![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Има ли някой, дето му избиват чивийките и по някое време превключва на тея работи? Имам нужда от малко препоръки, че не съм навътре в нещата.
Иначе аз харесвам Тиесто, DJ Aligator и D-Devils. Darude също става. ![]() Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=RNYLKPjiv2Y -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Огромна част от времето ми през деня е запълнено с House Smooth Jazz Electronic и всякакви подобни. Предимно онлайн радиа слушам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Пробвай Pendulum. Много се кефя на D&B. Песни - Still Gray, Remeber Me, Blood Sugar, Hold your Color, Voodo People (ремикс на Продиджи). Новия Продиджи е много як също. Свали си го.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Е, Продиджи са ясни, те също са супер, макар че предишния не ме накефи. Ще го видя новия, не знаех, че е излязъл инвейдърс.
Пендулум съм чувал като име, хвалят ги. Ще се шматнат и те:) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Имам един фр много запален но техно и хаус мискове. Пуска ми уникални работи. Дори веднъж миксира в един клуб.
http://fc16.deviantart.com/fs43/i/2009/076...lashyrkh_bg.jpg (тва го казах само за да се нафукам, не е свързано с темата ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
The Prodigy - Voodoo People (Pendulum remix)
Въобще, The Prodigy са класика, слушам ги от малък. Техно, хаус и подобни мензиси не слушам. /edit: това и това също. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кърти тоя клип. Ето още една класика. http://www.youtube.com/watch?v=ABqh9N-Mw5
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Не мога да слушам такива работи, бъркат ми право в мозъка с нокторезачка.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
поздрав
![]() http://www.youtube.com/watch?v=N87zxcNqJ18 и аз понякога изтрещявам така, не си само ти споко ![]() само че дори техно нещата дето слушам нормалните хора ми викат че били "прекалено тежки" каквото и да значи това ... -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ааа, аз забравих Infected Mushroom, макар че сa към психеделичните неща, много добри.
Бикъмин инсейн <3 http://www.youtube.com/watch?v=Z6hL6fkJ1_k -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Dark ambient, industrial/noise/experimental/etc., групи от типа на Psyclon Nine/Alien Vampires и т.н. (EBM ли е, electro-industrial ли е, 'ба ли му майката как се води) и все неща в този дух, са представата ми за електронна музика.
Feindflug препоръчвам, ако има желаещи ще кача 2-та албума, които имам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
^ ebm по-скоро. готик дискотека.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Psyclon Nine са си блек дискотека.
![]() Щом трябва изрична молба за Feindflug, моля! Иначе, от tr00 техното/хауса/транса/whatever на мен само някои неща на Moby не ми бъркат право в мозъка с нокторезачка. И Paul Оakenfold имаше една-две готини песни с гост вокали от рок групи. -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Larry Heard. Много успокояваща, леко джази електроника. Мисля че го водят за един от първите хаус изпълнители, или нещо такова...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Най-любими са ми сай транс, есид транс, днб и продиджи
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Алелеллеле малеее
инвейдърс мъст дай е ЕБАСИ ЯКИЯ албум, честно! супер неща са измикснали вътре, страхотно зациклящ е. уаргх! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Днб му викаме
![]() Иначе инвейдърса става, ама не е на нивото на старите ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Леле, September е уникална. Still Grey е подобна също. Дай ми още от тоя тип ако знаеш - меланхолични и отпускащи.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Както си щъках по дисковете вчера, случайно намерих това, и се сетих колко много го обичах преди. :Д
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Моят фаворит в лекия/атмосферен бас е Pariah - Divided Worlds. Няма я в тубата и някви такива сайтове, така че тр си я дръпнеш от солсийк. Ако не я намериш, пиши лс да ти я метна. Също така тва - http://www.youtube.com/watch?v=c1KbyjzPU80 .
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз тея дни стабилно избрани Продиджи неща и Pendulum въртях;
доста енергизиращо действат, особено след един тежък дуум плейлист :П! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 1-May 09 Град: Русе Потребител N: 3393 ![]() |
Logistics - Everything Is Illuminated Logistics - Machine Cosmic gate - Ultra curve Timo Maas - Subtellite Timo Maas - Riding On A Storm my love - > Michael Gray - The Weekend Robert Miles - Children Alice.Deejay.-.[Better.Off.Alone] Alice Deejay - Back In My Life Cosmic gate - bilingual никъде не мога да я намеря .... ако някой се зариби от горното да ми пише |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Chroma Key - When You Drive
Chroma Key - Lunar Проектът, който ми отвори очите и за музика, която не е само китари и дъндании. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Гледам слушате ,яко глупости ,та ето ви набързо
за DNB Counterstrike Spor Evol Intent Dj Starscream - Dj-я на Slipknot Skynet за Drum`n`jazz Makoto Futurebound and Matrix да спомена ,че онзи ден дръпнах винил рип на The dust brothers от 94-та. Тия пичове такъв брекбийт са правили ,че дебюта на Продиджи звучи като на аматьори. А са ми едни от любимите ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 1-April 09 Град: София Потребител N: 3340 ![]() |
Хард техно, да.
