![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Норвежците EINHERJER официално сложиха край на музикалния си път. След 11 годишна кариера, четири дългосвирещи и два миниалбума, Frode, Aksel и Gerhard решиха, че са постигнали максималното за този състав и е време да продължат развитието си в нови области.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
КАКВО???
НЕЕЕЕЕ! е, на това му викам шок! ама ти се ебаваш, нали? по дяволите! много тъжно, много ковти, мноооо гадно. проклети да са! мисля че все пак не е толкоз неочаквано, тъй като, въпреки хваленето от някои, новия албум им бе елементарен и сравнително лишен от идеи. не ме разбирайте погрешно - прекрасен албум, просто... уф, мамка му, натъжих се много. -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Аз просто нямах думи снощи,но поне ми остана надеждата,че Сатирикон със сигурност няма да се разпаднат скоро.Айнхерер бяха велика група.То на официалния им сайт пише,че са се разпаднали.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
майната им на Satyricon
искам си валхалските дружки... -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Ех, жалко, много хубава група бяха. Дано да им дойде акъла, да се съберат отново.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Ми албумите им вървяха надолу според мен. Разпадането им беше неизбжно при такъв случай... Но наистина жалко.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Blashyrkh @ Jul 29 2005, 02:43 PM) Ми албумите им вървяха надолу според мен. Разпадането им беше неизбжно при такъв случай... Според мен пък "Blot" беше един от най-добрите, ако не и най-добрият албум на EINHERJER... Пичовете са си го казали - достигнали са предела на възможностите си като група. Евала за това, че не се полакомиха да правят свои кавъри и само да сменят заглавията на следващите албуми. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Мене точно последните два албума ме радват най-много
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Дееба аз тъкмо ги преслушах и видях че ме кефят и те да вземат да се разпаднат ... е щом са решили така може пък да е за добро.
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th August 2025 - 10:27 PM |