![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Британците CRADLE OF FILTH ще издатат мини-албума "Evermore Darkly..." под формата на CD/DVD на 10-ти октомври чрез Peaceville Records. То ще включва неиздавани материали, документален филм и десет концертни парчета, записани по време на миналогодишния фестивал Graspop Metal Meeting. В съдържанието влизат новата песен "Thank Your Lucky Stars", ремикс на "Forgive Me Father (I Have Sinned)", дело на китариста Rob Caggiano (ANTHRAX), разширен вариант на "Lilith Immaculate", демо версии на три композиции от "Darkly, Darkly, Venus Aversa" и тийзър към предстоящия оркестрален албум чрез ремастерирана версия на "Summer Dying Fast". Ето я обложката.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Странно е ако това е обложката. Тази снимка, както и много други са дело на една мацка Натали някоя си (художничка).
Конкретно тази снимка я имам на компютъра oт 4-5 години (естествено без надписа Cradle of Filth). -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 29-March 11 Потребител N: 4062 ![]() |
Доста съмнително. Все пак ще се радвам ако има нов албум защото COF са ми една от любимите групи!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Та, обложката е потвърдена официално, а "Натали някоя си" - в случая Шоу, е точно мацката, която наеха още преди време, че не обърнах внимание на името в поста на RunningWild. Тъкмо тя отговаряше за дизайна на "Darkly, Darkly, Venus Aversa" и впрочем пак тя имаше професионални (и недотам) отношения със Seth.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ясно е пълното съдържание:
01. Transmission From Hell 02. Thank Your Lucky Scars 03. Forgive Me Father (I Have Sinned) - elder version 04. Lilith Immaculate - extended length 05. The Persecution Song - elder version 06. Forgive Me Father (I'm in a Trance) 07. The Spawn Of Love And War - elder version 08. Summer Dying Fast - "Midnight In The Labyrinth" breadcrumb trail "Venus Diversa" DVD: 01. "Lilith Immaculate" - promo Video 02. "You Can't Polish A Turd…But You Can Roll It In Glitter" Rockumentary 03. "Burning Down Graspop", Dessel, Belgium, June 25, 2011 - live footage |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Ъм, извинявайте, кое е последното парче от видеото ?
![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Съдейки по ремикса, ще да е "Forgive Me Father (I'm in a Trance)".
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th September 2025 - 03:02 PM |