![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Идеята ми е да пишем с по две думи за нещо странно, интересно, което не сме знаели до сега. Това може да са факти, статистики, клюки, каквото и да е, просто да си заслужава да го знаем.
Пример: Аз днес научих две неща, ровейки се в стари вестници: 1. Георги Първанов подписва 2004 година да влезем в НАТО, а 5 години по-рано, когато САЩ са бомбандирали Югославия, Първанов лично е писал писма на Милошевич за неговата подкрепа и лично е запалил американското знаме пред българския парламент. 2.Баташки(който е мажоритарен кандидат на БСП за народен представител) е бил на рождения ден на Садам Хюсеин и му е подарил ловна пушка.. Сега тия неща се случиха от политиката, но на такъв източник попаднах. Смятам, че ще е полезно да обменяме всякакъв тип информация, която ни е впечатлила по някакъв начин през деня. : )) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Днес научих, че хрема и болно гърло е по-голяма гадост от само болно гърло. Ще изследвам темата в развитие тия дни.
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
^^купувай вестник Шок - там може да намериш доста неща, които да те впечатлят
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
На тази дата, през 1987 г., Маргарет Тачър започва третия си мандат като министър-председател на UK.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Лошото, създателко на темата, е, че хората доста често вече ги мързи да си общуват както трябва или поне да се опитват. Иначе темата не е лоша
![]() Тема номер 1000 в общ форум, държа да отбележа. Днес разбрах малко повече за пластовете на четенето, и за това, че са доста повече, отколкото предполагах, мисля. Отделно нещо преглеждах разни статии за човешкото тяло, че ми стана интересно :п -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
Днес научих, че съм взел изпита по немски на четвърто място
![]() ![]() -------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Днес научих, че с авиартоски цайси приличам на цирков артист.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Че има 3-метрова змия в градината.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Усещам как тази тема ще се приравни с тази.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
за нещо странно, интересно, което не сме знаели до сега. 1. Георги Първанов подписва 2004 година да влезем в НАТО, а 5 години по-рано, когато САЩ са бомбандирали Югославия, Първанов лично е писал писма на Милошевич за неговата подкрепа и лично е запалил американското знаме пред българския парламент. Че кво му е странното? През 1999-та параванката е бил в опозицията. Напълно нормално си е ![]() 2.Баташки(който е мажоритарен кандидат на БСП за народен представител) е бил на рождения ден на Садам Хюсеин и му е подарил ловна пушка... През бай-тошево време бая пушки сме подарили на Ирак... -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Извън статистиките и прочее..
Днес от сигурен източник (шефа) научих, че фирмата, в която работим, въпреки рецесията, няма да фалира. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Мдаааам, шефа особенно е най-сигурния източник за такива новини, които по-скоро звучат като обещания
![]() мдааааам, понякога е добре всеки ден преди фалит да се празнува ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Лошото, създателко на темата, е, че хората доста често вече ги мързи да си общуват както трябва или поне да се опитват. Иначе темата не е лоша ![]() Тема номер 1000 в общ форум, държа да отбележа. Днес разбрах малко повече за пластовете на четенето, и за това, че са доста повече, отколкото предполагах, мисля. Отделно нещо преглеждах разни статии за човешкото тяло, че ми стана интересно :п Разкажи за пластовете на четенето. Какво имаш предвид? : )) На човека с изпита-поздравления. : )) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Един пласт - пробягването по редовете само за схващане на идеята, изразена в тях - това, ако е по-лесно за разбиране.
