Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Online магазин за музикални инструменти MetalHeart
metalheart1993
коментар Mar 29 2011, 10:27 AM
Коментар #1

Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 212
Регистриран: 29-March 11
Потребител N: 4062

Това е тема за Online магазин на музикални инструменти, засега католога е доста беден но ще се постараем да стане на едно доста прилично ниво. Магазина работи с най-големите марки в света ESP, BC Rich, Ibanez, Fender, Gibson и много други.
metalheart.alle.bg/
Магазина се намира в град Стара Загора
Тел: 0899645189
Е-Mail: metalheart@abv.bg

Моля кажете си мнението smile.gif icon_headbang[1].gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори (1 - 4)
RunningWild
коментар Mar 29 2011, 07:13 PM
Коментар #2

Метъл

Коментари: 1366
Регистриран: 13-June 10
Град: София
Потребител N: 3861

Подозирам, че снимките по каталозите са взети от сайтовете на истинските производители. Но няма нищо. Винаги съм мислел, че в България има прекалено малко такива магазини, така че подкрепям идеята с две ръце.
Много, обаче, бих се радвал, ако в бъдеще видя и някакви ефекти, а не само китари.
Успех!

--------------------
Life is too short to listen to slow music... In GERMAN POWER METAL we trust, in HELL we burn!

+Quote Post
2+2=0
коментар Mar 29 2011, 08:00 PM
Коментар #3

Прогресиращ

Коментари: 524
Регистриран: 8-July 08
Потребител N: 2846

Определено не са малко магазините. Особено като се има предвид, че повечето не са дистрибутори. Хубаво е, че офлайн магазините са повече и предлагат доста по-разнообразен избор, отколкото преди време.

Иначе, похвално за инициативата. Обаче аз не видях как се поръчва и цени. В мен ли е грешката? Другото е откъде и как се доставят поръчките. А за да е успешно подобно начинание, моето лично мнение е, че трябва да бъдат предлагани нови продукти. Вече имаме официални дистрибутори и на четирите посочени производителя.

Отделно, че не бих дал пари за китара, която не мога да пипна преди това.

В такъв смисъл, дали някога ще има Madison, Caparison, Mayones, Koch, Diezel, DAR в България? И дали някой ще има пари да си ги купува.

Успех.

+Quote Post
Dragon's Bride
коментар Mar 30 2011, 10:45 AM
Коментар #4

THERION

Група: Приятели
Коментари: 666
Регистриран: 5-July 04
Град: София
Потребител N: 546

Така... не знам от къде да започна.
Първо - да, нормално е снимките да са взети от каталога на производителя - именно за това са те. И точно от там трябва да бъдат взети, защото иначе си е кражба /ако са чопнати от друг електронен магазин/.
Второ - показания линк http://metalheart.alle.bg/ НЕ Е електронен магазин. И няма нищо общо с такъв. Това е фри страница, на която са качени снимки на модели инструменти от каталози на производители. И ДОТУК.
Трето - за да имате електронен магазин са нужни доста неща, информация имам доста, закони, наредби също. Еле пък има и платформи /част от които и фри (като ос комерс-а, примерно)/.
Четвърто- ако идеята е това да е онлайн каталог на вашия асортимент - добре, но липсват координатите ви. Не вярвам всеки път като пускате някъде из нета линка си, да дописвате на ръка адрес и гсм. Нямате характеристики на артикулите. За какво му е на човек набор от картинки? За да може да чеква гугъл и да търси кое какво е само по абревеатурата.
Пето - на този етап от работата ви, МОЛЯ ви не казвайте, че това от посочения от вас линк Е електронен магазин. Срамота е!

п.п. Надявам се да съм била конструктивно полезна, работя това от достатъчно дълго време, за да имам поглед над това как нещата се случват. smile.gif Успех ви желая! Идеята ви е добра! Надявам се тепърва да работите по идеята си и магазина си, защото такъв на този етап няма.

--------------------
THERION...

+Quote Post
metalheart1993
коментар Mar 30 2011, 05:31 PM
Коментар #5

Прослушващ метъл
**

Коментари: 212
Регистриран: 29-March 11
Потребител N: 4062

Благодаря на всички за отправената критика тя ми помага да поправя грешките и да не допускам такива за напред.
P.S. Магазина не е мой аз само правя сайт(или подобие на сайт) rolleyes.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 26th August 2025 - 10:03 AM