![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 70 Регистриран: 21-March 04 Град: София Потребител N: 435 ![]() |
Ето ги истинските Крале на Метъла!
![]() ![]() Ако ви се слуша малко добронамерена гавра, изтеглете си Nanowar - голям смях пада ![]() Официалният им сайт на тези метъл гиганти е: http://www.nanowar.it/ Има и статия за тях на http://www.sivosten.com/magazine/vol7/tru.htm Хев фън ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Майтап отвсякъде... Особено "кулинарният" гавър на Rhapsody управлява!
![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
hell yeah
![]() ![]() ![]() Tva si e prosto "da trjuest metal uf stiil uf da suord uf da woriur" hahahaha ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 20-January 04 Потребител N: 372 ![]() |
Ne e v moq stil tova koeto 6te kaja i edva li tuk mu e mqstoto no 6te go kaja.
Vseki koito ima ne6to protiv ManOwaR da go fuck you na negri! -------------------- Before You See The Light You Must Die
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(DiBorg @ Apr 4 2004, 02:48 PM) Vseki koito ima ne6to protiv ManOwaR da go fuck you na negri! ...което ми напомня на характерните истерични изказвания на 13-годишните фенки на Честър и компания от типа: "Който не харесва lp, да го духа". ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(DiBorg @ Apr 4 2004, 03:48 PM) Ne e v moq stil tova koeto 6te kaja i edva li tuk mu e mqstoto no 6te go kaja. Vseki koito ima ne6to protiv ManOwaR da go fuck you na negri! Mai te nastupihme po mazola... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Цитат(DiBorg @ Apr 4 2004, 12:48 PM) Ne e v moq stil tova koeto 6te kaja i edva li tuk mu e mqstoto no 6te go kaja. Vseki koito ima ne6to protiv ManOwaR da go fuck you na negri! Леле, а аз ако си кажа мнението за Маньовар, каква война на световете ще настане... ![]() -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Твоя смерт @ Apr 4 2004, 05:08 PM) Цитат(DiBorg @ Apr 4 2004, 12:48 PM) Ne e v moq stil tova koeto 6te kaja i edva li tuk mu e mqstoto no 6te go kaja. Vseki koito ima ne6to protiv ManOwaR da go fuck you na negri! Леле, а аз ако си кажа мнението за Маньовар, каква война на световете ще настане... ![]() hehe значи все пак имаме и близки мнения по някои въпроси ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Твоя смерт @ Apr 4 2004, 04:08 PM) Цитат(DiBorg @ Apr 4 2004, 12:48 PM) Ne e v moq stil tova koeto 6te kaja i edva li tuk mu e mqstoto no 6te go kaja. Vseki koito ima ne6to protiv ManOwaR da go fuck you na negri! Леле, а аз ако си кажа мнението за Маньовар, каква война на световете ще настане... ![]() Не се и съмнявам. Но понякога по-добре човек да си мълчи-ако не иска бан например ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат Ne e v moq stil tova koeto 6te kaja i edva li tuk mu e mqstoto no 6te go kaja. Vseki koito ima ne6to protiv ManOwaR da go na negri! sled kato me izpla6i nqma da si kaja mnenieto ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Тая обложка е велика.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Абе къде да намеря текстове???
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Е не тия текстове ме убиха-особено OUR TRUE METAL IS SO STRONG 'COS OUR DICK IS SO LONG
![]() ![]() ![]() ![]() Абе всичките управляват!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
мтака де за тва метълките дето правят качествен метъл са малко на брой и със съмнителни характеристики
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Любимият ми пасаж:
"Our girls are gone with some gothic gay guy His gay synth songs took away them all Now we are all gay but halford is with us So we are still true!" ![]() ![]() Или пък: "For the food, for the cook, for the kitchen For the apples with the worm inside For the hunger the thirst , to eat the black pork I will search for the emerald fork!" ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Warrior Of Ice @ Apr 5 2004, 01:56 PM) Любимият ми пасаж: "Our girls are gone with some gothic gay guy His gay synth songs took away them all Now we are all gay but halford is with us So we are still true!" ![]() ![]() Или пък: "For the food, for the cook, for the kitchen For the apples with the worm inside For the hunger the thirst , to eat the black pork I will search for the emerald fork!" ![]() ех РАПсоди ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Май с тоя Gothic gay имат в предвид Виле Вало...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
БАСА ИМ ЗВУЧИ КАТО СИНТЕЗИРАН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Apr 5 2004, 02:26 PM) Май с тоя Gothic gay имат в предвид Виле Вало... ![]() 4ovekut se kazva Виле Вальо ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
не харесаха - само първите 2 песни(текстовете им), но натам става досадно, кавъра на Rhapsody ми лази по нервите - евтин текст.
