![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 14-April 04 Град: Sf Потребител N: 453 ![]() |
Попадна ми това албумче преди малко (Dionysus - '2004 Anima Mundi) и доста ми се понрави.
Не бях слушал нищо тяхно до сега. Напомнят Yngwie . Препоръчвам ви го. ![]() -------------------- .
. . . |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Силни са момчетата. И дебютът им ("Sign Of Truth") беше много здрав, "Anima Mundi" е дори малко по-добър. А че имат влияния от Malmsteen - имат, предимно в стила на китариста се усеща.
На концерта на Saxon ми обраха точките... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ May 16 2004, 08:22 AM) А че имат влияния от Malmsteen - имат, предимно в стила на китариста се усеща. сигурно Malmsteen е китарист ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Точно те най-малко ми харесаха на Saxon...
Не броя Sheky and The Bloody Boys де... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th September 2025 - 02:29 PM |