![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 29-March 11 Потребител N: 4062 ![]() |
Тоза албум се престрашх да си го набавя вчера, трябвало е по-рано да го направя! Групата свири здрав Progressive Rock / Heavy Metal / Doom Metal Има девет песни от които едно интро. Никога не съм харесвал интрота но това ми отнесе главата, адски е красиво! Другата добра страна на записа е че всичко е адски стегнато. Докато слушаш албума имаш чувството че са го правили роботи а не хора.
Както знаете(а може би не), членовете на бандата не са известни. Носят се слухове кои са те. Лошаите страни на албума са че е прекалено кратък, има само девет песни и тъкмо разбираш за какво иде реч и "бам" край! Но да се надяваме че това няма да единствения албум на дази група и ще продължават в същоят дух! ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Имат и един сингъл "Elizabeth".
![]() Приятна бандичка. По-принцип съм скаран с подобен тип вокал, но този ми влиза доста добре и като цяло пасва с музиката. Идва малко Кинг Даймъндско, също (ако някой негов фен се чуди дали да ги пробва тез момци). Това, дето си посочил за "лоша черта" за мен е мое би най-силната му. Вече не издържам излишно раздути 120 минутни тави с безспирни повтаряния на припеви, мипеви и изсмукани от изрязаните нокти на краката песни, в които не можеш да чуеш абсолютно нищо, защото са били записани само "за да има още 30 минути "музика". -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st July 2025 - 10:42 AM |