![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 5-May 09 Град: earth/eu/bg/bln Потребител N: 3400 ![]() |
Привет, казвам се Кристиан. Роден съм '93-та година, което по груби изчисления означава, че съм на 16 години, че даже и половината удрям след няколко дена. През свободното си време бия барабани (наследство от баща ми) и се свиря на една акустична кремона, бая дърта ми изглежда, ама ми е първа китара и си ме кефи... Когато не свиря, се занимавам с програмиране, когато не се занимавам с програмиране - свиря, когато не правя нито едно от изброените - съм навън, а през останалото време спя... Както всички от този форум обичам истинската музика...
![]() Тва е за сега, айде до пост, бат'келеше (да, ти който четеш това...) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Кои са стиловете и групите, които слушаш, Кристианчо? А фелациото на ква цена ти е?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 5-May 09 Град: earth/eu/bg/bln Потребител N: 3400 ![]() |
Psychotic Waltz, Sonata Arctica, Deep Purple, Scorpions, Whitesnake, Skid Row, Red Hot Chilli Papers, Guns'n'Rosses, Def Lepard, не съм ги подреждал по някакви критерии, написах каквото се сетих на момента...
иначе: свирка - 15лв. пълна програма - 20лв. навит/а ли си? ако искаш може и ти да си предложиш услугите и да видим да си направим кефа, като същевременно минем по-тънко... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 184 Регистриран: 15-February 09 Град: София Потребител N: 3263 ![]() |
аааааааааааааа, каква е тая примоция.....то на околовръстното при циганките е 50
![]() -------------------- The King of My Heart
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Баш-бая пич ми мязаш, 'земи се зАдръж.
Така де, здрасти. Бтв, па'и си годинките, мноу са сладки, да знаеш. После става акано. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Тоз каза Skid Row
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аааааааааааааа, каква е тая примоция.....то на околовръстното при циганките е 50 ![]() Как, бре? Нали имаше преди време една циганка, която я бяха блъснали на банкета, докато си вършела работата, при нея цените бяха като мойте... Намерих го: http://vbox7.com/play:986c6141 Баш-бая пич ми мязаш, 'земи се зАдръж. Така де, здрасти. Бтв, па'и си годинките, мноу са сладки, да знаеш. После става акано. хехе, данке, пазим ги, или поне се стараем... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
{
public static void main(String args[]) { System.out.println("Hello World!"); } } хайде и аз да се включа за добре дошъл ![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:09 AM |