........eeeee..rrr..rrr |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Откога в хауса се използват истински барабани?
Всичко е редено на компютър. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Все ми се иска да кажа, че за всеки пътник има влакове (по популярната перефраза на проф. Вучков). Същото е и с рапа и ако трябва да съм честен, личното ми мнение е, че тази музика хич не достигна до лимита на възможностите си в България. Може би много, много лош късмет с някои от най-основните бг рап изпълнители.
Искам да *** всички фенки, фенки да изкъртя ******* на всички женки, женки искам да ограбя всички банки, банки, но на пазара дърпам чанти, чанти. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
gimme the light
show me where the fuckin studio's at. не ми се правеше отделна тема за рапа и извън китната ни родина. ето, примерно днес е перфектното време за Еминем. страхотно е това момче. мейнстрийм или не, обожавам някои негови песни и са ми ужасно близки. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Новия много ме кефи м/у другото. Не влиза от първо слушане, обаче пък ти гърми дълго в главата, веднъж след като се намърда там.
![]() И звучи искрено, въпреки всичките кинти, които седят зад него. -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
От много време се каня да го чуя, утре ще го видя.
Ем винаги е бил малко или много искрен...особено с тея шитове, дето е натъманил последните 4 годин'.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
една е истината
GP > all http://www.youtube.com/watch?v=Qn1s5NI6bbE...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=FAFe2T__Zmc http://gp.mp3.bg/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
НИКАКЪВ прогрес. Даваш ми един комплект барабани, ей ти ди джея. Точно има Progressive House, където е обратното. Ето тук чуй : http://www.di.fm/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Рап и хип-хоп не слушам никакъв, но тези няколко песнички ме кефят -
http://vbox7.com/play:ef34c119 http://vbox7.com/play:43053378 http://vbox7.com/play:18638388 http://vbox7.com/play:42d14c9e и най-вече тая - http://vbox7.com/play:433e4f15 ![]() ![]() Яко смех. -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 9-December 07 Град: Toronto, Canada Потребител N: 2473 ![]() |
Има и як Бг хип-хоп .. или имаше навремето, сега в последно време не съм чувала нещо ново. DRS, Нокаут .. по-късно ДРС+, Сенсей .. Дис, Саундтрак, Даркстеп ... Яки неща правиха
![]() -------------------- Ungir kallar, kátir kallar, gangið upp á gólv dansið lystilig!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
и още правят, и ще правят, подозирам.
поздрав с Лирико отрова : ) ~ Seirbhiseach de talamh -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
No more games
I'ma change w'at you call rage tear this motherfucking roof like two dogs caged I was playin' in the begginin', the mood all changed... http://www.youtube.com/watch?v=xFYQQPAOz7Y -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Зная, че тази тема е проектирана от единия създател на форума и с риск да разгневя "боговете" бих задал въпрос на това божество, а именно, защо ЗА БОГА във форум наречен "Metal World" има тема за какъвто и да е рап, било то български или таджикистански???!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Ти, НикоиЙ, си еманация на плоското в човешкия, иначе способен на другарство със звездите, дух. В калта на малките житейски локвички се плиска дребното ти същество, поради щото не си способен да вникнеш отвъд завесата на всесилний тъмнен симфоничен блек метъл.