Един пласт е при по-трудните, където вече започваш да анализираш внимателно всичко, защото идеята е скрита и не е като да прочетеш новините във вестник Труд. Друг пък е в заключването на контекстуалната ситуация - дали ще е фрагмент от книжната глава, дали цялата глава, дали цяла "книга в книгата". Пореден идва, когато съотнесеш тази част към цялостната идея, защото понякога фрагментите добиват съвсем друг смисъл, поставени в рамките на цялостта на книгата. Менят си съдържанието, по този начин менят и погледа ти към тях. Най-любимите за мен пластове са съотнасянето на ТЕБ в телата/мислите/действията на ГЕРОИТЕ, запитването ти какво би направил, как би постъпил. Както и опитването да поставиш героите в НАШАТА реалност и да ги съотнесеш към сегашните критерии и реалности. *свива рамене* не мога се изразя 'убаво -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Днес научих, че си е ебало майката!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Научих, че на котка могат да й текат сополи от кеф.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Идеята ми е да пишем с по две думи за нещо странно, интересно, което не сме знаели до сега. Това може да са факти, статистики, клюки, каквото и да е, просто да си заслужава да го знаем. Пример: Аз днес научих две неща, ровейки се в стари вестници: 1. Георги Първанов подписва 2004 година да влезем в НАТО, а 5 години по-рано, когато САЩ са бомбандирали Югославия, Първанов лично е писал писма на Милошевич за неговата подкрепа и лично е запалил американското знаме пред българския парламент. 2.Баташки(който е мажоритарен кандидат на БСП за народен представител) е бил на рождения ден на Садам Хюсеин и му е подарил ловна пушка.. Сега тия неща се случиха от политиката, но на такъв източник попаднах. Смятам, че ще е полезно да обменяме всякакъв тип информация, която ни е впечатлила по някакъв начин през деня. : )) Супер яка тема, но нека да говорим неща, които наистина са се слушили. Първанов лично да е запалил американското знаме звучи доста преувеличено. Не че БСП не протестираха през ден против НАТО и ЕС, но чак такива зулуми не са правили. Някакви източници ще цитираш ли? И между другото, думата е "бомбардирам". Струва си да знаем как се пишат и произнасят думичките, които ползваме. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
^Мдаааам, шефа особенно е най-сигурния източник за такива новини, които по-скоро звучат като обещания ![]() мдааааам, понякога е добре всеки ден преди фалит да се празнува ![]() Мисля, че не бях разбрана правилно, но както и да е. А днес за пореден път разбирам, че на доста хора им е нужна спешна психиатрична помощ. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Клик.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 111 Регистриран: 31-March 07 Потребител N: 1992 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Супер яка тема, но нека да говорим неща, които наистина са се слушили. Първанов лично да е запалил американското знаме звучи доста преувеличено. Не че БСП не протестираха през ден против НАТО и ЕС, но чак такива зулуми не са правили. Някакви източници ще цитираш ли? И между другото, думата е "бомбардирам". Струва си да знаем как се пишат и произнасят думичките, които ползваме. Това го прочетох в старо издание на "Новинар" от 2000 г, ще те излъжа за месеца. Звучи ти налудничево и така е нормално да звучи, но е вярно. Честно казано и по-големи абсурди има особено в родната политика. Просто не се казват или не им се обръща голямо внимание. Приемам забележката. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
...че е чудесно да се будиш в 12.
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
{}{}{}
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
...че всичките тия работи за това как всеки ден трябва да научаваш по нещо ново и да си "с отворен ум" са пълни глупости.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Супер яка тема, но нека да говорим неща, които наистина са се слушили. Първанов лично да е запалил американското знаме звучи доста преувеличено. Не че БСП не протестираха през ден против НАТО и ЕС, но чак такива зулуми не са правили. Някакви източници ще цитираш ли? И между другото, думата е "бомбардирам". Струва си да знаем как се пишат и произнасят думичките, които ползваме. Това го прочетох в старо издание на "Новинар" от 2000 г, ще те излъжа за месеца. Звучи ти налудничево и така е нормално да звучи, но е вярно. Честно казано и по-големи абсурди има особено в родната политика. Просто не се казват или не им се обръща голямо внимание. Приемам забележката. Комунистическото лицемерие и склонност за радикална смяна на позициите не са нищо ново, нито интересно. В опозиция са против НАТО, на власт подписват договора за присъединяване, после пак са в опозиция и градят кампания около изтегляне на батальона ни от Ирак, после на влас не дават и да се чуе за това... Ето например, аз днес научих, че 5-има депутати от БСП ще протестират против промените в Закона за електронните съобщения, нищо че преди около година (примерно) именно тяхната партия се опитваше да ги прокара (и тогава са гласували за). Иначе и аз не помня чак пък да е плаил американско знаме. Седяха пред софийския и събираха подписи в едни шатрички, ма чак пък... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регистриран: 7-March 05 Потребител N: 762 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
..че Iron Maiden ще пуснат новата си тава чак през 2011г., уповавайки се на инфото в катехизиса. Шокиран съм, очаквах да изтече тази по някое време.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Комунистическото лицемерие и склонност за радикална смяна на позициите не са нищо ново, нито интересно. И разбира се това е поведение, присъщо само на "комунистите" и тотално незасягащо останалата част от политическите среди у нас. ![]() Не и в същите размери ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Научих, че е изтекъл албума на гос'ин Ihsahn - ако не сте го слушали все още, Налазвайте.