в баса наистина има нещо гнило! -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
pitai gi...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 26-January 04 Потребител N: 380 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Отначало ми заприлича на нещо първоаприлско, но после видях, че е от по-късна дата...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sorrow @ Apr 12 2004, 11:25 AM) Тоя как не е умрял ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sorrow @ Apr 12 2004, 12:25 PM) Tva e napravo... ne4ove6ko... ahahahahahahahahahahaha ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Май е шегичка. Чел съм същия текст но със друго име. Сигурен съм!... май...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво за интервюто в ПроРок, братко?
ИСкаш да ми кажеш, че МЕНУОР не са най-велики за всички времан ли, братко? Искаш да ми кажеш, че Менуор не разкъртват мацки всеки ден ли, братко? А БРАТКО?! Ти да не си ми сестра, бе братко? Хахах ![]() ![]() Айде братко! МЕНУОР СА НАЙ-ВЕЛИКИ, БРАТКО. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrera @ Apr 12 2004, 05:57 PM) Какво за интервюто в ПроРок, братко? ИСкаш да ми кажеш, че МЕНУОР не са най-велики за всички времан ли, братко? Искаш да ми кажеш, че Менуор не разкъртват мацки всеки ден ли, братко? А БРАТКО?! Ти да не си ми сестра, бе братко? Хахах ![]() ![]() Айде братко! МЕНУОР СА НАЙ-ВЕЛИКИ, БРАТКО. Абе,като ги гледам така не ми се вярва мацките много да им пускат... А доколкото новината-имаше същото с терористичен акт.Пишеш името на този,който искаш и ето ти статия.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Братко, зная че го има, но друг въпрос е дали ти си го гледал!
Сестро (ебати колко тъпо звучи.. начи Како,), а що се отнася до теб... ами ако се загледаш ще разбереш, че и на сцената биха им пуснали. ![]() И така братя и сестри МЕНУОР КИЛЗЗЗЗЗ@ -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrera @ Apr 12 2004, 09:56 PM) Сестро (ебати колко тъпо звучи.. начи Како,), а що се отнася до теб... ами ако се загледаш ще разбереш, че и на сцената биха им пуснали. ![]() И така братя и сестри МЕНУОР КИЛЗЗЗЗЗ@ Да-може би някои загорели от същия пол.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Apr 14 2004, 09:05 PM) Цитат(Sturmfuhrera @ Apr 12 2004, 09:56 PM) Сестро (ебати колко тъпо звучи.. начи Како,), а що се отнася до теб... ами ако се загледаш ще разбереш, че и на сцената биха им пуснали. ![]() И така братя и сестри МЕНУОР КИЛЗЗЗЗЗ@ Да-може би някои загорели от същия пол.... Братко (може ли да забравя пола ти докато пиша тоя пост????????) според мен лично след като от сцената изпразнят няколко шишета със шампанско може някоя кака да им пусне, кво толкова.... а иначе е малко странно да си изберат момиче от публикаата и на сцената да я целуват... или докато басиста свири няква да му праи стриптиз... или след концерта да някви лесбийки да... знам, че те заинтересовах, така че млъквам, братко... мухахахахаа -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 70 Регистриран: 21-March 04 Град: София Потребител N: 435 ![]() |
Покъртително
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 29-December 06 Потребител N: 1757 ![]() |
Леле тези хора ги обичам бее!!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Бях ги слушал. Много веселяшка банда. И гаврата си личи, че е доста добронамерена. Кефят
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Голяма работа са си. Пък и нямат нищо против Rhapsody примерно, защото и те са им фенове. Чудесна музика, велики текстове, земни пичове!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
I was alone, I took the phone,
I needed time to think the number I saw on tv Who did I hear! can I believe A pack of horny lesbians howling back at me I've always thought, I've always dreamed Of magic whores to come and perform sodomy 'Cos in my dreams, it's always there One dirty slut who takes my dick orgasming to despair -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Нановар са зверове .. особено се кефя на Gioca True
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
Големи простотии
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 09:28 PM |