![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Открай време и до ден днешен често се чуват гласове (и от музиканти, и от фенове), че стиловете в метъла са журналистическа измислица и нямало такова нещо и/или една или друга група не може да бъде вкарана в стилови рамки. Да, ама не! Това изобщо не е така, а да се определи стилът на слушаната от вас метъл песен е повече от лесно. Разбира се, ако се приложи дадената тук блок-схема:
![]() Не съм я правила аз. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Май бастуните от катехизис са я измислили..
![]() Но е яко тъпа, ако трябва да съм честен. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
^Позна и за двете от първи път.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
![]() НЕЕЕЕ, НЕНЕНЕНЕНЕЕН! ..................................... НЕ! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Ама си е вярно при мен.....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
Не я признавам схемата, изкара ме бесен трашър.
![]() ..от втория път обаче й намерих чалъма. :Д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 245 Регистриран: 29-September 05 Град: София Потребител N: 955 ![]() |
Аз поне за себе си разбрах че никога няма да прослушам блек и дуум
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
По логиката на тази схема:
Във фолк метъла има дракони и явно цигулката единствения инструмент, който са чували освен китара, бас и барабани ![]() Доколкото съм слушал дуум, точно пък в този жанр да не разбираш текста е малко странно при положение, че все едно ти го диктуват. Знанията за блЯк мятала почват и свършват със сатанизма... вери сад! Сигурно баба ми ще направи по-добра блок-схема лол. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
^ Ти си сериозно обременен
![]() Нали се сещаш, из интернет освен супер сериозните места като уикипедия и музикалния подфорум на метъл-уърлд има и някои неща, които са правени на ташак, и като такива не е нужно да са 100 процента верни и доказани отвсякъде? ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ъ, пич, мен ми е много ясно, че това е от онези неща, които се опитват да минат за забавни, но в крайна сметка не са. То този, който го е правил това, ако си вярва на сътворението единствено мога да го съжелявам, ако пък си мисли, че е забавно, явно е спал с отвити крака. За това се дразня, защото в този форум като се пусне нещо малко по-сериозно веднага става на ташак, а мен такива неща не ме кефят, сееш ли се. Ама мани какво аз разбирам от хумор, то нали вече изумително малумното се издига в култ.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Бе и ти си прав
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
На мен пък ми е забавна схемата и за доста от нещата направо си е прав автора
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Според тва слушам глем...
...ама аз наистина слушам последния Buckcherry доста напоследък. фак. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Познах те, Гьоте, Малка нощна музика...
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 24-February 11 Град: Шумен Потребител N: 4048 ![]() |
Спънката идва още с първия въпорс.. ако аджеба не ми харесва песента как така ще слушам ню метъл? Смисъл, щом не ми харесва, изобщо няма да го слушам това ;D Както и да е, явно това е първата проява на изтънчен хумор от страна на автора. Иначе като цяло ми излезе вярно, защото в повечето от случаите слушам класически хеви метъл. Но инак слушам и всички изредени жанрове.
-------------------- And if tomorrow I shall die, I know that today is good because I am alive.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Тази схема я имаше и преди...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 04:50 AM |