![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
На myspace-овете на VREID и BELPHEGOR може да видите дати за съвместен концерт, насрочени за 6-ти октомври в столичния клуб RBF. Потвърждение от наша страна все още няма.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Vreid е група, която видях на живо и не бих се замислила дали да видя отново.
![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Супер!
Верно, че отдавна ми е минал кефа от ходене на по-блек ориентирани концерти заради голяма част от публиката, но Врейд не смятам да пропусна ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
VREIIIIIIIIIIIIDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD~ там сме! За белфегор разбрах, но Врейд е новост за менe.
^ какво им е на публиката уе ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Като бях на Vader и Marduk не видях нищо особено в блек метълите, в смисъл не знам какво има предвид сциона. На Mayhem ми казаха, че имало кръв, явно това. Иначе - VREID!!! Ако е истина, ще отида само заради тях, изключителна група. А, къде аджеба е това RBF?!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
В Хаджи Димитър... на другия края на София, ако тръгна от нас
![]() Хах, който пътува с влака ще му е влизко, тъй като сравнително близко се намира (е не много де) до гара ПодУЯмие. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Питаш ли ме мене, аз живея в Банкя... Добре, ако се състои това нещо, предлагам да сформираме една групичка
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Навит съм. И дЯм (клъл'д
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Аз Vreid като ги гледах умрех от скука
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Ами сега няма да ги гледаш и готово.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Събитието е официално потвърдено - BELPHEGOR, VREID и EMANCER, 6-ти октомври, клуб R.B.F. Цените на билетите са както следва:
- промоционална за първите 100 билета - 25 лева. - редовна - 30 лева. - в деня на концерта, ако има останали, билетите ще са на цена 38 лева. Билетите са в ограничен тираж от 300 бройки, в съотвествие капацитета на клуба. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st September 2025 - 05:55 PM |