![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Трябват ми субтитрите на филма "Момчетата не могат да плачат" (Boys Don't Cry)
И песента JeepersCreepers (от JC 1) много ми трябва! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Дай ми линк към гола възбудена жена. Бързо!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Ari li ve, iskam linkove, speshno mi trqqt teq dve neshta...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
май е тука мястото да попитам: от къде си теглите новата музика бе хора?
само не ми казвайте p2p програмки -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(gad @ Apr 29 2004, 12:43 AM) май е тука мястото да попитам: от къде си теглите новата музика бе хора? само не ми казвайте p2p програмки Soulseek предимно. ![]() Също така и от онлайна, там редовно се качват актуални албуми. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
онлайна обаче някои хора не сме докоснати от Господ да имаме достъп до него
![]() а соулсийк само веднъж пробвах, и от един албум едва успях да изтегля заднача част на обложката ![]() явно не съм достатъчно упорит -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така е, требе си упоритост със Soulseek-a. Но пък с него се намират иначе абсолютно неоткриваеми неща. Стига да не ти прекъсва нета, за да не си губиш реда, няма проблеми...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
е-mule-то и с него май същата работа
от 1 час чакам и не е дръпнало и байт ![]() а по free-сайтовете не мога да намеря нищо на Entwine за Mule-то ми дадоха линк за новия им албум, ама йок ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 ![]() |
Цитат(gad @ Apr 29 2004, 01:44 PM) е-mule-то и с него май същата работа от 1 час чакам и не е дръпнало и байт ![]() а по free-сайтовете не мога да намеря нищо на Entwine за Mule-то ми дадоха линк за новия им албум, ама йок ![]() Namerih dosta ne6ta na grupata koqto tursi6 v toq hub na DC++ deto vlizam, metal-blackmetal.no-ip.com. Qkoto e 4e ne se 4aka na opa6ka ami napravo po4wa da tegli. Az otkoga go razpravqm twa ama ima hora deto wse o6te se zanimawat s emule. Btw ot tam izteglih concerta na borgir. Hint: Izpolzwaite port 1412 v active mode ako imate firewalli i dori i da nqmate, tegli ot vsi4ki useri, a ina4e ako ne ste s nego, tegli samo ot opredeleni v zawisimost ot twa dali si passive ili active i dali usera kum koito se opitwa6 da se connectne6 e passive ili active mode. -------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
To4no na enwtine tursih v online a tam ima6e i estestveno ne moga da svalqm ot tam....i si ostanah bez
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 ![]() |
Цитат(Deville @ Apr 29 2004, 07:00 PM) To4no na enwtine tursih v online a tam ima6e i estestveno ne moga da svalqm ot tam....i si ostanah bez ![]() ![]() ![]() ![]() Emi togawa kato gi ima w mm.gen-a(online-a) 6to gi tyrsi po muleta, da gi tegli ot tam. Edited: Ponqkoga ot online-a spirat ftp-to i za twa ne moze da se tegli, i pri men ponqkoga e taka, taka 4e spoko twa si e ot tqh. -------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
DC++... не съм го пробвал
до mgen.wazzup..whatever.com нямам достъп но за сметка на това SoulSeek RULZ ![]() който го интересува на free.datacom.bg вече го има албума от 2004 и още някои неща ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 01:43 AM |