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 18-July 07 Град: София Потребител N: 2224 ![]() |
... че медът съдържа витамини B6 и C.
... че непреработеното прясно мляко е позволено в 33 от съединените американски щати (в останалите не), и че в Калифорния е забранено френското сирене. ПП: Готина тема ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Този "факт" за меда е доста изваден от пръстите. В него се намират само следи от тези и други витамини. В нормално количество мед като например една голяма лъжица или 15 мл. има хиляда пъти по-малко витамин C отколкото в един домат.
И като цяло почти всички твърдения за здравословността на меда са преувеличени, измислени или извадени изцяло от контекста. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 19-December 05 Потребител N: 1084 ![]() |
Медът има много полезни свойства, лекува много заболявания, предпазва от много други и се свързва с дълголетието. Гликемичният му индекс е два пъти по-малък от този на захарта, което го прави по безопасен за предразположените към напълняване, да не говорим за диабет! Консумирайте го вместо захар!
-------------------- Когда находишься в гостях-
Не думаешь подчас: Ах, чем тебя, любезный друг Накормят в этот раз?.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Аз пък научих (не днес, ама да се впиша някак), че след смъртта си Александър Македонски е бил потопен в мед, за да се запази тялото му. Медът е полезен и на оня свят, дюдз
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 150 Регистриран: 8-September 09 Потребител N: 3555 ![]() |
...че мравките строят система от канали по които да циркулира въздух и въглероден диоксид.
-------------------- When I was a kid my fairy god mother asked me whether I wanted a long penis or a long memory. I forgot my response.
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Научих, че да си 12ти клас в края на първия срок(демек след зимната ваканция, в началото на Януари) е много по-гадно от колкото си мислех. Бах... още не сме се появили и ни подпукаха с изпитвания, контролни, дигания на оценките, матури, държавни изпити, теми, задачи, куверти за абиториентски, пари за подаръци на класни, нз си кво още. Чак ми се отживева
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Медът има много полезни свойства, лекува много заболявания, предпазва от много други и се свързва с дълголетието. Гликемичният му индекс е два пъти по-малък от този на захарта, което го прави по безопасен за предразположените към напълняване, да не говорим за диабет! Консумирайте го вместо захар! Не, не, не. Не, не, не. В поста ти има шест твърдения, нито едно, от които не е вярно. И за справка, гликемичният индекс на меда е oколо 60. Гликемичният индекс на захарта е около 60. В никоя математика това не е два пъти по-малко. Линкове към гликемичния индекс на меда: http://www.diabetesnet.com/diabetes_food_d...cemic_index.php http://ezinearticles.com/?Glycemic-Index-o...r&id=455601 http://www.carbs-information.com/glycemic-...ey-gi-value.htm http://www.mendosa.com/diabetes_update_22.htm -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Научих, че да си 12ти клас в края на първия срок(демек след зимната ваканция, в началото на Януари) е много по-гадно от колкото си мислех. Бах... още не сме се появили и ни подпукаха с изпитвания, контролни, дигания на оценките, матури, държавни изпити, теми, задачи, куверти за абиториентски, пари за подаръци на класни, нз си кво още. Чак ми се отживева ![]() Кога свършва срока, аз тая седмица съм във ваканция, ма другата ше тряа да ида майче. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
научих, че гликемичен индекс звучи доста гей
--- иначе научих, че хората за пореден път си мислят, че в България е гей, като положението може да бъде паралелизирано с други такива и не е толкова фрапантно. ба ли го. -------------------- |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
@Blood: свършва на 28-ми; 29, 30 и 31 са "ваканция" и от 1-ви февруари сме на училище пак.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Научих, че да си 12ти клас в края на първия срок(демек след зимната ваканция, в началото на Януари) е много по-гадно от колкото си мислех. Януари месец е най-шибания в годината, откъдето и да го погледнеш ![]() Нещо като Понеделниците, ама е 30 пъти по-дълъг. ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 150 Регистриран: 8-September 09 Потребител N: 3555 ![]() |
Офф като почнат ученици да се оплакват братче...
