![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
Здравейте ^^
Казвам се Антон,на 16 години съм. Живея във Варна,уча във ВМГ. Хобита:Музика,Филми,Игри(ако имам време >< Warcraft ^^ ) Не мога да стоя в нас ><не пропускам възможност да изляза ^^ Най-неприятните ми неща сякаш са: Зелен боб, Hard Disc-a ми,и 12-15 годишните ''тру'' фенове >< Любимите ми стилове са Thrash/Death,Heavy... и съвсем малко Industrial ^^ Обичам да мечтая >< основно за 2 неща >< 1.Да се запозная с Андерш Фриден. 2.Да видя 30 годишен(може и по-голям ^^ ) трашър с наднормено тегло >< якето с нашивките,богатия речник ![]() http://www.last.fm/user/Tonyyy_ За друго сякаш не се сещам ^^ -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Пробвай Skid Row, дюд.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Даже знам кой /коя/ те е пратила тук.
Добре дошъл! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Хората са казали, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му... ><
Добре дошъл! -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Fasten your seatbelt, току що пътуването ти в страната на чудатостите започна. Добре дошъл на борда.
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Не слушай Блъда! Слушай оня над мен, както и мен, а също и някой други
![]() Добре си ни дошъл! -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 06:14 PM |