![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Агресия. Мелодия. МУЗИКА. Виртуозност. Болка.
ДЖОН ОЛИВА. Вашето мнение за новия албум? -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Дано да е по-добър от предния. Утре ще го слушам, че днес няма време, но нещата които чух в Myspace ми допаднаха доста.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
По-добър е от предния.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хайде, де, няма ли прогресари тук
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Аз съм анти-прогресар, но за сметка на това съм ценител на творбите имащи общо със Savatage. И в този смисъл чух и харесах Festival.
Харесват ми многослойните композиции, настроението и чувството. Ако трябва да съм честен, дори ми се струва, че Фестивалът е по-успешен от предните му албуми. Включително и от дебюта. Като най-силна черта на албума бих отличил подредбата и последователността на композициите. Редуват се ударни и бавни, прости и сложни, високи и ниски, мелодични и тежки моменти през почти цялото време. В този смисъл бих казал, че новият Джон Олива е гениален. Ако трябва да съм критичен пък, може би би било коректно да отбележа известната хаотичност, която все пак върви ръка за ръка с горните дихотомии. А и разбира се всеки който не харесва по начало неполирания глас на Джон надали би си паднал по Фестивал. Любими песни: Afterglow, Winter Haven и затварящото Now. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Аз бях започнал да го слушам, но на втората песен ми се прислуша нещо друго и така и не го довърших. Което не говори добре за албума.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Твое мнение
![]() ^^Неполираният глас на Олива, за мен е едно от основните предимства на албума. -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 01:38 AM |