![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
Нямаше тема за тези господа, до сега! Какво е мнението ви за една от най-мощните шведски дет банди, ако не и едни от най-добрите детаджии въобще.
-------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Някак си не успях да им стана фен колкото и да опитвах.. За мене Швеция си е - Edge Of Sanity, Hipocrisy и Unleashed.
![]() Иначе, наистина е странно как за група като тях е нямало тема.. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
Да, и аз се изненадах че няма тема за тях. А относно Unleashed, странно ми изглежда да можеш да харесаш тях, а Dismember не
![]() ![]() ![]() -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е де, няма ли фенове тук, никак не ми се вярва точно Дисмембър да нямат почитатели?
![]() -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Ах тези рифове!! Вчера си пуснах "Like an Ever Flowing Stream" и просто останах без врат! Страшно яки месарски рифове!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 04:39 AM |