-------------------- When I was a kid my fairy god mother asked me whether I wanted a long penis or a long memory. I forgot my response.
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^па като почнат такива да ми разправят колко е лесно да си ученик и как биха искали да се върнат в ученическите си години....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ем истина си е.
едит: Че е лесно. Иначе не бих се върнал. -------------------- When I was a kid my fairy god mother asked me whether I wanted a long penis or a long memory. I forgot my response.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 12-April 10 Потребител N: 3802 ![]() |
4е мъл4анието е злато
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^току що загуби някоя и друга монетка
![]() днес научих... уф, днес научих,че в замунда няма всички сезони на Саут Парк или поне аз не ги намирам. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Днес научих, че усещането да помогнеш на някого, който е в пълна безизходица и разчита само на теб е изключително приятно.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 574 Регистриран: 27-September 05 Град: Тук и Сега Потребител N: 953 ![]() |
Че Within Temptation са издали сингъл на Restless в Индонезия.
![]() -------------------- Truth is just a circle, spinning around until it meets the lies
then dies. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Чe Elnahir e професионален телепат.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 16-January 10 Потребител N: 3706 ![]() |
Научих, че някой винаги ни наблюдава.
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Научих, че от Кауфланд нещата са по-евтини и по-некачествени. Заеби, топлата вода открих.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
уф, днес научих,че в замунда няма всички сезони на Саут Парк или поне аз не ги намирам. Заеби тая замунда - на southparkstudios има всички епизоди без последните. -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 12-June 10 Потребител N: 3859 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 17-September 08 Град: Варна Потребител N: 2992 ![]() |
М, днес научих, че немалко хора са научили през последната година, година и нещо, че си е ебало майката.
Днес научих, че си е ебало майката! Ма нигъз, къде спахте до сега? ![]() -------------------- This is an automated message. Please don't reply.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
Осведомих се, че бройката тигри в световен мащаб не надвишава 3000. :О
|
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Днес научих, че някои хора се променят към по-лошо с всеки изминал ден. И по-точно една мома.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
Когато бях 9 клас, един приятел беше 11.
Когато бях 10 клас, той пак беше 11. Сега съм 11 клас, той отново е 11. Научих, че човешката простотия наистина няма граници. ![]() -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Деба и изпита деба, не може ли просто да ми дадат книжката че ми писна да се занимавам?! ![]() Точно келешчета с мислене като твоето пълнят пътищата с трупове. Ега не видиш книжка никога. -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Когато бях 9 клас, един приятел беше 11. Когато бях 10 клас, той пак беше 11. Сега съм 11 клас, той отново е 11. Научих, че човешката простотия наистина няма граници. ![]() ![]() Осмии,деветиии,десетии, единайстии(смотана математика),единайстиии,единайстиии... -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Днес научих, че обичам да се унижавам [отвътре ми идва (rofl)]
![]() * Вчера пък ОСЪЗНАХ, че баща ми е по- *кокетка* (не е женствен, и гей не е ![]() ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Пфахаха, паляк.
