![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Ъм, това е нещото, което мразя доста силно. Като цяло какво мислите за лъжата и всичките й цветове? Разбирате ли, когато ви лъжат, когато са ви лъгали и последствията за всичките страни? Философията на лъжата... предполагам е доста сложна. Болестта, при която лъжата е главен симптом, как се наричаше?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Според зависи от лъжата де, но най-мразя да ме лъжат (за сериозни неща). Може би това е единственото нещо, което не бих простил никога (не че прощавам и други де). Случвало се е да ме лъжат за разни неща и тея хора вече години не съм ги виждал/говорил с тях. Направо ме е гнус като си помисля, че съм им вярвал. Под изнасилвачи и разни подобни отрепки са лъжците. Иначе без малко бели лъжи (или не толкова бели) не може - нито за връзки, нито за каквито и да било отношения.
Малко съм краен, но не съм си почнал кафето още. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Много;
много не го харесвам това. Особено ако е за нещо, касаещо лично отношенията между мен и лъжещия ме човек. Извън това също не е приятно. Иначе има лъжи, както каза Аби(ГЕЙл {}{}), които са простени, доколкото могат да бъдат. Пробвам да съм честен и очаквам същото от другата страна. /пробвам/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
Долна работа си е, независимо за какво става дума.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Или съм адски лековерен, или не познавам достатъчно лъжци. Даже не мога да се сетя, кога е бил последният път, когато някой ме е лъгал умишлено.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
всички - много високоморални.
съмнително. надали има липса на съществувуване на хора и ситуации, в които да се прибягва до лъжи. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Всички лъжем.
А понякога и се оставяме да бъдем излъгани, защото лъжата е просто твърде хубава. Някой лъжи звучат толкова добре, че ти се иска да си ги повтаряш по цял ден... -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
^ аз на такива (дето искат да чуят по-хубавото, но не и истината) им викам путьовци или путки.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Еми и путка да съм (не че природата не ми я е дала принципно).
Но има добри лъжци. А и лъжата си има измеренията... все едно. Виж, сами като тръгнем да се лъже, става страшно. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Човек най-често лъже сам себе си.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
Аз лъжа винаги,
истината ви казвам! ![]() -------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Според мен да излъжеш за нещо, коетомже да разруши нещо сериозно е по-добре... смисъл такъв ако знаешче ще нараниш някого с това ако мук ажеш нещое по-добре да излъжеш ак това за което лъжеш не е наистина нещо което трябва да се знае... понякога наистина е по-добре човек да сипремълчи .. но само понякога.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
Не обичам да ме лъжат, дори и да става дума за онези 'хубавите' лъжи. И лъжата рядко прощавам. А ако простя на въпросния човек, който ме е излъгъл, не е същото, както преди. Имам си едно на ум после.
А да лъжа аз... нещо не се получава. Не мога да лъжа просто. Не знам. Нещо не се получава. Винаги ме хващат, още на секундата, докато се опитвам да излъжа. Не се и мъча вече. Гледам да съм честна, с надеждата, че и с мен ще гледат да са честни. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Според мен да излъжеш за нещо, коетомже да разруши нещо сериозно е по-добре... смисъл такъв ако знаешче ще нараниш някого с това ако мук ажеш нещое по-добре да излъжеш ак това за което лъжеш не е наистина нещо което трябва да се знае... понякога наистина е по-добре човек да сипремълчи .. но само понякога. на колко бири си? :Д Таня, ще се опариш много лошо така :/ Ама и аз съм що-годе тъй. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Обаче всички са ултра наточени моралисти, тцтцтц...
Какво й е толкова на лъжата, сериозно ли мислите, че не ви заобикаля през целия ви живот във всевъзможни грамажи и разцветки? И сериозно ли си вярвате, че не прощавате лъжата? Толкова пъти сте прощавали лъжа, особено ваша... ...че чак да ти се придрайфа, а? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз съм прощавал, гадъбауте, обаче нали се сещаш какъв леко горчив вкус ти остава след туй?
![]() 'ма не видях някой да е казал, че на света няма лъжа и не го лъжат. Точно обратното :п -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Избягвам да лъжа, защото не ми харесва да го правят спрямо мен. Понякога обаче просто няма как... Никой не е идеален, правят се грешки, които после не искаме да разгласяваме...
-------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Някъде бяха казали, че човек лъже всеки божи ден по над 10-20 пъти...като например "Съжалявам, че ви безпокоя...". Вярно, че израза е такъв, но като се замисли човек, наистина ли съжаляваш, че говориш с някой?
![]() Иначе сериозно: ако можеше без лъжа нямаше да я има. Много е тънка границата между дребни и сериозни лъжи, но понякога се налага, а понякога е чисто лицемерие. Едно е да излъжеш, че си бил на даскало, а вместо туй си отишъл да пиеш с дружките, а съвсем друго да кажеш например, че в петък вечер си работил до късно, и изобщо е абсурдно да си правил друго... Много зависи от човека. И аз съм лъгала. И приемам, че хората около мен също го правят, в един или друг момент. Но естествено на всяко лицемерно човешко същество му е гадно когато го излъжат. --> Aint it the truth -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Някъде бяха казали, че човек лъже всеки божи ден по над 10-20 пъти...като например "Съжалявам, че ви безпокоя...". Вярно, че израза е такъв, но като се замисли човек, наистина ли съжаляваш, че говориш с някой? ![]() Госпожице Полинисън, думата "съжалявам" има повече от едно значение. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Господин Щурминисън, обяснете различните значения на "съжалявам" в "Съжалявам, че ви безпокоя..." :] Говорещият се извинява за стореното.
----- съжалявам съжаляваш, несв. и съжаля, св.; кого/какво, за какво. Изпитвам съжаление. Съжалявам за пропуснатите възможности. -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 01:45 AM |