![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Чини ми се, че този олд скуул дет метъл "феномен" мина леко незабелязано (да не кажа тотално пропуснат) в тоя форум (за което що ли съм изненадан
![]() Вокала мощно ръси всякакъв PESTILENCE, докато се ASPHYXiate-ва от реване (Martin van Drunen). На баса тътнат оръдията HOWITSER (Theo van Eekelen). Барабаните създават същински GOREFEST (Ed Warby). На китарите, самият бог THANATOS е изпратил своите двама верни раби (Paul Baayens и Stephan Gebédi). И всичкото това миксирано от не кой да е друг, ами Dan Swanö. "Хъ!" ш'си кажете. ![]() ![]() ![]() Как да е, радва ме, но не ЧАК ТОЛКОВА. Проблем? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Мен ме радва много пък, още на 1-во слушане ме зариби. Няма такива вокали. :]
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Изобщо не мина незабелязано, слушаше се по едно време усилено. All-star бандите обикновено не сработват както трябва, в Hail of Bullets нещата са си дошли много добре на мястото. Доста ми хареса албумът, разбира се не толкова, колкото се опитаха да го изкарат по световните метъл издания. Някак си винаги като се събарет на едно място двама или повече известни музиканти и списанията почват да се надпреварват със суперлативите. Иначе, съвсем приличен албум, малко на Dismember ми прилича с тая мазна продукция и може би затова така добре се котира при мен.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
На първата песен в Myspace страницата им съм... вокалиста ми напомня на този на Obituary+маалко Леми. Swano вместо да се занимава с глупости да вземе да направи нещо солово :д. Не е по вкуса ми това.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Не знам точно кога излезе, но тогава като го слушах не ме изкефи толкова колкото очаквах (макар качествата му да са много и неоспорими), но сега ще го пусна пак и ще споделя след това.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
На първата песен в Myspace страницата им съм... вокалиста ми напомня на този на Obituary+маалко Леми... Стига бе човек, не ми казвай, че не си слушал ако не АSPHYX, то поне PESTILENCE. ![]() И Венц, как ще ми кажеш, че не е минало незабелязано, при положение че това е първата тема по случая въобще - ни тук, ни в "Новини" раздела има и ред за този проект. ![]() ![]() Иначе гледам, че и други започнаха да го слушат сега, като го споменах (^ хахаха). ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
ни тук, ни в "Новини" раздела има и ред за този проект http://www.metal-world.info/forum/index.ph...wtopic=7286 Настрана от това, вярно сме се скъсали да го обсъждаме, ама неслушан поне не остана. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми не знам човек, при "Търсене" нищо не ми намери.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Ц. Представители на тези стилове рядко слушам. Още по-рядко ако са от старите.
Иначе пишеш bullets и даваш да търси само в имената на темите и излиза всичко :д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
^^Сетих се какъв им беше проблемът на "другите" като го слушаха, хаха. Вокалите са си култ, тука няма шест-пет. Отделно самата тематика много ляга на метълизъм. Но цялата работа е при тея барабани. Ами, насечена ми идва музиката, а аз от насечена музика се изприщвам, не е моето и това е.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Силен проект! …Of Frost and War е много добър, но чак най-добрият дет албум за миналата година не е. Въпреки това трябва да се чуе от всеки фен на стила.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Хех днеска почти само тия пичове слушам
![]() Поздрав с Advancing Once More! -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Едно доказателство, че холандците правят невероятен олдскул дет метъл дет. Такъв албум рядко се вижда и то през 21 век. Абсолютен шедьовър!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Зверски албум! Дет метъл + ВСВ = win
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Някъде споменах, че холандците имат най-здравата дет сцена в Европа... и пак го казвам!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Това лято ще издадат ЕП което ще включва две нови песни,кавър на Туистед Систър и няколко лайфа
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Тия и аз ги слушам, вчера дразних всички с тях във влака, слушалките бумтяха, хората се възмущаваха - хД
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 12-October 08 Град: София Потребител N: 3044 ![]() |
И мен като другите,вокалите отначало ми се струваха гадни, но след като послушах малко много яко се зарибих. Поздрав на тези който им се кефят със Оrdered Eastward!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Съобщение на майспейса на групата гласи, че сесийте по новият албум са почти приключили. Ed почти е приключил работата си по ударните, а до няколко седмици готови ще бъдат и вокалите на Martin, които, както барабаните на Ed, ще бъдат записани в студио Excess. Всичко останало по инструментала е записано в домашното студио на ударника на бадата. Както винаги, миксирането и мастерирането ще бъде оставено в ръцете на шведската икона Dan Swano в студио Unisound, Швеция.
Според несигурни (поне за мен) данни от метълсторм, вторият запис на Hail Of Bullets се очаква да излезе ноември месец. Нямам търпение да излезе ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:17 AM |