Ний в този форум сме хора на свободната мисъл и широка душа, и ако някому е густо да слуша български рап, то това е предпочитание и достояние на неговота специфична натура. Това обаче не значи, че друг има право да се меси в блаженството на неговите предпочитания и да съди уникалните багри на душевността му, защото недостоен ще се окаже той за обществото на едни нормални хора, каквито сме ние, мамицата му мръсна. И сме такива, щото не се правим на интересни, шефе, сеш'се? Ти си бъде извисен и уникален, ние ще си слушаме рап. Само спри да се бъркаш по такъв начин, щото и на мен скоро ще ми кипнат лайната. Никой не те е питал какво мислиш за рапа и темата за него. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
никой,
главно защото има подфорум ОБЩ форум. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Gadabout, аз също не те питам (или поне не конкретно теб) за лайняното ти мнение в поставените от мен теми, но въпреки това ти си избиваш комплексите там. Колкото до въпроса ми, той бе отправен отново не към теб така, че когато искаш някой (дори той да се смята за никой) да не се бърка, там където не му е мястото, спазвай и ти това правило!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Еееее копелета, вие избесняхте. Стасе, ти братче наистина изгрубя. Много ме кефиш, ама се успокой, че никой ще те унищожи с ИНТЕЛЕКТ
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 76 Регистриран: 9-September 09 Град: София Потребител N: 3557 ![]() |
хахаха gadabout много обичам да ти чета постовете
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 25-August 09 Потребител N: 3536 ![]() |
DHH (от Русе) са много добри, да не кажа уникални за родната сцена. Както и Нокаут от Бургас, DRS също в по-ранния период имат добри неща. От по-новите последното добро което чух беше от Atilla & Prim, много качествен социално/политически ориентиран хип-хоп.
-------------------- SEX, DRUGS & METALCORE
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 21-September 09 Град: SozOpoL Потребител N: 3574 ![]() |
като малък преди да почна да слушам метъл, слушах постояно еминем, дмх, 50 стотинки и още много... спомени, спомени. Даже сега отвреме навреме си ги пускам
![]() -------------------- Every day sends future to past
Every breath leaves one less to my last |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 16-September 09 Град: Варна Потребител N: 3567 ![]() |
Незнам, ама откакто рапа и чалгата почнаха да се сливат нещо не ме кефи. То и преди не ме кефеше, щото едните или пеят само за п..тки и е..не или само за коли и пари... пък народа се чуди откъде 2 кинта за хляб да си намери... нещо не се връзва.
Всичко ми е една голяяяяяма бузъ ![]() Дред... той 50 стинки беше на мода преди 5-6 години е ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
е то станишев още си е у филмО с 50 цента, щом казваш това:
Цитат То и преди не ме кефеше, щото едните или пеят само за п..тки и е..не или само за коли и пари специално за теб: http://www.youtube.com/watch?v=Igt-jW4e8ts а в българските ширини, Бедата иде, йоох: Само да си посмял да ми се оправдаваш като страхлив тъпак, ще те накарам да млъкнеш като ти натъпча езика в устата с крак Всеки ден, на всяка дата, всеки може ненадейно да го сполети БЕДАТА! D.t.A. -------------------- |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Единствените български рапъри, на които съм се кефил много са X-Team. Може би само те не пееха псувни и простотии. Дори в песните им има доста смислени неща... или така си мислех докато ги слушах в 5ти клас.
А да, Ъпсурт също имат забавни песнички ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Ех как не съм видяла тази темичка по-рано, да кажа, че ме кефи, вие да ме напсувате и аз да се скри засрамена да си слушам Сенсей.
Окей представи си ме така на брега на морето с бира в ръка... Да де, ама не става точно така. Смешно или не, рапът в БГ успява да влезе в културата и начина на живот. Да ги изгради? Слаба работа, но си има точните неща, на точните места казани. Конкретизира се, без овъртане, кефи. И понеже, моя милост, покрай 'метъли' и какви ли не, е израстнала и покрай 'рапота', си има нещо към БГ рапа и си го обича. Не всичко, не винаги, но извинявайте... колко дни съм си пила кафето на работа сутрин под звуците на Що не Спа БЕ!? (Sensei + DJ Darkstep ). И големи абсурди има в тоя жанр. Но в кой няма? Е добре де, тук са с кофа да ги ринеш. И все пак... -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 150 Регистриран: 8-September 09 Потребител N: 3555 ![]() |
^хаха баси мизерния cwalk
Айде от мен нещо на лого5 (...) способен – да взимам от земята оптимизъм, в кръговрата й да се сливам, сивотата да пробивам, свободен като падане, като пролет, свободен като ставане в свободния следобед, свободен като всеки мой себеподобен, като спомен непресторен, като полет безтегловен, свободен като амнистиран затворник и като куче без каишка и фиксиран наморник, свободен съм като добре пласиран съотборник, ‘щото използвам свои думи вместо да цитирам сборник. Наред с Wosh и Sensei, това са единствените в този стил, които слушам. -------------------- When I was a kid my fairy god mother asked me whether I wanted a long penis or a long memory. I forgot my response.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
свободен
с този рап да си измъчвам белия дроб! D.t.A. edit: сикс фоо е мизерно яко. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
В Wosh MC е истината.