![]() -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Научих, че обичта не пита дали я искаш или не. Няма по-чисто чувство от това да обичаш някого въпреки недостатъците му. ;]
-------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Осъзна, че си лесбийка ли ;]
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, както и ти, че си гей ;d
-------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 136 Регистриран: 14-August 10 Потребител N: 3918 ![]() |
Хахаха, колко ми е забавно да ви чета дебилните спорове.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Научих, че обичта не пита дали я искаш или не. Няма по-чисто чувство от това да обичаш някого въпреки недостатъците му. ;] Част от нещата, които правят човекът такъв, какъвто е, са недостатъците му. По-скоро трябва да обичаш заради недостатъците, не въпреки тях. -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
^Сходно мнение, сещам се, че съм го казвала.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
По-скоро трябва да обичаш заради недостатъците,не въпреки тях. Не. Казах точно това, което исках да кажа. Напълно наясно съм, че всеки има недостатъци. Харесвам и тях, но НЕ обичам човека само заради недостатъците му или пък само заради положителните му качества. Приемам (което не означава, че се примирявам) и доброто, и лошото. Не съм сляпа. Ще ти постна едно мое мнение в друг форум на тема `Какво мразите в един човек`. Обърни внимание на подчертаното: Лицемерието. Например: ''Днес те обичам, утре не. '' или ''Ти трябва да се промениш, иначе няма да те обичам '' . Нужно ли е това? Ако някой обича някого, то тогава този някой ще заобича недостатъците на другия. Хората имат и добра, и лоша страна. Не сме съвършени. Нормално е да виждаме черното, но и бялото съществува. Животът е пъстър - не е заключен м/у две бои ; животът е така изкусно обагрен, както човешката душа и същност. ![]() Трябва ли да пояснявам допълнително? -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не ми се карай сега,не ти натрапвам мнението си,само го изказвам.
![]() „Ако някой обича някого, то тогава този някой ще заобича недостатъците на другия“ .... „Няма по-чисто чувство от това да обичаш някого въпреки недостатъците му.“ Звучи някак противоречиво. PS : Недей да философстваш толкова,престоят ти още толкова много любови и разочарования. Не прибързвай с изводите за това и онова.Има време. -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
„Ако някой обича някого, то тогава този някой ще заобича недостатъците на другия” .... „Няма по-чисто чувство от това да обичаш някого въпреки недостатъците му.” Звучи някак противоречиво. На мен ми звучи като:"Въпреки, че са недостатъци, аз ги обичам, обичам и него." В темата за любовта няма как да не се заплетеш като мислиш много, вярно е, не смятам дори, че е нужно да се обсъжда такава тема, но разбирам идеята на Боби и я подкрепям. И двете сте прави по свой си начин. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 136 Регистриран: 14-August 10 Потребител N: 3918 ![]() |
Пишете простотии и умувате над неща, които няма смисъл да се размишляват толкова.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Теб никой не те кара да размишляваш.
PS : И твоят спам не е изключително оригинален. -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не ми се карай сега,не ти натрапвам мнението си,само го изказвам. ![]() „Ако някой обича някого, то тогава този някой ще заобича недостатъците на другия“ .... „Няма по-чисто чувство от това да обичаш някого въпреки недостатъците му.“ Звучи някак противоречиво. PS : Недей да философстваш толкова,престоят ти още толкова много любови и разочарования. Не прибързвай с изводите за това и онова.Има време. Така прозвуча, но не ти се карам, Kasiel ![]() „Ако някой обича някого, то тогава този някой ще заобича недостатъците на другия“ Обърни внимание на глагола в първото изречение. ''Заобичам'' е близък до ''обичам'', но има известна разлика. Освен това времената, които съм използвала, са различни. В първия случай - „Ако някой обича някого, то тогава този някой ще заобича недостатъците на другия“, глаголната форма е в бъдеще време. Т.