![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 70 Регистриран: 21-March 04 Град: София Потребител N: 435 ![]() |
Ще се примиря някак, че ще свирят САМО 45 минути
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
... qvno ne...
-------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 3-January 04 Потребител N: 364 ![]() |
Айде дее никой ли незнае??
Поне някви предположения ![]() -------------------- "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
will be fought with sticks and stones." -- Albert Einstein |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Status Seeker ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 304 Регистриран: 4-April 03 Град: Kingdom Of Loss Потребител N: 56 ![]() |
45 минути !?!?!
Ай сиктир. Може би ще завършат със Someone Else, обикновено тя е последната песен в листа им. Ще ми се поне за нас да изязат за повечко време, но като знам как фанатизираните хеви-метъли ще скандират Judas, Judas, Judas... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Status Seeker ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 304 Регистриран: 4-April 03 Град: Kingdom Of Loss Потребител N: 56 ![]() |
06/10/04 - London, England, Astoria Theater
Setlist: Mindcrime set Best I Can Empire NM 156 Screaming In Digital Mindcrime set = all of Operation: Mindcrime, except "Electric Requiem", "Waiting For 22" and "My Empty Room". ![]() ![]() ![]() Дано положението да е същото |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 70 Регистриран: 21-March 04 Град: София Потребител N: 435 ![]() |
Съмнявам се да направят Suite Sister Mary, защото, до колкото знам, Памела Мур няма да дойде в България...
Този концерт в Лондон самостоятелен ли е бил? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
Цитат но като знам как фанатизираните хеви-метъли ще скандират Judas, Judas, Judas... Of course, any other suggestions? Judas sa si headliners vse pak -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не че не съм фенка на Judas, но някак си бих предпочела те да ме загреят за Queensryche отколкото обратното. Не ангажирам никого с мнението си
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат Този концерт в Лондон самостоятелен ли е бил? Аха. А ти откъде имаш тази информация за 45 митуи? Цитат Не че не съм фенка на Judas, но някак си бих предпочела те да ме загреят за Queensryche отколкото обратното. Не ангажирам никого с мнението си bye.gif Най-добре щеше да бъде, ако имаше 2 самостоятелни концерта, ама колкото-толкова... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(The Trooper @ Jun 15 2004, 01:29 PM) Judas sa si headliners vse pak Колко жалко за славните някога Queensryche. А бяха времена, когато Стив Харис позираше с фланелка на Queensryche. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вече не си спомням кой точно ми каза, но информацията беше изтекла от вътрешността на СМЕ... ако не е вярно, ще си умра от кеф!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
САМО 45 минути ли?
На мен ми се сториха като 45 години! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jun 19 2004, 01:35 AM) САМО 45 минути ли? На мен ми се сториха като 45 години! А чувстваш ли се по-дърта сега? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 19 2004, 02:19 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Jun 19 2004, 01:35 AM) САМО 45 минути ли? На мен ми се сториха като 45 години! А чувстваш ли се по-дърта сега? Дърта,омърсена и засрамена ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Operation Livecrime Sofia
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 11:30 PM |