Другите ме дразнят. [16:28:11] drago says: f: ima6e li qko жжжжжжжжжжжжжжжжжуб жжжжжжжжжжжжжжжуб жжжжжжжжжжжжжжжуб [16:28:29] drago says: д: не, имаше жубжубжубжубжубжубжубжубжуб [16:28:31] drago says: ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
много добър , да.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 2-November 08 Потребител N: 3080 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Infected Mushroom имали нов албум, бла, сега ме светнаха.
Аз днес се вдъхнових и насвалих Dj Fresh, Current Value, Dieselboy, Concord Dawn и Black sun empire, които в работа ги слушам и ги знам, но искам да ги слушна по-обстойно. Кърънт велю засега е луудница О.о -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ДУП-ЦССС-ДУП-ЦССС-ДУП-ЦССС-ДУП-ЦССС-ДУП-ЦССС-ДУП-ЦССС
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Браво, сционе
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
да бе, кърънта е МНОГО як, обаче доста психарски и тежък като звучина и настроение бас.
другите утре ще ги допробвам. може, може, явно тея дни ще поотморя от метъла и рока с такива неща) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аз пък тъкмо ги открих Конкорд и Кърънт и...
ХМСУ ги представя на 25 септември на концерт. Ама няма финанси И за тях. Плюс това имам резерви относно днб партитата.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 150 Регистриран: 8-September 09 Потребител N: 3555 ![]() |
Хубаво е да видя, че във форума има ценители на дръм енд бейса и други стилове, а не само метъл фанатици. Бих препоръчал Concord Dawn, State of Mind, L.A.O.S., Logistics, DJ Hype и още много, много други.
Current Value(както и limewax, evol intent, evun, counterstrke etc.) са ми тежки тенджери, рядко ми харесват техни песни. Също така, какво мислите за дъб степа? -------------------- When I was a kid my fairy god mother asked me whether I wanted a long penis or a long memory. I forgot my response.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Също така, какво мислите за дъб степа? Че десетки хиледи хора по този свят не заслужават да имат ръце. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 150 Регистриран: 8-September 09 Потребител N: 3555 ![]() |
^^Еми тва причинява дрогата.
^Именно. -------------------- When I was a kid my fairy god mother asked me whether I wanted a long penis or a long memory. I forgot my response.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://zamunda.net/details.php?id=194486 - един интересен микс между метъл и днб
![]() http://www.youtube.com/watch?v=x1vcqneY8gU - даркдъбстепоподобна резачка -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще ги пробвам тея дни :>
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 9-March 09 Потребител N: 3300 ![]() |
![]() Две години след издаването на първата част на българската габа компилация Gabbanarchy, ODP заедно с Gabbalkanton имат удоволствието да ви представят нейното продължение. Трите диска на изданието съдържат над 3 часа музика от българския хардкор ъндърграунд и представят парчета на над 20 различни проекта от портала Gabbafreakz.org. Запознатите ще срещнат както доста познати имена (Nikola Marinov, Mokushi, Animassacre, Reddish, Asimo, In-ToxX, Vilnjal Van Dahl), така и някои съвсем нови. Всичко това е без значение, важен е резултатът - със сигурност най-разрушителната електронна компилация издавана в България до момента, достъпна за теглене напълно безплатно! [ODP044] Gabbanarchy Vol. 2 |2009| @ ARCHIVE.ORG [ODP044] Gabbanarchy Vol. 2 |2009| DOWNLOAD CD01 / CD02 / CD03 http://odplabel.com http://gabbafreakz.org |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 74 Регистриран: 20-December 09 Потребител N: 3674 ![]() |
Аз много тача Pendulum. Особено The Tempest!
Eй ви живо изпълнение ![]() Pendulum- The Tempest\ П.П. скоро един приятел ме свърза с тази песен... каза, че отговаряла на мен, каквото и да е имал предвид. -------------------- Тръгнах на пътешествие, а се върнах към себе си.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:40 PM |