е. действието (да се научиш да обичаш някого с ясното съзнание, че същият има недостатъци) ще се извърши в бъдещето (точно време не е определено- може 2 години, може 2 минути). Човекът има и добри, и лоши качества (повтарям се, необходимо е), но като че ли е по-лесно да приемем хубавото(доброто), отколкото нелицеприятното (лошото). Любовта често бива подлагана на изпитания- обстоятелствата се менят лесно, но за да разбереш, че наистина обичаш някого, трябва да съпоставиш Преди (началната ''розова'' фаза, която може да трае малко, а може и цял живот ) и Сега (когато не всичко е същото- обстоятелствата биват всякакви), за да усетиш(нарочно използвам този глагол) дали в действителност съществува любов, или си се заблудил в чувствата или мислите си. Отново неслучайно написах ''..или мислите си'', защото често хората ''обичат'' само защото ''така трябва''. Т.е. тук се намесват мислите от вида на: ''Не искам да умра сам. Трябва да имам някого до себе си.. '' и т.н. Надявам се, че схвана каква ми е мисълта по въпроса и защо се изразих по този начин. Изречението: „Няма по-чисто чувство от това да обичаш някого въпреки недостатъците му.“, написах напълно съзнателно, базирайки се на всичко, което съм научила за живота и хората (а повярвай, има още какво да разбера). Още нещо трябва да уточня, защото виждам, че съм криворазбрана. Никъде НЕ съм споменала, че става дума за мен и някого, към когото да изпитвам любовни чувства и да речем сексуално влечение. Не ставаше дума за гаджета, момчета (или момичета. НЕ съм лесбийка. Напълно нормална съм.) Говорех в общия случай, но въэ основа на опит, наблюдения и дълги размисли. Когато написах мнението си вчера (още преди да се почне това дълго обясняване), мислех за семейството си, защото те са всичко, което имам. Обичта може да бъде м/у майка и син, баща и дъщеря, дядо и внук и т.н. В моя случай: Научих, че обичта не пита дали я искаш или не. Няма по-чисто чувство от това да обичаш някого въпреки недостатъците му. ;] пак повтарям, говорех за семейството си. Естествено, че вие няма откъде да знаете, ако аз не ви кажа. Ето, правя го. : ) Силно се надявам, че изясних всички неясноти, които са се породили. Мненията се менят лесно и аз изказвам своето в момента на говорене(писане). Утре може и да не съм съгласна със сегашното си Аз, но това е риск, който не ме е страх да поема. ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре, няма нужда да я дъвчем тая тема повече, разбирам какво имаш предвид. А иначе аз под "любов" визирах всякакви любови, не ставаше въпрос само за момчета.
![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чe днес било World Tiger Day, roflmao.
![]() А и фактът, че новия албум на HALFORD е излязъл искрено ме зарадва. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
Днес научих, че Youth Of Today е много яко нещо!
![]() -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат базирайки се на всичко, което съм научила за живота и хората (а повярвай, има още какво да разбера). БуууухахааХхаАХАХхахахахааХАХхахахахХАХахахХАХАХАХаХ -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Досадна занимавка на ЛС от редовно изнасилваната от тати а.к.а. деди'с гърл; (значението на ника де..)
Цитат Цитат базирайки се на всичко, което съм научила за живота и хората (а повярвай, има още какво да разбера). БуууухахааХхаАХАХхахахахааХАХхахахахХАХахахХАХАХАХаХ Какво си се захилил като варена глава? ![]() Само това ли успя да прочетеш от целия роман, който изписах? 100 процента съм сигурна, че нищо не си разбрал от писаниците ми. Не защото не можеш, а защото не искаш. Това не те прави готин, а жалък. Колкото и търпелив да е човек, все някъде има граница. Отдавна си я престъпил. Моля ти се, не коментирай мои постове, че ме заболя главата да ти обяснявам нещо, което така или иначе НЕ искаш да чуеш и възприемеш. Пък и колкото да се шегуваш, хич не си ми забавен. Просто подминавай това, което съм написала. Не се нуждая от скованите ти (еднотипни) коментари или ''нареждането'' ти. Цитат Само това ли успя да прочетеш от целия роман, който изписах? "Роман", който е псевдо учител по български синтаксис.? Цитат 100 процента съм сигурна, че нищо не си разбрал от писаниците ми. Че кой е? Цитат Това не те прави готин, а жалък. Готино е да си жалък, ю ноу... или обратното - хейт дъ гайс! Цитат все някъде има граница. Отдавна си я престъпил. Who cares.? Така или иначе си в тоя форум да дрънкаш простотии явно. Лудата фенка на брейкин бенджамин (втф и групата..) и толкоз. Чуеш една песен и даваш мнение за групите, ЕДНА ТЪПА ПЕСЕН НЕ ПРАВИ ГРУПАТА, г-це. нотинг елс метърс. Tук се въртим покрай музиката, не драматичния ти, препълнен с поуки животец. Пишеш жалки философски просветления относно смисъла на живота в метъл форум. Твърдиш, че да пиеш е жалко, че да пиеш трябва да си деградирал долен изкривен скъсаняк. Ти къде отиваш, може би?! Идваш и ни обясняваш в неква никва тема (все пак бившата я е правила..) колко си напред в живота, колко не си сляпа, колко можеш да пишеш правилно и как си осъзнала едва на 14 години, че вече обичаш явно тъпите си родители (вж. в огледалото). И между другото имаш честта да си човекът с най-големи капаци на очите, с който съм се сблъксвал. Имаш един праг на мисленето си, който няма никога да можеш да надскочиш по простата причина, че се имаш за повече от това, което си. Сайлка ме пита дали се имам за отгоре на всичко, май тук трябва да й обясня, че не - напротив. Това е великата тайна, дерзайте. