![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Британските хеви метъл класици JUDAS PRIEST ще зарадват феновете си с нов концертен албум през юли. Озаглавен "A Touch Of Evil - Live", той ще включва 11 парчета, които досега не са били издавани в лайв вариант. В тавата ще намерят място записи от турнетата на бандата през 2005-та и 2008-ма.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Това е обложката, ето и пълния списък с включените песни:
01. Judas Rising 02. Hellrider 03. Between The Hammer & The Anvil 04. Riding On The Wind 05. Death 06. Beyond The Realms Of Death 07. Dissident Aggressor 08. A Touch Of Evil 09. Eat Me Alive 10. Prophecy 11. Painkiller |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Перфектният плейлист!!!
![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Ще има смях пак.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Който се смее на Металния Господ, най-вероятно се смее на себе си
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Смея се на сянката на металния бог. Да си види ЕГН-то и да спре да се излага в жалките си опити да пее неща от преди повече от 20 години. Както и да е де - enjoy.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Я ходи гепи пръта на Металния, май с напредването на ЕГН-то още повече ми се услаждали разни малки/жалки момченца
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
To и твойто доста е напреднало като гледам
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хахаха, да мре всичко над 20 години и с мозък над 2 грама
![]() Ако виждах нещо нередно в егн-то си, май нямаше да го огласявам публично ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не бе, не щях да прозвучи гадно, да мре всичко под и над 20 години ;р
Аз ми е интересно да видя кво ше изкара на тия години Халфорд като глас, фен съм им. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Е, к'во ще изкара. Неслучайно има само 11 песньовки включени.
![]() Между другото да спомена, подборката на парчета е ОТВРАТИТЕЛНА. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Коментарът ти беше леко глупав, трябва да отбележа. Затова пък ще си вечно млад.
![]() ^ Кое е отвратително - Between The Hammer & The Anvil ли, Death ли, Dissident Aggressor ли, или пък A Touch Of Evil; а може би Eat Me Alive или Painkiller... -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Oбщо взето всичко от изброените, без "Between The Hammer & The Anvil", и евентуално "Eat Me Alive" и "Painkiller". А явно е вече, че и Роб не може да изкара на "Рипър" парчетата.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всяко копие, дори и най-доброто, е несъизмеримо с автентиката на оригинала. А отношението Рипър-Халфорд е същото като Блейз-Дикинсън. Сещам се концерта на Мейдън от 95-та - доста се постара човекът, признавам.
![]() Сещам се и един цитат от Стиф: "Джудас са титани, които бих гледал и без звук." Относно коментара ти за парчетата - без коментар. Eat Me Alive - да фразираш така откровено и интензивно най-дълбоките си страсти, облечен в целия блясък на садомазохистичния си хомоеротизъм...не се сещам за по-голям връх на артистичната автонаслада. Халфорд трябва да е свършвал на сцената, нищо че публиката не схвана какво точно е "намушкай ме докрай с железния си прът". ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th August 2025 - 07:22 PM |