![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 22-January 03 Потребител N: 18 ![]() |
Machine Head пуснаха нова песен в US изданието на Through The Ashes Of Empires.Навсякъде чета,че е зверска,ама не мога да я намеря никъде
![]() Ако някой я мерне да я дава насам ![]() ![]() -------------------- Slave Labor
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ако знаеш поне заглавието, можеш да я намериш със Soulseek без проблеми...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Sory 4e se namesvam ama kvo e soulseek 4e me zainteresuva?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Soulseek е изключително полезна sharing програма за намиране на рядка (и не толкова рядка) музика. Нещо като Napster, но поддържа продължаване на свалянето от последната запазена позиция в случай, че връзката прекъсне. Програмата е безплатна, може да се изтегли от тук.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
На мене ще ми пратят диска. Трянюбва да я имам до края на месеца. На следващия месец всъшност. Чух само накъв клип който беше качен на machinehead1.com си маистина звучи зверсско!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 22-January 03 Потребител N: 18 ![]() |
Заглавието на песента е Saesons Wither(написал съм го в подзаглавието),а не мога да я дръпна през Soulseek защото имам връзка само към сайтове в BG
![]() -------------------- Slave Labor
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Ако я намеря в таз програма след като я сваля и след като се науча да работя с нея ще я ъплоудна специално за теб
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Remotely Queued... 5 часа ебати.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Реших да тествам програмата през dial-up-чето,намерих песента и се наредих след 50 човека,реших,че ше ми е по-евтино да отида до US и да си купя албума,отколкото през dial up да тегля...
Цитат Ако я намеря в таз програма след като я сваля и след като се науча да работя с нея ще я ъплоудна специално за теб И аз те обичам ![]() -------------------- Slave Labor
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Свалих я. Яка е! Няква бърза таква. Като Vim почти. Заслужава си. Обаче нещо не мога да я ъплоудна в dta.bg.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 27 2004, 07:27 PM) Обаче нещо не мога да я ъплоудна в dta.bg. пробвай в data.bg ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Много се радвам!Голяма новина за мен...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Датата пак се е скапала FTP Downloads 0
![]() -------------------- Slave Labor
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
А НЕ! прекалено си голям за мен.... макар че има много общо между нас... за мен има слух, че се празня на дръвчета, а доколкото знам това го правиш и ти
![]() Та... аз вече ти я дадах ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Apr 27 2004, 07:35 PM) Много се радвам!Голяма новина за мен... !@#$%^& БЛЕК #$%^&*(), СОФИЯ @#$%^&*( COMMITMENT $(*&^@#$ Песента управлява. Албума управлява. Machine Head управляват. ....@#$%^&* !!!!!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе важното е че Сороу свърши
![]() А песента наистина е много добра. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Песента е жестока,страшно много ме кефи
![]() ![]() Sturmfuhrera,мерси,брато.За тебе съм готов да се изпразна на което дръвче кажеш ![]() ![]() -------------------- Slave Labor
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Предлагам друго! Аз соча, двамата пръскаме!
А за парчето... абе как се казва барабаниста на Машин Хед? Щото в тва парче е направил нещо наистина грандиозно. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Dave McClain. Не само в това парче. Също и в Imperium, Vim и сумати песни от старите албуми.... Down To None, Blood Of The Zodiac....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Можеш да бъдеш спокоен... и аз съм слушал предишните албуми. Но само на Флин му знам името.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой да има Lyrics?
-------------------- Slave Labor
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sesons Wither
The taste of avenging blood Suffer horror she's withstood Disgust, the core of her soul The crime takes a new toll Rapes the soul Hear her pain Listen To what she'd scream I'm gonna see you bleeding Face dwon in the durt I'm gonna give you back what You've taken with hurt You coward I'm gonna spit right into you face In grace you'll feel no more This scar makes her heart stronger Your breath makes her days longer Life gained through your dying eyes Revenge, life's bitter prize Feel reprise Hear her pain Listen To what she'd scream I'm gonna see you bleeding Face dwon in the durt I'm gonna give you back what You've taken with hurt You coward I'm gonna spit right into you face In grace you'll feel no more Solo: Phil Demmel The seasons wither away And we pray you die We pray you suffocate In pain you writhe This day we celebrate This day we celebrate Desecrate This mind and body This heart and soul Will not be trampled Will not crumble You can't hurt me Your power's control denied And you can't rape me That moment's effect has died You're a fucking shell that's dead in my eyes Dead! Dead! ---------------------------- Ако някой се интересува тук съм качил всякакви редки работи на Machine Head. Лайфове, демота, кавъри... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 08:13 AM |