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Очевидно нямаш смелостта да говориш (пишеш) само с мен. Хубаво, обичаш да правиш сеири. ;d
Правиш се на голям анализатор, но не познаваш стойността на думите. Има значение какво и как казваш. Знаеш ли кое те прави жалък? Не това, че пиеш например, а фактът, че търсиш публичност (на ЛС мълчиш, но пред повече хора ти идва музата да се доказваш). Поздравления, този път си успял да ме цитираш изцяло. Е, след това си си подредил сценария, но трябва да ти призная напредъка. Не ти прави чест да коментираш част от мисъл само за да извлечеш смисъл, който теб да те удовлетворява. Защо не се пробваш като сценарист? От добронамерени думи извличаш интрига и претворяваш хубавото в лошо. Филмовите студия ще се избият за теб. ;d Ех, как ме направи луда фенка на Breaking Benjamin. (rofl) Харесвам ги, не ме е срам да призная. Нещо лошо ли видя в това? Какво, сподели. Не слушам само тях (нито пък само 1 тяхна песен). Ти питал ли си ме какво харесвам в тях? Какво предпочитам да слушам и защо? Не помня да си ми задавал подобни въпроси. Тъй че откъде правиш такива глобални изводи, не знам. Хубаво де, съчинявай си, но поне казвай неща, които да са по-близо до реалността. О, да, ти не знаеш каква е тя. ; ) Следвам примера ти, бате. Дрънкам глупости на килограм. ;d Дениме, не знаех, че хората, слушащи метъл музика, не живеят, не размишляват в/у някаква друга тема освен музикалната. Явно грешката е моя. ;d Свършиха ми възклицанията (нали съм проста). Хм..да, жалко е да пиеш и пушиш. Жалко е да си егоист. Виж, не съм казвала, че хората, които пият, са деградирали и т.н. Аз си имам лична позиция, както и ти своя. Хич не ми дреме дали пиеш, пушиш и каквото и да правиш със здравето си. Някой ден може и да прогледнеш. Дано! Тогава може би ''капаците'' ми ще носиш ти. ;] Е, щом си сигурен в думите си, може и проста да си остана. Няма да успея да наДскоча твоите представи, защото ти не познаваш истината, а създаваш своя (чиято достоверност яко куца). Показвала съм колко съм напред в живота??!! ![]() ![]() Добре се посмях на глупостите, които се постара да съчиниш. Защо споменаваш родителите ми? Свършиха ли ти нелепите аргументи в полза на тезата ти, че съм надута? За мен говори (измисляй) каквото щеш. Позволявам ти. Но да намесваш хора, които струват много повече от теб, е супер тъпо. Никак няма да е зле поне да се засрамиш (насаме..без да го споменаваш тук или там), защото за извинение ще ти се откъсне ценна част от сърцето. ![]() Ти си ми ясен- скачаш като животно, опитващо се да защити живота си. Ще ти поднеса една изненада- нямам намерение да те убивам. Дишай, човече, дишай. ;d -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
O, забрави да ти чета глупостите...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не точно днес, но научих, че, за да се почувстваш като у дома си в един нов дом, трябва да го почистиш -) Поне така се отнася за мен.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 22-September 10 Град: София Потребител N: 3949 ![]() |
Днес научих, че всяка Сряда не учим O.o
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
^Добро начало
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Днес научих че Шопенхауер и Хегел са преподавли в един и същ унивеситет,в съседни аудитории.
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
axax, тамън ме открехнаха, че на голям екран е излязла няк'ва продукция, касаеща феномена Фейсбляк. Трябва да се види, задълже.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Левел 1 кеш паметта на процесора била максимум 64KB...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Днес научих, че ни преебват шибаните семестри и ни удължават годината с 1 месец, да им е** майката проста
![]() П.П. и че тия от курса са като животни за разплод. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Да не си от Софийския университет?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
@RunningWild: Не, от Югозападналия.
|
|