http://vbox7.com/play:8e8b185d на тая песен издивявам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://vbox7.com/play:5439b541
http://vbox7.com/play:d333f246 http://vbox7.com/play:36c2424c Наскоро тез ми хванаха ушото. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Без този шедьовър тази тема е безсмислена!
Зная, че тази тема е проектирана от единия създател на форума и с риск да разгневя "боговете" бих задал въпрос на това божество, а именно, защо ЗА БОГА във форум наречен "Metal World" има тема за какъвто и да е рап, било то български или таджикистански???!!! За да не постваш в нея ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха яко е песничката само дето е като копи-пасте
http://vbox7.com/play:3cd3d4ce -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Хах. Нямах идея. Силно!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
-------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ръцете клещи-очите лещи!Мъжки плещи, а вие въшки смешни сте лесни!
http://www.youtube.com/watch?v=iOCdowDKvdU ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
http://www.vbox7.com/play:bbc43432
те такава простотия няма! Иначе слушам и рап,но бг рап-а не струва.Естествено,има и добри попадения,но при повечето песни с женски вокали,имам чувството,че не е рап,а чалга. ![]() Eminem е един от малкото изпълнители,които понкякога слушам.Напоследък предпочитам RnB -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 27-January 10 Град: Соуфиъ. Потребител N: 3717 ![]() |
MD Beddah е единственият БГ рапър, когото признавам.
бтв, http://vbox7.com/play:9590a04a ----> ТРЕПАЧ -------------------- ![]() R.I.P. Chuck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
Нокаут от Бургас са пичове, а и преди бяха китаристи. Винаги са имали стабилно отношение.
Харесвам Тъмната Стъпка какви манджи дроби под речетативите |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-May 09 Потребител N: 3437 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Кефя се на бате Пешо http://www.vbox7.com/play:372f75ae&al=1&vid=3448297 : ).
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 13-July 10 Град: БЪЛГАРИЯ Потребител N: 3892 ![]() |
Добри думи за Пешо, иначе: http://vbox7.com/play:4e546dc1
-------------------- Хаосът има едно единствено предимство пред реда, по добре организиран е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 70 Регистриран: 1-August 10 Град: Русе Потребител N: 3911 ![]() |
Най-яката рап (или полу-рап) песен EVAR!!!
О, колко си прост Като я слушах първия път, после си я тананиках дни наред... ужс. ![]() ![]() ![]() -------------------- "I'd rather die on my feet than live a life on my knees."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тия са взели, че са направили нещо доста яко - http://www.youtube.com/watch?v=9od_FFU72Tc
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Най-яката рап (или полу-рап) песен EVAR!!! О, колко си прост Като я слушах първия път, после си я тананиках дни наред... ужс. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
-------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 70 Регистриран: 1-August 10 Град: Русе Потребител N: 3911 ![]() |
![]() ![]() ![]() Забелязала съм, че хората или адски много й се кефят, или не могат да я търпят. Досега не съм виждала средно положение. ![]() -------------------- "I'd rather die on my feet than live a life on my knees."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Тия са взели, че са направили нещо доста яко - http://www.youtube.com/watch?v=9od_FFU72Tc Хм, интересно. Напоследък все повече попадам на доста барнати клипове на БГ рап. Скоро ми пускаха ей това. ...ъъ, бой банда? -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тия са взели, че са направили нещо доста яко - http://www.youtube.com/watch?v=9od_FFU72Tc В Слимарата никой никога не трябва се съмнява ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:16 AM |